Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kalienta

Usuwanie cellulitu bez chirurgii

Polecane posty

Go艣膰 katarzynka213
Ja osobi艣cie polecam klinik臋 Bonadea znajduj膮c膮 si臋 w Krakowie, a dok艂adniej zabieg usuwania cellulitu w tej偶e klinice, kt贸ry by艂 przeprowadzony przez magistr贸w fizjoterapii z 12stoletnim do艣wiadczeniem. Zabieg ten nazywa si臋 "ICOONE" czyli tzw. modelowanie sylwetki. Wystarczy nam ju偶 10 do 15 zabieg贸w w dobrej cenie. 10 zabieg贸w to tylko 1 tysi膮c z艂oty, natomiast 15 zabieg贸w to 1500z艂+2 zabiegi gratis:) Bonadea to jako艣膰 w przyst臋pnej cenie. Polecam wszystkim, kt贸rzy si臋 nie zdecydowali, b膮d藕 nadal si臋 wahaj膮. Bonadea najlepsza jako艣膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Madziax82
Ja robi艂am zabiegi w http://bonadea-krakow.net.pl/ Maj膮 naprawd臋 艣wietn膮 jako艣膰 a przyst臋pne ceny, za 10 zabieg贸w zap艂aci艂am 1000z艂 ale gdyby kto艣 potrzebowa艂 wi臋cej to w cenie 1500z艂 oferuj膮 15 zabieg贸w + 2 gratis! Jednak maj膮 te 12 lat do艣wiadczenia, polecam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NataliaZaw
Cellulit to moja zmora od wielu lat... 膯wiczy艂am, od偶ywia艂am si臋 zdrowo, a tu nic. Ostatnio dosta艂am karnet od ukochanego na 15 zabieg贸w w klinice w Krakowie. Dwa mia艂am gratis. Bardzo mi to pomog艂o, a powiem szczerze, 偶e zacz臋艂am sie sobie podoba膰. Klinika Bonadea ma 艣wietny sprz臋t i przyst臋pne ceny. Wiem, wiem, zaraz b臋dzie, 偶e jestem podes艂ana czy cu艣. Ja jednak wyra偶am swoj膮 opini臋. Jestem zadowolona z ich us艂ug. Maj膮 12 lat do艣wiadczenia w fizjoterapii i to po mnie wida膰. Ch臋tnie podes艂a艂abym zdj, ale nie mam jak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam zabieg usuwania celulitu w klinice Bonadea, Zabieg na cellulit modelowanie sylwetki g艂adka j臋drna sk贸ra. Lepsze i nowsze od endermologii, 3 fizjoterapeuci z 10 letnim doswiadczeniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e na pocz膮tek zacznij od stosowania dobrych kosmetyk贸w naturalnych z kolagenem, np zerknij na Colway i Lagenko.pl gdzie sama cz臋sto zamawiam. Maj膮 bardzo fajny 偶el antycellulitowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Klinice Bonadea w Krakowie stosuj膮 modelowanie sylwetki Icoone Odbywa si臋 za pomoc膮 zintegrowanej technologii Roboderm, stymuluje ka偶dy milimetr sk贸ry.Pracuje 3 fizjoterapeut贸w z 10-letnim sta偶em, a wi臋c do艣wiadczeni.Sk贸ra jest g艂adka i j臋drna. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam du偶o pop臋kanych naczynek, wi臋c wszelkie zabiegi w kt贸rych si臋 zasysa skor臋 u mnie odpada艂y. Mia艂am robion膮 seri臋 mezoterapii frakcyjnej, co tydzie艅 jeden zabieg i musz臋 przyzna膰,mze moje nogi wygl膮daj膮 teraz rewelacyjnie. Nie tylko nie mam cellulitu, ale skora og贸lnie wygl膮da lepiej, ma bardziej wyr贸wnany kolor i jest g艂adsza. Polecam zabiegi w Poznaniu w salonie Beauty Premium www.beautypremium.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie s艂ysza艂am o tej klinice, mo偶e dlatego, 偶e to w Krakowie. Ja sobie poradzi艂am z cellulitem dzi臋ki zabiegom mezoterapii z preparatem Revital Celluform, http://www.klinikasfera.pl/medycyna-estetyczna/49-likwidacja-cellulitu. Ka偶demu polecam, wcze艣niej stosowa艂am r贸偶ne preparaty zar贸wno na zewn膮trz, jak i te wewn臋trzne, ale nie dawa艂y efekt贸w niestety. Teraz jestem w ko艅cu zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kraaater
A ja polecam zwyk艂y/niezwyk艂y kosmetyk cellu off Floslek. Cudownie dzia艂a i nie obci膮偶a kieszeni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meido91
Mia艂am wykonywany zabieg Icoone na cellulit, przy okazji modeluje sylwetk臋, a sk贸ra jest g艂adka i j臋drna. Jest to lepsze i nowsze od endermologii. W klinice Bonadea jest trzech fizjoterapeut贸w z 10 letnim do艣wiadczeniem, wi臋c mo偶na spokojnie si臋 do nich zg艂osi膰. 呕eby dowiedzie膰 si臋 wi臋cej wystarczy w wujku google wpisa膰 Bonadea Icoone ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 askija
Chyba nie da si臋 ca艂kowicie pozbyc cellulitu? ja sobie kupi艂am masa偶er w sferisie i faktycznie jest mniej widoczny, ale mimo wszystko dalej go troch臋 wida膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 InatkaInatka
