Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda mamusia synusia

Prosze zle nie odebrac mojego tematu...

Polecane posty

Głowa do góry :) Zobaczysz będziesz miała piękne zdrowe malenstwo :) Po cc jeżeli nie ma komplikacji, spokojnie można rodzić sn, a cesarkę miałam dlatego że córeczka w porównaniu do reszty była bardzo duża.

Gość mloda mamusia synusia
nie nie... prosze nie myslic pojec... tamta Pani od razu powiedziala ze wysle wszytsko na swoj koszt... to dlaczego idac na poczte musialam zaplacic... takie cos ustala sie z gory... mowiac jedno robiac drugie... pozatym jesli dostalam jakies ciuszki... zaraz robialam paczke z lakociami dla dzidzi pani ktora mi pomogla... nie moge sobie pozwolic na ogromne paczki ale dla pomagajacej kawa i cos dla dzieci odsylam zawsze...

no własnie jak tak pomyslałam ze wieczor musi byc dla ciebie najbardziej pracowity;-) kapiel kolacja;-) no fajnie sie masz;-) musi byc wesoło;-) ja sama mam 6 rodzenstwa i sama bym chciała miec liczne potomstwo;-)

Gość ja pieeerdole
ale naciagaczka!!! do roboty leniu!!! jak można tak wyłudzać!!! idz do secondhandu, tam są po symbolicznej złotówce ciuchy!!! a najpierw to zrezygnuj z internetu, bo niejeden chleb za to kupisz łachudro!!! co za matka, takiej to dziecko powinno sie odebrać!!!

Gość Beatko
Dziekuje za informacje.Troche mnie poparlas na duchu bo jakos nieraz mnie rozpacz bierze ze nie zdaze urodzic pierwszego dziecka przed 40-stka:-(Bo jak pisalam jeszcze mezczyzny nie znalazlam.Gratuluje Tobie!napewno slodko z ta najmniejsza Twoja trojka jest!Masz jaks pomoc czy sama wszystko robisz?Ja chcialam zawsze miec tak 4-5 dzieci.

wiecie co, tak naprawde, to wstaje rano i do południa gram na kurniku, nie chce mi sie tyłka ruszyc, wiec podeslijcie mi coś dla dzieciaka, dobra? jak wygram w pokera, to wam podesle po faworku w ramach rewanżu!

Zaczynami od 18 :P Pierwsza do kąpieli idzie Emilka ok. 30 minut a potem idzie na matę, kolejna jest Maja a po kapieli oglada bajke, nastepnie Karolcia a w tym czasie w drugiej łazience mąz kapie chłopaków też w kolejności od najmłodeszego tyle ze naustarszy sam sie myje ale trzeba patrzec dla bezpieczenstwa :) i o 19.30 kolacja :) o 20 wszytscy w łózkach, czytamy bajki a Maje jeszcze karmie wiec to u niej leze na lozku, potem karmienie Emi i ok. 21.30 wszytskie dzieci juz spia i czas dla nas :)

Duża pomoc mam ze strony męża :) A tak to sama, mąż chciał wynając nianię ale ja uważam że nie potrzebna mi druga osoba kręcaca sie po domu :)

Gość mloda mamusia synusia -autorka
czemu wy ludzie jestescie tacy ;/ znow sie ktos podaje za mnie,,,, jesli ktos chce ze mna porozmawiac prosze na maila magdaewe@o2.pl a nie z kims kto podaje sie za mnie !!

Beata wielki szacunek dla Ciebie:)Ja mam cztery corki i juz chyba wiecej dzieci bym nie chciala.tez jestem jedynaczka i zawsze mowilam ze bede miala conajmniej troje dzieci :)

no jestem pod wrazeniem ze tak sprawnie wam to idzie;-) wymaga to nie małej organizacji;-) ale widze ze jestes bardzo szczesliwa i sprawia ci to wiele radosci;-)

Heheh a może jeszcze spróbujesz a nóż będzie synuś? Ja jak urodziłam Patryka już myślałam ze mamy forme na chłopców aż pojawiła się Karola :)

Gość do mlodej mamusi synusia
tiaaa, po prostu wszyscy lecą, żeby pisać do ciebie i pomagać smierdzącemu leniowi, który kwitnie na necie i udaje, że nie ma na chleb!! trzeba było dzieciaka nie majstrować, a nie naciągać ludzi!!! przez takich jak ty ludzie tracą chęci do pomagania osobom, które tej pomocy NAPRAWDE potrzebują! powtarzam - NAPRAWDE potrzebują! zajarzyłaś?

