Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do osób mających kredyty

Do tych którzy mają/wezmą kredyt - skąd bierzecie kase na remont i opłaty???

Polecane posty

Gość gość
Już od lat żyjemy z mężem "na kredyt", ale dajemy sobie radę. Najważniejsze, to szukać i wybierać oferty na naprawdę atrakcyjnych warunkach i w kwotach rozłożonych tak, aby się dało spłacić... My np. jesteśmy wierni ofertom Invest Banku - zawsze mają dla nas ciekawe oferty bankowe... Ostatnio interesował nas kredyt na remont mieszkania, nieduży - max do 15 tys. Okazało się, że akurat Kredyt Plus nam pasował. Przy okazji wzięliśmy udział w konkursie i mamy dodatkowo szanse na wygranie iPada czy smartfona. Invest Bank to dobre miejsce dla wszystkich, którzy szukają tanich pożyczek...

Gość gość
CHYBA PADNE Z TEGO WpISU WYZEJ :d jakis ciul czy tam kretyn-ka wynajduje wątki sprzed lat by reklamowac pozyczki na kafe :D

Gość Integierka
My wzięliśmy z mężem kredyt hipoteczny w Open Finance. Oferta była dla nas idealna, doradcy bardzo kompetentni. Później, kiedy potrzebowaliśmy na mały remont w ogóle nie było problemu z kredytem. Raty mamy tak ułożone, że spokojnie starcza nam na opłaty, życie i drobne przyjemności. Jak macie sporo różnych zobowiązań to może wybierzcie sie do oddziału i wam jakoś fajnie połączą i skonsolidują kredyty, tak żeby rata Was bardzo nie obciążała.

Gość gość
Ja wzięłam pozyczke na stronie ---> www.naremont.pl Bez zbędnych formalności, kasa w 20 minut na koncie. Idealna na tego typu potrzeby

Gość JARKOSSS
Mi się udało pożyczkę szybko załatwić przez serwis http://odpowiedniapozyczka.pl. Mają tutaj porównanie aktualnych ofert od różnych popularnych platform, które się w chwilówkach specjalizują. Pieniędzy akurat potrzebowałem na remont, bo dziecko za niedługo się nam urodzi i chcieliśmy z żoną odnowić pokój, odmalować, nowe meble kupić. Generalnie teraz na brak kosztów to raczej nie będę narzekał.

Gość tomekss
Powiem, że miałem parę tygodni temu dylemat – brać chwilówkę, czy nie brać, ale ostatecznie wziąłem. Skąd ofertę znalazłem? Trochę pytałem znajomych ale nikt nie miał większych doświadczeń, więc zacząłem szukać przez porównywarki takie jak ta – http://chwilovka.pl. Szybkie rozwiązanie, bo można całość załatwić internetowo i nie musiałem po kolei różnych stron firm pożyczkowych przeglądać, tylko takie konkretne wizytówki tych pożyczkodawców miałem dołączone właśnie na stronie porównywarki.

Gość dayidd
Najlepszym pomysłem moim zdaniem jest szukanie pożyczki na porównywarkach. A im więcej się sprawdzi tym lepiej, żeby sobie pełny obraz oferty wyrobić i wybrać tę najtańszą. Całkiem dużo darmowych pożyczek z tego co widziałem wisi na stronie http://lowcachwilowek.pl. Tylko że jeśli jest oferta za 0 zł to trzeba doczytać do kogo jest dokładnie adresowana, bo często gęsto chodzi tylko o nowych klientów i ich pierwszą chwilówkę.

Gość rollingg
Jest dobry pośrednik na Stawki w Warszawie, zajmują się głównie kredytami ale też przy ubezpieczeniach robią. Oferta jest na n-kredyt.pl i tak samo masz tutaj namiary. Mi pożyczkę dobrali perfekt, udało się pojechać na wakacje życia, wrócić, spłacić i zero problemów po drodze.