Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w 22 tyg ciązy

Gdzie kupic niedrogie ubrania we Wrocławiu

Polecane posty

nie mam zasobnego portfela kasy jak u wszystkich ciągle brak jak w temacie jestem w 22 tyg ciązy w sklepach z odzieżą ciążąwą jest holendarnie drogo byle spodnie ciążowe kosztuja ponad 100 zł Może któraś z Was może polecic niedrogi sklep we Wrocławiu z odzieżą ciążąowa nie stac mnie na drożyzne

nie ma nikogo z Wrocławia

Gość EEEEEEE
Lepiej kup 1 porządne spodnie, niż kilka par i zmierz dokładnie, ja kupowałam na ul. Kościuszku, a zakup na allegro zakończył się niewypałem

Gość EEEEEEE
poszukaj w lumpeksach, ja kupiłam sobie ładną tunikę, w której bardzo czesto chodziłam, a sweter kupiłam CA NIE TYPOWO CIĄZOWY, ALE DŁUG WIEC SIĘ NADAWAŁ

Gość hdfsgbius
wiem że w feniksie na 1piętrze jest stoisko z odzieżą ciążową, ale jakie tam są ceny to nie wiem

tak tak na allegro zdecydowanie nie niby pisza rozmiary a potem mierzysz i zakup nieudany mówisz na kosciuszki a jak nazywa sie ten sklep?

do Feniksu tez zajrze kurcze juz nie mam w czym chodzic musze kupic Sobie cos na tzw Gwałt w poniedziałek zrobie rundke po wybranych miejscach

kurcze po lumpeksach chodziłam ale tam dla ciężarnych bardzo rzadko coś bywa

to ja ci coś powiem po cichu. wybierz się na świebodzki;) tam jest tego pełno, jest bardzo tanio, nikt nie musi wiedzieć gdzie to kupiłaś a po ciąży i tak tójdzie w odstawkę. ja spodnie dostałam od znajomej, ale takie do biegania po domu dresowe właśńie tam kupowałam. są też "dżiny" i spodnie na kant

Na Świebodzki to jutro a może pojade kurcze bo juz niedługo pozostanie mi tylko pidżama

Gość na Nyskiej jest fajny Lumpeks
na wage ;) A na Zegiestowskiej - z wycenionymi. Na pewno cos dla siebie znajdziesz. A ceny sa bardzo dobre :)

noo w poniedziałek tam też zajrze

Gość olakola
ja właśnie jutro kończę 21 tydz, nie mieszczę się praktycznie w nic "normalnego", moje zakupy do tej pory: * spodnie w mothercare (renoma) po 30zł WYPRZEDAŻ (średnio zadowolona jestem, bo troszkę za duże, może za miesiąc, dwa) * bluzka * 2 w mothercare - po 30zł i po 60zł WYPRZEDAŻ (super zakup, czarna będzie też na karmienie bo ma "schowki" i fuksja) * spodnie jeansy w C&A po 159, (NIEWYPAŁ - są niewygodne, w przymierzalni mi się wydawały ekstra, ale się rozciągnęły i mi wiszą, poza tym cisną w brzuch, a jak poluzuję guziczek, to spadają) * 2 sukienki w Orsay (magnolia), po 69 i po 89 (czarna i druga w ciapki czarno-szaro-zielonkawe), obie mają krótki rękaw i sporo materiału na brzuchu; to takie niby normalne sukienki, ale wg mnie będę w nich mogła chodzić do porodu, no i po ciąży pewnie też ubiorę * zamówiłam pas ciążowy na allegro (rozmiar uniwersalny), koszt około 20zł - zamierzam ubierać na moje "normalne" spodnie (niezapięte) i zakrywać tym pasem

a moze sprobuj pojechac do Oławy albo do Laskowic . tam jest tez ładny wybor i fajne ceny. ja duzo rzeczy kupowałam sobie w lumpeksach w laskowicach . bez wątpienia sa mniejsze ceny niż we Wrocławiu

Gość gość
Ja sciagnelam aplikacje Veroni Style na tel, i dostalam znizke na ubrania w Answear.com, apka jest calkowicie bezplatna

Gość gość
ja strasznie lubie factory ;) ceny sa nizsze a sklepy naprawde fajne. moj maz kupil wczoraj marynarke z lancerto za polowe ceny, a ja obkupilam dzieciaki ;)

Gość gość
hmm może zajrzyj do factory, tam zawsze jest troche taniej ;)

Gość gość
A czego konkretnie szukasz? Łatwiej byłoby coś doradzić niż tak strzelać :) Ja na przykład lubię na https://galeriaeuropa.eu/ kupować, bo maja własnie fajne ceny, niedrogo można super ubrania kupić i nie przepłacać jak w sieciówkach, no i jakoś nieporównywalna do takich zwykłych sklepów bo sa na prawdę bardzo porządnie szyte

Super kiecki kiedyś wyhaczyłam przypadkowo na Bolesławieckiej w Butik Modna we Wro. Fajny wybór, całkiem spory, obsługa super miła. Lubię tam zakupy - są udane!