Gość do Beatki
a jak sobie radzisz z wychodzeniem na spacer z taka gromadką? tylko nie pisz ogólnikowo, zę mąż ci pomaga, bo chyba któreś z Was chodzi do pracy, nie? :) Noo, chyba, że jesteście mistrzami od pobierania zasiłków :P

jesi nie chcesz pomoc... to poprostu nie pisz... a ja wiem ze sa jeszcze dobrzy ludzie... a wiesz czemu... bo jednak pisza :)

mysle ze autorko jestes w stnie odłozyc chociaz te 40 zł czy nawet 30 zł na ubranka i kupic na ciuchaczu kilka sztuk bo po co wiecej dla takiego malenstwa? przeciez tak szybko rosnie ze nie warto miec jakiejs wielkiej ilosci...a po 2 kurcze no nie byłas w stanie dac tych 13 zł za paczke? no nie umiem tego zrozumiec. no i naprawde nie wiem dlaczego prosisz o przesyłanie ubranek w zupełnosci wystarczyłoby gdybys dostała jedna paczke ubran lub kupiła kilka pajacyków body i spiochów. po co wiecej?

Beatka-moja ostatnia coreczka-trzymiesieczna Agatka miala byc Filipkiem ;)Piaty raz nie probuje,bo juz by nas bylo troche za duzo w domku :P

Gość bo pewnie wygładasz
z tymi dziecmi jak zaprogramowany króliczek do rozmnażania hehe

Ja pracuje w domu, mąż ma firmę i z żadnych zasiłków nie korzystamy.... Wózek mam rok po roku, i jak przyjdzie mi wyjsć z całą szóstką sama to że Filip ma 10 lat to za nim biegac nie musze, i zazwyczaj Fifi z Patrysiem idą razem, Maja i Emi w wózku, za reke trzymam jedno dziecko a drugie idzie przy wozku, na placu zabaw normalnie.

musi to zabawnie wygladac;-) ale nie przejmowałabym sie tym na twoim miejscu;-)

O to Agatka maleńka :) Nie wyglądam jak żaden króliczek i wypraszam sobie takie uwagi.... Jestem szczupla i zadbana. Njaczesciej chłopców ubieram tak samo i dziewczyny też :P

Gość pytająca chcąca czwórke.
Beatka nie obraź sie moim pytaniem- mam 24 lata, jedno dziecko a chciałabym jeszcze dwójke lub trójkę. mamy warunki etc... ale powiedz mi jak u Ciebie z wiesz... 5 porodów naturalnych, sądze że nie masz już dziewiczej dziurki. wybacz że tak pytam, nie powinnam, ale strasznie mnie to ciekawi- ja po jednym nie widze różnicy ale jak mam do 30 mieć jeszcze dwoje lub troje to chciałabym wiedzieć jak to potem będzie. mąż pewno akceptuje i szczęśliwy że ma zdrowe dzieciaki, ale jednak różnica pewno jest duża...

Gość do polki1985
nie tłumacz jej, to naciągara i kłamie w żywe oczy, szkoda w ogóle twojej uwagi na taką matke...synuś podrośnie, to jego będzie podsyłaś do domów swoich znajomych na obiadki, żeby nie wydawać kase na jedzenie i do rodziny, po kase i prezenty... grunt to sie ustawic w zyciu..

Gość pytająca chcąca czwórke.
może głupio to brzmi ale tak jak Ty bardzo dbam o siebie, chcę być ładną mamą, cc nie chce bo naturalny jest lepszy dla dziecka. ale boję się że potem będe mieć dziurę jak kanion :( brzmi to może głupio ale po prostu chce być dobrą matką, mieć duzo dzieci i jednocześnie być atrakcyjna dla siebie i męża

Gość ostrzegam po raz drugi
AUTORKA TEMATU TO CWANIARA I NACIAGACZKA-GIMNAZJALISTKA KTORA HANDLUJE NA ALLLEGRO NIE DAJCIE SIE NABRAC A JESLI KTOS JUZ SIE UPRZE ZEBY JEJ POMOC TO NIECH JEEDZIE I TEGO SYNUSIA I LENIA MEZUSIA OBEJRZY NA WLASNE OCZY NAJLEPIEJ NIEPODZIEWANIE

No jak dziewica to napewno nie :P Miałam bardzo drobne dzieci i oczywiście wiaodmo ze pochwa kobiety jest bardzo elastyczna, wyrtarcza swiczenia miessci kegla, my na seks nie narzekamy :P

Gość podajcie linka do niej
to jej zrobimy jesien sredniowiecza!!!