MaaLaa19 0 Napisano Marzec 18, 2010 mi też wyliczył jedyne 58kg a bmi powinnam mieć 48-53kg no ale w tym wieku metabolizm zwalnia i chyba dlatego tak wyliczył :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 18, 2010 jak osobiscie zobacze 69,9 to juz oszaleje z radosci ale to moze na koniec maja.fajnie sie chudnie bo mnmo roznych zakazanych produktow nie chodze glodna a to duzy plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 18, 2010 w innych dietach zawsze wygrywalo ze mna nieustajace ssanie w zoladku, a teraz nie ma:0 poza tym bialka naprawde zapychaja.chociaz mam juz lekka awersje na nabial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 18, 2010 no a dzisiaj o dziwo zobaczyłam 66,5 szok ale to pewnie chwilowe bo u mnie są duże wahania i mam słabą wagę, raz wchodzę mam 67 a za chwile 68kg albo odwrotnie też się zdarzało, chyba muszę zainwestować w wagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 18, 2010 ja tez czsem swoja rzucilabym o sciane bo to zwykla lazienkowa wiec ma rozne odbicia.ale najwazniejsze ze na 80 nie wskakuje juz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 18, 2010 mala 19 wynik imponujacy- 6kg w miesiac.a przeciez nie jestes jakims maxi grubasem to z reguly spadek jest mniejszy. ponoc czym wieksza nadwaga tym wiecej sie chudnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 18, 2010 dziewczynki gdzie Wy się wszystkie podziałyście ???:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 18, 2010 dziewczyny nie załamujcie mnie ,ze nasz topik umiera:(??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 18, 2010 MaaLaa 19 ja sie pojawilam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 18, 2010 Mala04 oooooooooooooooo raju już mi ulżyło :) co tam u Ciebie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 18, 2010 jakos nie chcialo mi sie wczesniej siadac do kompa,u mnie dietka jakos leci,zupka warzywna ugotowana mniam,,,spadek wagi -200g czyli zaden musze przeczekac ten zastoj ech.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 18, 2010 MaaLaa a co tam u Ciebie,jak dietka-dajesz rade? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 18, 2010 mała będzie dobrze ,trzymaj się , a jak gotujesz zupkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 18, 2010 mala04 daje radę ale na samych pp to już mi się nudzi, jutro p-w :) cale szczęście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 18, 2010 wrzucam kosci z kurczaka kostki rosolowe i wszystkie warzywka jakie mam-dzis to jest marchew seler rzodkiew cebula czosnek a pozniej dodaje jeszcze biala kapuste i seler naciowy,doprawiam tymiankim i np przyprawa 5 smakow i majerankiem i nawet nie wiedzialam ze taka zupka moze mi tak smakowac wczesniej to tylko kanapki byly dla mnie jedzeniem a tu prosze zmiany na lepsze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 18, 2010 czesc obie male dolaczam sie do wieczornych pogaduszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 18, 2010 mala04 no widzisz ,teraz to będziemy mądre jeżeli chodzi o zdrowe ,żywienie ,nikt nas nie zagnie :) muszę spadać bo mala mi się budzi, nadal chora :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 18, 2010 wspolczuje,zycze szybkiego powrotu do zdrowka Twojemu skarbowi,dobrej i spokojnej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 18, 2010 czesc kaamii jak tam Ci dzionek minal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 18, 2010 widze ze mamy epidemie na topiku moja corka tez chora :( w sumie moglabym powiedziec -jak zwykle,mozna oszalec .3 dni w przedszkolu 2 tyg w domu i tak w kolko:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 18, 2010 jesli chodzi o diete ok,chociaz waga stoi lub waha sie ok 0,5 kg w gore lub w dol.a tobie jak idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 18, 2010 doczytalam:)widze ze u ciebie tez zastoj,fatalnie ale musimy jakos przetrzymac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 18, 2010 no ja tez mam zastoj wagowy dlatego stopka ciagle taka sama,juz sie gubie kiedy mam P akiedy P+W bo przedluzylam sobie proteinkowe dni ale chyba jeszcze jutro warzywka i znow proteinki-moze to troszke ruszy wage ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 18, 2010 no ja czasem troche za malo pije-dzis to w ogole malo wypilam-musze nadrobic i noc bedzie zglowki :P musze sie ostro wziac za cwiczenia bo jedno z drugim musi dac lepszy efekt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 18, 2010 ok ja tez uciekam bo tu chyba juz nikogo nie ma trzymajcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 19, 2010 hej, hej wstawać śpichy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iloney 0 Napisano Marzec 19, 2010 Hej witam :) Ja trzeci dzien na warzywach waga stoi, ale nie mam do niej pretensji . Dobrze ze w gore nie idzie . Wczoraj zjadłam dwa ogromne talerze zupy jarzynowej , myslalam ze pękne. Napewno na proteinach znowu zacznie spadac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iloney 0 Napisano Marzec 19, 2010 Dziewcyzny a co ze świetami?? macie jakies pomysly jak je przetrwac? moze jakies przepisy . Kurde babcia mi nie przepusci jak nie zjem jej ciast światecznych ;-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 19, 2010 czesc dziewczyny. dodry pomysl z przepisami swiatecznymi!to co wrzucajcie przepisy i moze jakos je smacznie przetrwamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 19, 2010 asmana gdzies ty sie podziewala,sto lat cie nie bylo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach