Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owlosionaja

czy facetow obrzydzaja bardziej owlosione dziewczyny?

Polecane posty

Gość owlosionaja

jestem brunetka i mam dosc silne owlosienie, tzn wlosy na rekach, na udach tez sa spore-gole oczywiscie, chodzi mi o sma fakt, mam wlosy nawet na brzuchu, taki paseczek, nawet troche na piersiach, ale to kwestia kamuflazu, ale sam fakt, czy to jest obrzydliwe dla facetow? aha, i nie jestem chora. prosze o szczere i kulturalne wypowiedzi:)

Gość cvvxc
a na jajach też masz włosy ?

Gość aikz
przeszkadzaja mi kobiety z wąsem , ale wieksze owłosienie na ciele to nie problem

Gość brunetka-z-wieczora
Ja także jestem brunetką, rąk nie gole( nie ma tragedii) ale na brzuchu te kilka włosków woskiem wykańczam. Facetowi to nie przeszkadza zupełnie. Dopóki jesteś zadbana, pachnąca a nóżki gładkie- czego sie czepiać?

Gość sdsdsdsdsdsds
jak ładną masz buźke to nie problem

faceci są różni... jednych to będzie obrzydzać innych nie . ale jeśli facet pokocha cię , tak naprawdę, to choćbyś miała więcej owłosienia niż on to nie będzie miało znaczenia

Gość owlosionaja
bo teraz taka ta nagonka,na gladkie w kazdym calu dziewczyny, aja zaczynam troche popadac w paranoje:O mam wrazenie, ze nie pozwole sie dotykac facetow-co byloby totalna porazka, ale bode oniesmielona:O, bo bede sie bala jak on na to zareaguje:O

Gość Wolvfram
gdy przypominam sobie moje nauczycielki ze szkoły podstawowej, które przychodziły do pracy w sukienkach i nawet nie myślały o jakiejkolwiek depilacji lub goleniu , nawet to było śmieszne kilka lat temu wygalanie to wspomnienia powodują , że mam dreszcze na plecach a teraz dorosłe kobiety wyglądają jakby nadal chodziły do żłobka :(

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
zrób test zoologiczny, jeśli samce orangutanów, nie będą reagowały na twój widok, wszystko jest w porządku

Gość owlosionaja
za probe zlosliwosci dziekuje:) a za powazne odpowiedzi jeszcze bardziej, dzieki:):)

Gość kiedyś RER
Proponuję depilację laserową - trzeba powtarzać ileś razy, ale widzę po sobie, że efekt jest trwały. I nie trzeba katować się woskiem ani czekać, aż włoski do niego odrosną :o

Gość owlosionaja
moze kiedys sobie strzele;) marzy mi sie. ile razy musialas powtarzac?

Gość na piersiach zle wygladaja
na rekach i brzuszku da sie przezyc

Gość goryl..........
to zależy jak duze i masz te kudełki , i jak dużo ,musiałbym zobaczyc zeby stwierdzić czy by mnie to nie przeraziło

Gość owlosionaja
wlosowz rak, now i niektorych z brzucha sie pozbywam, piersi na razie nie szualam, ale tez sie nimi zajme. wiec teoretycznie problemow brak, tylko w mojej glowie to siedzi i czasami mam dosc. no i najbardziej bola mnie te wlosy na piersiach, to fakt, zeby tak je kamuflowac, by nie bylo nic widac:(

Gość owlosionaja
sa miekkie,nie kreca sie i sa cienkie, ale sa ciemne, wiec je widac.

Gość ttgg
tak, przeszkadza i obrzydza.

Gość Wolvfram
a co będzie, gdy za dwa lub trzy lata wróci moda u kobiet na posiadanie jak największenia owłosienia tu i tam i każda MISS POLAND będzie wybierana z najbardziej owłosionych :) i co wtedy powiedzą łyse ?

Gość kiedyś RER
owlosionaja --> najmniej powtórzeń wymagała okolica bikini, o ile pamiętam, to z 5 zabiegów było. Generalnie tam, gdzie włoski były najciemniejsze i najgrubsze, najszybciej skutkowało. Przy czym to były lata 90-te, sam początek depilacji laserowej, teraz pewnie są jeszcze lepsze metody i urządzenia.

mi tam włosy nie przeszkadzją a już napewno nie obrzydzają, dla wielu jest to pewnie atrakcyjność.Tak lekkie włosy na brzuchu można nawet uzanać za atracyjność.

Gość nie jest
a wręcz podniecają dla tego sie dziwie ze kobiety sie gola

Gość lekkie wloski na brzuszku
moga byc

Gość nieogolone nogi sa okropne

Gość no wlasnie sama sobie
powiedzialas, teraz jest taka nagonka, nie daj sie w to wkrecic owlosienie normalna sprawa, brunetki maja go wiecej, ale jak dbasz zeby nie zapuszcazc puszczy to wszystko ok