Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyparta do muru

nie moge sie zalatwicboli.co zaradzic?

Polecane posty

Gość przyparta do muru
na razie odczekam i zobacze czy ten sok zadziala.boje sie tylko ze od tej ilosci cos mi sie stanie.kiedys tez tak mialam i lykalam jedno za drugim to mdlalam z bolu:O

Gość Nonna24
Ja bardzo długo męczyłam się z tym problemem -mam nawet swój topik założony możecie wejść i poczytać ,na pewno znajdziecie dla siebie wiele porad.Mnie wyregulowała woda letnia z rana na szczo -jak babcie jednej z forumowiczek...

Gość przyparta do muru
wode pilam jakis czas temu przez kilka miesiecy, efektu zadnego nie bylo.kiedys pomogl mi gest muszli ale drugi raz nie dam rady tego przejsc.

Gość tararak
hektolitry ciepłej wody, wrecz goracej, ogrzewa i rozluźnia, tak długie zaparcia to bardzo poważny problem i współczuję Twoim jelitom, taka ilość i różnorodność środków przeczyszczających....

Gość deczko ziólek
Kiedyś chciałam sobie zrobić herbatkę z ziółek. Wsypałam ziółka i zaparzyłam . Wypiłam i po chwili o mało nie wysrałam odbytu. Teraz się z tego śmieję ale wtedy to było piekło w ubikacji. Ziółka nazywały się "Korek kruszyny" i były na zatwardzenie. Miałam straszną sraczkę.

Gość przyparta do muru
po soku z kapusty nic sie nie dzieje, jedynie mnie uciska jakby nizej. wygladam jak dziecko z etiopii z tym moim brzuchem teraz:O nic, biore kolejne tabletki(3sztuki) popijam i ide cwiczyc a po treningu troche cieplej wody sprobuje jeszcze.ewentualnie opre sie w szpitalu.

Gość przyparta do muru
kruszyna jest jednym ze skladnikow bisacodylu

Gość blelelelelele....
Ty nie szalej za duzo.poczekaj jeszcze trochę .

Gość pan recepta
olej parafinowy + siemie lniane

Gość tararak
Boże, z tymi tabletkami to masz odwagę :/

Gość 123ale ja_ja
ja myślę tak weź sobie wsadz palca w odbyt i zobacz czy tam jest kał jeśli jest to go wydłub :/

Gość do 123 ale jaja
a może i tak tez o takim czymś słyszałam, babcia mi tak mówiła... ale to brudna robota, ale skuteczna, to tak jakby sie korek odetkało. po tym powinno ci przejść;)

Gość kobieto idź kup zestaw
do lewatywy jakim cudem go jeszcze nie masz mając takie problemy? widzisz, co ci tu radzą - jakieś kruszyny i inne bzdety, kiedy ty nawet bisacodyl łykasz i nic nie truj się niczym doustnym zrób lewatywę potem mozesz ją jeszcze powtórzyć w razie potrzeby i musisz, MUSISZ coś z tym zrobić wypróbuj sposoby, których jeszcze nie stosowałaś - np to siemię jak nie pomorze to do lekarza, koniecznie a zestaw do lewatywy mieć musisz

Gość blelelelelele....
A gdzie autorka????????????????????????????????????????????

Gość kobieto idź kup zestaw
pomoże*

polecam microklist dziala po 5 minutach :) z tym ze mieszkam w niemczech i nie wiem czy jest to dostepne w polsce :( ale zapytaj w aptece pozdrawiam :)

tylko lewatywa po takich srodkach juz nic nie pomoze,ew olejek rycynowy

Gość ojojojojoojjft
chyba pomoglo bo nie widac autorki:):):):)

Gość kiwiiiiiii
zjedz bardzo dojrzałe kiwi, kilka sztuk. Codziennie. Super załatwianie. Mam te problemy i wiem jak to jest. No i zwykłe jabłka, też codziennie. Teraz to radziłabym lekarza, bo to jest niebezpieczne, gdy są takie bóle. I najlepiej żeby tą lewatywe zrobiła jakaś wykwalifikowana osoba( np. położna, tj. do porodu). Bo tu jest już jakiś problem. Potem można samemu, przegotowaną wodą z dodatkiem kilku kropel cytryny.

Gość 123 ale ja_ja
patrzcie wyżej autorka pisała ze idzie na jakiś trening

Gość gdzie jestes ..po bólu

Gość przyparta do muru
:) zestawu do lewatywy nie mam bo boje sie jej zrobic.a problemow nie mam ciagle tylko co jakis czas mnie tak "lapie".wczesniej takie problemy mialam jak za czesto korzystalam z tabletek.poza tym przeczytalam ze niektorym lewatywa pogarsza sprawe i trzeba ja robic juz do konca zycia bo uzaleznia jelita jak tabletki zreszta. sok z kapusty nic nie zadzialal,wzielam te tabletki i poszlam cwiczyc,potem pilam wode i miete az czulam jak mi sie przelewa woda z zoladku:O zadzialaly tabletki o 1 w nocy,halasu co nie miara w wiekszosci woda.dzis sie czuje jak po wojnie:P siemie lniane to skladnik mojej owsianki zre tego typu rzeczy na okraglo,po oleju jakimkolwiek wymiotuje bo kiedys chlopak mnie chcial tak ratowac w efekcie sie odwodnilam i jeszcze bardziej utrudnilam sprawe. po kiwi,truskawkach tylko gazy zadnego zalatwiania sie. tak wiec zostaje mi w razie potrzeby ratowac sie tym swinstwem aptecznym i ewentualnei zmusic sie do gestu muszli raz jeszcze choc na samo wspomnienie robi mi sie slabo;) dziekuje wszystkimza rady:)

Gość mikaaaaa22
uwazaj na te tabletki bo tak rozleniwisz jelita,ze bez nich sie nie zalatwisz,pilam kiedys figure codziennie i teraz mam zaparcia caly czas,boli mnie jak sie zalatwiam a ostantnio krwawie przy oddawaniu stolca

Gość przyparta do muru
no juz raz rozleniwilam i wtedy pomogl mi gest muszli ale to cholernie nieprzyjemne