Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca-ona

Jakie określenia peniasa krecą facetów??

Polecane posty

Gość poszukująca-ona

Jakie określenia kręcą facetów? Właśnie jestem na początku związku i tak się zastanawiam jakie określenia kręcą facetów? ...co ich podnieca, jakie określenia penisa?

Gość ases
kiełbaska, ptaszek

Gość ases
jajuszka

Gość poszukująca-ona
s.c.f.q. Super! dzięki :) ...zdrobnień w tym temacie faceci raczej nie lubią ;)

a ja osobiscie znam faceta, ktory ma dosc sporego a mowi na niego moj maly... i badz tu madra :)

Gość oboje najbardziej lubimy
słowo "kutas" w sytuacjach seksualnych, kiedy jesteśmy podnieceni :P To takie mocne, soczyste, porządne słowo :) W sytuacjach pozaseksualnych mówię bardziej pieszczotliwie, najczęściej spieszczam i mówię "penisek" :)

faceci sobie moga mówić mój mały, twój mały, uważaj na malego itp ale nam, kobietom nie wolno tego robic mój facet lubi jak posługuje sie nazwami "pała" "kutas" jeśli jesteśmy w miejscu publicznym to stosujemy szyfry, ale nie powiem jakim szyfrem oznaczylismy tę część ciała, BO TO SZYFR :P może niezbyt romantycznie, ale właśnie tak go nie razi, i mnie też ne bo to jest odzwierciedlenie prawdy-ma dużego i jakieś dziwne nazewnictwo byoby własnie dziwne) ale uwazam że każda para z czasem ma ten swój "klimat" i to swoje nazewnictwo dla innych ludzi niezrozumiałe, wiec ne martw sie, wszystko przyjdzie z czasem jeśli nie wiesz jak nazwać to mów "ON" i patrz zalotnie w dół, wszystko bedzie jasne

no i penis poprostu, to nikogo nie obraza :)

hihi... i nalezy unikac nazw takich jak: "ksiezniczka sofia"... pod kara smierci :P ja tez nazywam ta czesc ciala po swojemu... i kazdemu jak narazie sie to podobalo... :P

adusia1621 masz racje, rozbroiło mnie to w sumie kiedys usłyszałam że laska zwierzała się przyjaciółce że chłopak z nią zerwał bo powiedziała "pokaż tego czerwonego kapturka"

Gość poszukująca-ona
tak, tak hihih - "ksiezniczka sofia" to z filmu "jak stracić chłopaka w 10 dni" jeśli dobrze pamiętam :)

Gość laaaaaaaaaaaaa
ja jak mowie na mojego faceta mały to uwaza, ze jest to jak w przypadku małego Johna czyli wielkiego :D

Gość pomarańczowa suczka
pęto bydlak zwierz :o

a. kategoria związana z wielkością:duży, drągal, parówa itp. b. kategoria związana z twardością: twardy, mocarz, c. imiona: Wacek, Jerzy, Zbyszek d. kategoria związana z pracowitością: górnik, kominiarz, pracuś e. kategoria związana z temperaturą: piecyk, f. kategorie łączone: twój byczy pracuś, twardy Wacuch itp. posikałabym się ze śmiechu jak miałabym tak nazwać jakąkolwiek cześć ciała faceta

Gość kukułka1234
"Wodzu".

Gość ALE URWAŁ

Gość rtghj
Pyton lub pytonek

Gość dzs
kosc ;)

Gość bambam babam
a ja mówię po prostu FARFOCEL :)