Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda mamusia synusia

Prosze zle nie odebrac mojego tematu...

Polecane posty

Gość Mloda mamusia synusia

Prosze zle nie odebrac mojego tematu... Nie jestem zadna naciagaczka... Prosze ludzi ktorzy chca i moga pomoc i nie chchialabym uslyszec na swoj temat obrazliwych slow ze zebrze czy mam isc zarobic do pracy...Juz raz dalalm taki temacik i dziekuje Pania ktore sie zainteresowaly. Gdyby byla taka mozliwosc to bym szla. Mam teraz trudna sytuacje mam nadzieje ze juz od lata sie ona poprawi jak tylko pojde do pracy. teraz moj synek jest za malutki by zostawic go pod czyjas opieka a ja sama jeszcze sie ucze... Jestem mloda mamusia slicznego chlopczyka ktory ma niespelna 2 miesiace... Jestem dumna bardzo z tego bo to najwieksze szczescie jakie moze spotkac w zyciu kobiete. Jednak jest i druga strona medalu... Zanim maly przyszedl na swiat pracowalam na czarno oczywiscie nie przysluguje mi zaden urop platny... Moj maz stara sie jak moze zeby zapewnic nam wszytsko to co najlepsze... ale czasami jest bardzo ciezko... dlatego zwracam sie z prosba... moze posiada Pani po swoich pociechach jakies ubranka ktore gdzies leza bezuzytecznie i chcialybyscie sie nimi podzielic... Jest mi bardzo ciezko jesli musze wybierac czy kupic chleb czy pampersy czy moze odlozyc na jakies ubranko... Bardzo chetnie przyjme po jakims bobasku ciuszki. Pozdrawiam

Gość nanananna
a ty juz chyba pisałaś w innym topiku wczoraj

moze ktoś prywatnie napisze a swoja droga wybierasz chleb czy ubranko a neta masz

Gość mloda mamusia synusia
tak pisalam przeciez zalaczylam to wyzej i podziekowalam tym pania ktore sie odezwaly :) kontakt ze mna magdaewe@o2.pl

Własnie trochę dziwne że masz internet na codzień a niestać cię nawet na body za 1zł w lumpeksie...

Gość nanananna
to jakas naciagaczka w piereszym topiku ja ziechali to zalozyla 2

Beatka... kurczeee ale musisz miec radosci z takiej grupki :) zdrowka zycze dla nich :) ps. korzystam z komputera szfagra

poniewaz tam za mnie podala sie ajkas mama mateuszka... :| a nie chcialabym nieporozumien...

A przypadkiem nie szwagra? Radości dużo jak i obowiązków ale kocham moją cudowną szóstkę ponad wszytsko :)

Gość nanananna
a czemu do mopsu nie pujdziesz?

Gość mloda mausia synusia
temat mopsu byl poruszany wczoraj. wiesz ze nie mozesz pomoc byc moze nie chcesz to po co sie tu udzielasz?

Żeby mieć pewność co do ubrań to autorko mogłabyś podac adres, imię, nazwisko nie tutaj lecz na e-mail, mogłaby być zorganizowana zbiórka i ja napewno bym chciała poznać Cię osobiście.

Gość Beatko
6-cioro dzieci...no zazdroszcze prawie! wooooow:D

Gość Beatko
a 7 bedzie? i jeszcze malenstwo masz widze urodzilo sie na Nowy Rok! Ile masz lat jesli wolno zapytac?Czy 6 porod byl latwy?

Gość mloda mausia synusia
magdaewe@o2.pl

beatko powiedz jak sobie radzisz z taka gromadka? ja tez chciałabym miec taka ale boje sie ze sobie nie poradze nie finansowo ale fizycznie;-)

36 lat, pierwsze dziecko po studiach, śmiadoma decyzja :) Co do siódmego to zastanawiamy się ale teraz chcemy się skupić na dzieciahc które już mamy, żeby podrosły, poszły do szkoły a może za 4 lata pomyslimy nad jeszcze jednym maleństwem :) Szósty poród był bardzo prosty i szybki bo 5 to cc a reszta sn ale było trochę ciężej.

Beatka podziwiam Cie mimo wszytsko... hii a tam 6 dzieci... pomyslcie ile Beatka bedzie miala wnukow :) taka starosc to sama bym chciala miec tyle uciechy :)

Gość olinp
juz taki temat zalozylas wczoraj, ja rozumiem, ze mozesz miec ciezka sytuacje, ale szczytem twojej bezczelnosci bylo to, ze jakas kobieta wyslala ci ubranka i kosmetyki, a ty nie odebralas paczki, bo mialas zaplacici za nia 13 zl (to byly koszty przesylki) - kobieta za swoje dobre serce stracila tylko pieniadze poza tym mieszkacie z tesciami, wiec pewne koszty utrzymania mieszkania odpadaja, wiec nie mow, ze nie mialas nawet tych 13 zl - rownie dobrze moglas pozyczyc od tesciow fajnie jest oczekiwac pomocy od kogos, w zamian nic nie dajac

Gość Beatko
mowisz ze 5 cc? a slyszalam ze po cc juz nie mozna sn urodzic i ze tylko 2 razy mozna miec cc? czy to prawda? A ja Tobie jakos zazdroszcze.Mam 34 lata i boje sie ze zdrowego dziecka nie urodze,a po zatym partnera jeszce nie mam i jak zaszlabym w ciaze to nie wiadomo moze bede przed 40.ka i sie boje bardzo. No a Ty jeszcze kolo 40-stki 7 planujesz.Moze powinnam przestac sie martwic:-(

Rano trójka do szkoły/przedszkola a z trojka zostaje w domu, a czynności takie jak każda matka która ma jedno dziecko :) Jak robię obiad Majka z Kubą się bawią z Emilka zazwyczaj śpi :) Wieczorem zawsze największy ruch :P bo kąpiel, spanie, usypianie, kolacja i po południu lekcje i zabawa :)