Da si臋, da,tylko nale偶y systematycznie 膰wiczy膰 i si臋 masowa膰 ;) . Dodatkowo warto pomy艣le膰 o jakim艣 zabiegu. Znana wsz臋dzie endermologia cz臋sto zostaje w tyle je艣li chodzi o nowe rozwi膮zania. Osobi艣cie u偶ywam krem贸w z masa偶erem i korzystam z us艂ug krakowskiej Bonadei, kt贸ra ma 10-letnie do艣wiadczenie w zabiegach na cellulit. Poddaje dzia艂aniu niemal ca艂e cia艂o i zauwa偶y艂am, 偶e sk贸ra jest g艂adka i j臋drniejsza. Mam co prawda jeszcze co艣 do zgubienia, a "sk贸rk臋" do obrania, ale daje sobie czas. Najwa偶niejsze, to wspiera膰 si臋 kosmetykami, zabiegami w艂a艣nie, cierpliwie czeka膰 i powtarza膰, a偶 w ko艅cu zobaczycie efekt. Wiem, 偶e fizjoterapeuci z kliniki pomog膮 mi zrzuci膰 cellulit przed 艣lubem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mnie zaintrygowa艂 tytu艂 - to s膮 chirurgiczne metody usuwania cellulitu? Jak? ;o Ja zmieni艂am troch臋 nawyki 偶ywieniowe i zrobi艂am seri臋 mezoterapii http://www.klinikasfera.pl/medycyna-estetyczna/49-likwidacja-cellulitu u dra Miga艂y :) Zreszt膮 za jego namow膮 zmodyfikowa艂am nieco swoje przyzwyczajenia w jedzeniu i zacz臋艂am wi臋cej pi膰, to ma pozytywny skutek tak偶e na sk贸r臋 i w艂osy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malina123456789
chcia艂abym poleci膰 zabieg usuwania celulitu w klinice Bonadea - 3 fizjoterapeuci z 10 letnim doswiadczeniem doskonale spe艂niaj膮 swoje zadanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina2233
Polecam zabieg usuwania cellulitu w klinice Bonadea. Zabieg na cellulit, modelowanie sylwetki, g艂adka i j臋drna sk贸ra. Lepsze i nowsze od endermologii. Tr贸jka fizjoterapeut贸w z 10 letnim do艣wiadczeniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria Fa
Polecam skorzysta膰 z zabiegu usuwania celulitu w klinice Bonadea w Krakowie.Stosuj膮 metody lepsze i nowsze od endermologii. Pracuje tu trzech fizjoterapeut贸w z 10 letnim do艣wiadczeniem, dlatego 艣mia艂o mo偶na im zaufa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢wietnie dzia艂a Cellu Off od Floslek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi na celulit pomog艂a mezoterapia ig艂owa antycelulitowa to si臋 jako艣 specjalnie nazywa ale niestety nie napisz臋 jak bo nie wiem. W ka偶dym razie jestem do艣膰 leniw膮 osob膮 i nie chce mi si臋 膰wiczy膰 czy co艣 w tym stylu 偶eby si臋 pozby膰 celulitu wi臋c gdy dosta艂am od mojego faceta voucher upominkowy do wykorzystania w salonie urody to po przejrzeniu wszystkich zabieg贸w stwierdzi艂am 偶e wykorzystam go na pozbycie si臋 celulitu... I to by艂 najlepsze co mog艂am zrobi膰... Bez m臋czarni pozby艂am si臋 celulitu. By艂am na trzech zabiegach w http://www.cziu.pl./ polecam wszystkim kt贸rzy m臋cz膮 si臋 z celulitem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia60
zabieg usuwania celulitu w klinice Bonadea Lepsze i nowsze od endermologii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AGP
Ja nie rozumiem po co usuwa膰 cellulit takimi drogimi metodami jak endermologia czy co艣. Przecie偶 je艣li kto艣 ma cellulit to znaczy, 偶e o siebie nie dba. 呕re jakie艣 chipsy, nie 膰wiczy i generalnie prowadzi niezdrowy tryb 偶ycia. I teraz jak taka baba, ma jeszcze do tego kase i se p贸jdzie usunie cellulit to co sie stanie? jak nic w swoim 偶yciu nie zmieni to ten cellulit wr贸ci! TO BANKOWO! Wiem co m贸wi臋, bo prowadz臋 badania nad cellulitem od lat! Zapraszam tak w og贸le do mnie na bloga, mo偶ecie si臋 o wiele wi臋cej dowiedzie膰 ni偶 z niejednego forum, gdzie same reklamy Klinik i kosmetyk贸w, pfffff Cellulitowo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magda8842
Witam, ja na cellulit poleci艂abym zabiegi (z tego co wyprobowalam (tabletki, kremy , pellingi itp nic nie pomoglo) w studio Bonadea , nawet po kilku tygodniach mozna zobaczyc efekty , w zaleznosci od czestotliwosci uczeszczania na zabiegi modelowania sylwetki , g艂adka i j臋drna sk贸ra gwarantowane :) Ta metoda , kt贸raproponuj膮 jest zdecydowanie lepsza i bardziej innowacyjna ni偶 endermologia i dodatkowo pracuj膮 tam fizjoterapeuci z ponad 10 letnim sta偶em :) Polecam!

