Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna88888

Udało się

Polecane posty

Gość smutna88888

Jestem bardzo szczęśliwa :) Mój facet chyba wreszcie zrozumiał swój błąd ! Poważnie z nim wczoraj porozmawiałam,powiedziałam mu, że nasz związek nie ma szans, że niepotrzebnie marnujemy czas, że nie chcę być nieszczęśliwa do końca życia.. Spodziewałam się innej reakcji - a właściwie brak reakcji, obojętność w której tak się specjalizuje. Ale nie ! Usiadł koło mnie (w takich sytuacjach nigdy nawet nie przyszło mu to do głowy), przytulił, przeprosił, powiedział, że nie wyobraża sobie życia beze mnie, w między czasie kilka komplementów (pięknie wyglądasz...) i długi, namiętny buziak :) Na koniec powiedział: "staram się zastosować do Twoich rad i pragnień". Chciałabym żeby to już tak na zawsze.. żeby ta Jego miłość właśnie tak się okazywała.. Nie chcę żeby to był tylko pojedynczy wyskok.. Jeżeli znów zabraknie mi czułości, w jaki sposób dać mu o tym do zrozumienia?

Jeżeli znów zabraknie mi czułości, w jaki sposób dać mu o tym do zrozumienia? :O a jak myślisz?-normalną rozmową ,bez oskarżeń :)

Najlepiej założyć flanelowy piżamon i papiloy i czytać książkę w łóżku. Jakiś poradnik feministki :P

Gość smutna88888
Tak, ale nie chcę mu o tym przypominać :/ Chciałabym, żeby on tak z siebie to robił.....

ja też bym chciała by się wszystko samo robiło;)

Gość smutna88888
z takim podejściem nigdy nie osiągniesz celu w 100%. a ja w końcu wypracuję jakiś sposób ;)

Gość zwyczajnaniezwyczajna
gwarantuje ci ze ta poprawa jest góra na tydzień...a później zapomni...i trzeba będzie mu przypominac...a co to za przyjemność stale sie o uczucie upominać??? Wiem co to znaczy bo też tak miałam...ciągle prosiłam rozmawiałam i kończyło sie na obiecankach. Nawet kiedys mi biżuterie przynióśł bo mu powiedziałam ze trzeba sobie robić niespodzianki, ale nie dało mi to wiele radości bo wiedziałam ze musiałam ja mu o tym przypomnieć... Miesiąc później dowiedziałam sie ze ma kochanke do której jest bardzo czuły...i zauważa u niej wszystko.

Gość smutna88888
Hehe, mój kochanki nie ma ;) po prostu jest mężczyzną z krwi i kości :) ale ja sobie z tym poradzę :D

Gość Misiaku
I bardzo dobrze, ze sie udalo. Teraz tylko pamietaj, ze nie mozna wymagac cudow i Ty tez musisz sie starac. Grypa przeszla?

dla mnie twój facet to dupek a nie mężczyzna z krwi i kości...co to za facet co nie potrafi okazać uczucia i docenić żony...co to za facet któremu trzeba powiedzieć przytul,powiedz ze kochasz,ze ładnie wyglądam...pi...da nie facet. Ja w momencie kiedy to wszystko trwało też byłam pewna że nie ma kochanki...100% pewna

Gość smutna88888
Tak :) od wczoraj zdrowiutka! :) ale chłopaczka mojego zaraziłam :P

Gość smutna88888
Hehe, ale ja nie mam męża :) Poza tym mój chłopak jest bardzo religijny - Jego mama katechetka, on sam chciał być przez pewien czas ksiedzem. Jest pod tym kątem bardzo wiarygodny :) i nigdy nie uwierzę, że byłby w stanie mnie zdradzić:) Znam go, i wiem, że nie móglby mi spojrzeć w oczy

religijny...bardzo śmieszne. Tacy są najgorsi. Mój do dzis sam chodzi do kościoła i stoi bardzo smutny a kochanka jest już jego żoną i mają dziecko...Mało tego jeszcze niedawno chodził do komunii a ona juz w ciązy była... A jego rodzice siedzą w pierwszej ławce. Najbardziej rozwala mnie to że ludzi ocenia sie po tym czy chodzą do kościoła. Po prostu on chciał pokazać jaki to jest dobry i jaki załamany po moim odejściu...a po kryjomu spotykał sie z kochanką. Nawet jak już była jego żoną to jeżdzili osobno do kościoła...najlepsze jest to że na jedną msze...takie religijne pajace. A teraz wstyd wyjść z domu bo wieś o niczym innym nie gada.

Gość smutna88888
Musisz być bardzo rozgoryczona. Spotkało Cię wielkie nieszczęście i bardzo Ci współczuję. Żadna kobieta nie zasługuje na takie traktowanie. Jest mi bardzo przykro. Powinnaś się jednak cieszyć, że los okazał się dla Ciebie łaskawy i pozwolił Ci się wyrwać z łapek takiego paskudnego mężczyzny. Jeżeli nie znalazłaś jeszcze tego odpowiedniego, to daj sobie czas. Z pewnością będziesz jeszcze wdzięczna Bogu, że tak się stało. Ale proszę Cię, nie wpychaj wszystkich związków do jednego worka pod nazwą "On Cię zdradzi", bo wcale tak nie jest :) Tobie się nie udało, ale nie znaczy to, że innych czeka ten sam los.. Jestem szczęśliwa, bo wiem - po prostu wiem - że mimo kilku wad mojeo Pana (bo kto ich nie ma) taka przypadłość mnie nie spotka :) Zawsze trzeba mieć nadzieję.

jestem teraz szczęsliwa i dziękuję bogu!!!! Ale akurat miałam taką sytuację jak ty. Tez mi sie wydawało że jest super, ze ma tylko jedną wadę nieokazywanie uczuć...ale po 5 latach masz tego dosyć... skoro od obcych słyszysz większe pochwały niż od własnego męża. Ja myśle tak ze pewnie jesteś ze swoim chłopakiem góra dwa lata...po pięciu wspomnisz moje słowa.