annnnnnna 0 Napisano Luty 26, 2010 Jak długo czekaliście na paszport po złożeniu wniosku w ambasadzie w Manchester? Interesuje mnie paszport roczny dla dziecka do 5 rż (piszą że 6 tygodni) oaz paszport 10 letni dla osoby dorosłej (również 1,5 miesiąca) jak to wygląda w praktyce ? dziękuję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka co nie lubi zmywac 0 Napisano Luty 26, 2010 ja skladalam tylko dla dziecka tymczasowy na rok i czekalam 6 tygodni :) bez zadnych problemow, ale to bylo jakies pol roku temu, moze teraz dluzej sie czeka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Luty 26, 2010 taka co nie lubi zmywac dziękuję , dajesz mi cien nadzieji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bhy Napisano Luty 27, 2010 ja właśnie mam do odebrania małej paszport-tj.po 6 tyg i czekam jeszcze na swój 10 letni-na niego jeszcze czekam więc odpowiem jak dostanę :-) ale do 3 miesięcy się czeka-sprawdza sie na stronie internetowej czy już jest do odbioru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bhy Napisano Luty 27, 2010 właśnie sprawdzałam mój paszport już jest do odbioru-byłam 22 stycznia więc czekałam 1 miesiąc i 1 tydzień :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 1, 2010 Bhy dziękuję za informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stefi501 Napisano Marzec 10, 2010 bhy a ile kosztuje paszport dla dorosłego i ile dla dziecka ten jednoroczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jutta456 0 Napisano Marzec 19, 2010 Jak to się załatwia? Wiem, że trzeba zadzwonić do ambasady i umówić się na spotkanie. Jak długo się czeka na spotkanie? Czy możecie mi opisać całą procedurę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 19, 2010 Ja umawiałam się przez maila i czekałam na spotkanie 3 tygodnie, odpowiedź również dostałam droga mailową, wszystko masz na stronie ambasady w Manchester. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach