Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eddyta

Gdzie mogę kupić???

Polecane posty

Witam wszystkie użytkowniczki :) Jestem tu nowa i bardzo mi się podoba Kafeteria :) Przejdę do rzeczy - mam pytanie, znalazłam w sieci tunikę która niesamowicie mi się podoba, koniecznie muszę taką mieć. (Mam na myśli tą w krateczkę, na zdjęciu ze śliwkowymi leginsami). Załączam link. http://www.allegro.pl/item924430710_getry_legginsy_dlugie_leginsy_leginy_fitnes_sport.html Jest tylko problem nie wiem, gdzie można taką kupić. Ta którą znalazłam nie jest na sprzedaż :( Może być to np. jakiś sklep internetowy. Chodzi mi głównie o krój, koniecznie musi być taki, długość do połowy uda, na ramiączkach, z dekoltem w trójkącik. Kolor nie koniecznie taki jak na zdjęciu (choć ten właśnie przypadł mi do gustu) może być też inny, ładny. Proszę Was wszystkie drogie Panie o pomoc :) Zbliża się wiosna i czas na takie właśnie zwiewne, kobiece sukieneczki :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Edyta

A jesteś zarejestrowana na allegro?? bo jeśli tak to wejdź w kup teraz i zatwierdź przez e-maila że chcesz ta spiż kolor numer zamówienia itd... najpierw spr. czy ten sprzedający jest ok wejdź na jego opinie i ile ma negatywów.

Gość
Ja mam bardzo podobną,jeszcze ładniejszą z poprzedniego sezonu z New looka

Gość no ale zwróć uwagę
że aukcja dot. legginsów. napisz do wystawiającego i zapytaj, może odpowie ewentualnie spacer po sklepach, raczej nie sieciówka

a sprawdzałas jakie ma jeszcze rzeczy wystawione ?? może ma tam te tuniki

Sprawdzałam już sprzedają tylko leginsy, tuniki są własnością modelki i nie ma szansy żeby zostały wystawione na sprzedaż :( Chyba będę musiała zrobić maraton po sklepach, nie wiem tylko czy gdzieś dostanę taką jaka mi się podoba. Bo ja jak się na coś uprę to musi być takie jak sobie wymyślę :P Także może wiecie w jakich jeszcze sklepach warto zobaczyć??? :)

Gość
Pochodz po lumpkach tam też są fajne ciuchy :)

Xazui rzeczywiście to coś bardzo podobnego :) chyba ta sama marka.... ale mi chodzi o tunikę :( chciałabym nosiĆ ją jako taką sukieneczkę, do leginsów albo po prostu na gołe nogi, czyli musi być gdzieś do połowy uda, tak myślę :P

Gość
No tak ale do lata jeszcze sporo czasu,na pewno gdzieś znajdziesz :)

Xazui a mogłabyś podesłać jakiś link z tą Twoją z New Looka, może masz jakąś fotkę??? Do lata jeszcze sporo czasu, ale myślę już o tym bo nie mogę się doczekać :P Poczułam już lekki powiew wiosny :)

Gość
Nie mam jej na fotce ale jest prawie identyczna,tylko u góry przy ramiączkach ma takie małe kokardki z tego samego materiału,ale do połowy uda nie jest.Jest krótsza sięga trochę za pupę :)

taki styl kojarzy mi się z Promodem więc może spróbuj w tym sklepie. choć nie wiem jak teraz dawno nie zaglądałam do tego sklepu.