Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amancik83

a ja jestem romantycznym chłopakiem i nie wstydze się i nie ukrywam tego

Polecane posty

"miałem dziewczyne, miała lat 23 i odeszła do żula w dresie :/" Boś pizda nie facet. Też tak miałem to wiem. "ona bedzie tego zalowac za kilka lat, mozesz byc pewnien" Wróci, powie, że popełniła błąd i poprosi cię o pomoc w wychowaniu ich dziecka. Tak będzie. "to kilka wskazówek jak postepowac w zwiazku " Wskazówki od kobiety... :( przygotuj się na powtórkę z rozrywki

a właśnie że nie od kobiety:) cos taki do przodu?

ja mam generalnie złe doświadczenia z tzw. "romantykami" :D byłam kiedyś z takim jednym pajacem, który pisał dla mnie wiersze, robił mi sesje fotograficzne, obdarowywał kwiatami, nagrywał romantyczne płyty z muzyką, a finalnie... bez wyraźnego dla mnie powodu wyzwał od najgorszych i zerwał kontakt :D jaka ja byłam młoda i naiwna :D sama się z siebie śmieję :p i te smęty SDM " ze mną można tylko pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko" :classic_cool: generalnie facet nie powinien być nadwrażliwy :p

w załączniku wysłałam, to nei są moje porady ale mi osobiscie bardzo pomogły zrozumiec pewne sprawy:)

cos nie tak z tym emeilem jest niestety.. nie da sie dostarczyc wiadomosci.

Chłopie nie bierz tego co ci kajtek bez majtek napisze bo znowu dostaniesz po dupie. Nigdy cię nie dziwiło, że kobiety mówią jakich to facetów chcą - romantycznych, oddanych itp. a zawsze kończą z całkowitym przeciwieństwem u swego boku? Vide twoja poprzednia. Nie bądź naiwny, schowaj romantyzm do kieszeni bo każda cię wykorzysta.

Ja kocham SDM:) wcale nie uwaza aby to były smęty, to piękne ballady.

Real Life Sucks > widzę że ci zycie neizle po dupie dalo ale przyjmij do wiadomosci ze nie kazda kobieta jest oziębłą suką nastawioną na branie, ok?:)

Kajtuś z całym szacunkiem :D konam gdy słyszę tego typu utwory "z nim będziesz szczęśliwsza bla bla bla"... zbyt ckliwe jak na mój gust :)

o tego akurat kawalka nie dzierżę, z nim będziesz szczęśliwsza dziala mi na nerwy bo wyobrazam sobei co bym czula usłyszawszy taki tekst od ukochanego, koszar:/

ok, dzięki, poczytam później, teraz muszę kończyć, narazie dobranoc;)

Może moja milosc do SDM - u wynika stad że ja uwielbiam dzwięki gitary klasycznej i naturalne emocje plynace z słow piosenki:). Wiem,jestem nieco przesłodzona ale co robic:)

"nie kazda kobieta jest oziębłą suką nastawioną na branie, ok?" Zwłaszcza jak obecny facet puszcza taką w trąbę a na horyzoncie zostaje jedynie taki frajer jak ja. Wtedy potraficie być miłe niewątpię.

Ja naprawdę nie rozumiem skąd u ciebie takie podejscie, to że ciebie zranila jedna czy nawet kilka kobiet nie daje ci prawa by przekreslic calą kobieca czesc swiata. Ja w kazdym razie do tego twojego profilu nei pasuję.

ja wolę trochę ostrzejsze gitarowe brzmienia :p autor nam uciekł, dobrze, że chociaż Real został na placu boju :)

Pokaż mi swoje oczy to ci powiem czy jestes dobrym człowiekiem:)

Ja myśłę, że Real to miły gość ze złamanym sercem. Przydaloby mu sie trochę romantyzmu i serca.

ja też nie pasuję do opisu Reala :)

Kajtuś fota, kórą wkleiłaś dzisiaj na ogólnym naprawdę jest Twoja? ;)

Ja też lubię ostrą muzykę, nie słucham wyłącznie SDM - u :)

aa no wkleilam gdzies zdjecie dzis, nie pamietam czego dotyczyl temat..

"nie daje ci prawa by przekreslic calą kobieca czesc swiata." Daje mi prawo. Na pewno zadnej nie skrzywdziłem w swoim życiu. Jestem tylko kolejnym nieciekawym typkiem, który robił za emocjonalny tampon a kiedy już narobił sobie nadziei na coś więcej - to do widzenia. Ps. I nie leciałem na wyfiokowane, wymalowane pustaki z dyskotek. Te zwykłe, czasem nawet szare i nieśmiałe dziewczyny ranią najmocniej

Real Life Sucks > przykro mi, naprawdę, że Cie to spotkało ale nie warto się poddawać. Trzeba ryzykować, bez miłości życie jest puste i pozbawione kolorów.

Gość fghdfghgjkjkjkjkj
amancik83 a ja wiem kim jesteś :)

peruki :) ładna jesteś :p Real nie stawiaj się w pozycji ofiary, w ten sposób przyciągasz kobiety modliszki, tak jak osoby z rodzin dysfunkcyjnych często przyciągają patologicznych partnerów... łatwo powiedzieć, ale przejdź nad tym do porządku dziennego, nie rozpamiętuj ciągle niepowodzenia, nie dziel życia na "przed nią" i "po niej" - nakręcasz się, a to do niczego nie prowadzi :(

no i przede wszystkim - nie możesz nienawidzić wszystkich kobiet na świecie :) co pomyślałbyś sobie o mnie, gdybym w stopce wrzuciła hasło "wszyscy Niemcy to mordercy"? i podparła się historią mojej babci, któa była w Auschwitz? czy nie uznałbyś, że generalizuję?

świetne porównanie Black, lepszego bym nie znalazła:)