Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny przypadek

i jak tu ufać.....

Polecane posty

wlaśnie sie dowiedziałam, ze facet z którym jestem prawie od 3 lat od października grał na dwa fronty. Udało mi sie skontaktować z "ta drugą". popisaysmy sobie szczerze i okazało się, ze on jej powiedział, że był prawie 3 lata z dziweczyną, ale ona zmarła w maju na białaczke...(!) Fajnie-zostalam uśmiercona-czyli wczoraj gadał z duchem...(?) i przez pozostale 9 miesięcy do teraz... ehh- po prostu beznadziejny przypadek...

Gość aaajjjj
ale frajer!! niech jedna z was sie z nim umowi...a przyjdzcie obydwie..mina jego bedzie niezapomniana :)

Gość przypadek bardzo jasny
z klamcami i oszustami sie nie zadajemy :P

Jeśli to prawda... to osraj go, urwij kontakt i nawet nie próbuj tłumaczyć dlaczego.

wiem, że nie ma ssensu go tłumaczyć... jestem w szoku jak można aż tak kłamać? az tak bawić się czyimis uczuciami??? Niektórzy "ludzie" sa załośni... Chciałabym móc go zranić, ale "takich" typów nic nie rusza.. pewnie po prostu rozejrzy się za inną. Ciężko będzie się oduczyć, odzzwyczaić od tego co było... fu*k fu*k fu*k

Gość aaajjjj
no ciezko bedzie Ci teraz....ale zajmij sie czyms- spotykaj sie czesciej z kolezankami, znajomymi, wymysl sobie jakies zajecie... Dasz radę! :)

na szczęście własnie wracam na studia (ostatni semestr- napisanie pracy magisterskiej), robie prawko no i chodze do pracy. czyli zajęć mi nie bedzie brakować...na całe szczęście... ehh - "miłość" oślepia.... a miało byc tak pięknie... czuję sie jak skończona idiotka....

Gość przypadek bardzo jasny
skonczonym idiota to jest ten chlopak :o wykorzystal twoje uczucia, ty nie miej sobie nic do zarzucenia, zajmij sie innymi sprawami, choc to na pewno boli, to dobrze, ze udalo Ci sie teraz dowiedziec jaki jest, zanim wpakowala sie w dziecko itp:-)

xDDd to wesoło masz. najlepsze wyjście: wyśmiac go w twarz. ^^ i będzie co ludziom popwiadac. kurde, też bym chciala takiego śmiechowego kolesia xDD

czułam, że cos jest nie tak bo on oczywiście chciał dziecka... Jak tu nie wierzyć w intuicję.... Od samego poczatku czułam, że cos nie gra, ale skoro bylo miło (wiadomo jakie sa poczatki) to to ciagnęłam, a póxniej juz było za późno.... bo się zaangazowałam i głupie " uczucie" przysłoniło mi zmysly... dziekuję za odpowiedzi... to mój pierwszy temat na kafeterii .... w sumie nie wiem czemu piszę, chyba po to, żeby móc uwierzyć w to co się dzieje... graliście kiedyś w traviana?