Udost臋pnij ten post

Ba艅ka chi艅ska Ci nie pomog艂a? Spr贸buj u偶ywa膰 co 1-2 dni, najlepiej z oliwk膮 antycellulitow膮. Je偶eli to drugi stopie艅, ewentualnie pocz膮tki trzeciego, to po 2-3 miesi膮cach nie powinno by膰 ju偶 prawie nic wida膰 :) Moja ulubiona oliwka (tania, du偶a i wydajna): https://drogeria.pl/product-pol-622-ZIAJA-oliwka-do-masazu-antycellulitowa-dzialanie-przez-masowanie-500-ml.html

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny! Ja jestem po pierwszym zabiegu Medshape i jestem bardzo zadowolona. Bardzo przyjemny zabieg. Jestem leniwa i nie chce mi si臋 膰wiczy膰 dlatego spr贸bowa艂am z zabiegami, zobaczymy jaki b臋dzie efekt. Czy kto艣 z Was korzysta艂 z Medshape?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na cellulit bardzo dobre do艣wiadczenia mia艂am z cellu off od Floslek. Efekty wida膰 by艂o po dw贸ch tygodniach stosowania!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika Krawiec
Gor膮co polecam zabieg usuwania cellulitu w klinice Bonadea. Zabieg na cellulit wymodelowa艂 moj膮 sylwetk臋, sk贸ra jest g艂adka i j臋drna. Mia艂am wcze艣niej endermologi臋 i nie da艂a takich efekt贸w. Mo偶emy korzysta膰 z us艂ug 3 fizjoterapeut贸w z 10 letnim do艣wiadczeniem wi臋c mamy pewno艣膰 偶e jeste艣my we w艂a艣ciwych r臋kach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadowolony go艣膰
polecam usuwanie cellulitu w klinice Bonadea. Po zabiegu sk贸ra pozostaje g艂adka, jedrna, pracuje tam trzech fizjoterapeut贸w z 10 letnim do艣wiadczeniem, wszyscy s膮 bardzo mili, lepsze i nowsze od endermologii

Udost臋pnij ten post