Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie ciekawe

czy w bloku, jak się biega w miejscu, to sąsiedzi u dołu to słyszą?

Polecane posty

Gość mam pytanie ciekawe

jak wyżej...czy to moze byc az taki hałas

Gość mam pytanie ciekawe
szok. i jeszcze mam ciągle ten sam kod z obrazka:O

Gość mam pytanie ciekawe
nie tylko krok?:D

Gość mam pytanie ciekawe
bloki są straszne:( czasem [znaczy ze 2 razy w tygodniu] sobie biegam w miejscu i sąsiedzi, zamiast powiedzec wprost, to mi kartkę podrzucają :O nie mogą tego powiedzieć wprost?:O

Gość mam pytanie ciekawe
czuję się jak kryminalista z powodu truchtu w miejscu:D idę się zgłosić na policje :):P

Tu się nie ma z czego śmiać, bo ja słyszę wszystko co on robi :O A jest osobą wyjątkowo upierdliwą... o czym przekonuję się już odkąd się wprowadził ;)

Gość mam pytanie ciekawe
ja kiedyś mieszkałam przez pół roku na takiej 'stancji', to wiem, że bardzo muzyke bylo słychac. gosciu, mieszkający nad moim pokojem...zawsze podgłaszał muzykę tak gdzies za piętnascie 22:O:P ale bardzo ją podgłaszał... a ja...no coz, muzyki glosno nie slucham, jedyne co robie, to ten trucht 2 razy w tygodniu...jakbym mordowała i gwałciła:O ponoć robię boisko w mieszkaniu :classic_cool:

Gość sasiad tchorz
porzucaja kartke znaczy ze sie boja konfrontacji z toba :D:D:D widzisz jakie masz powaznie w bloku u siebie:D

Gość mam pytanie ciekawe
no tak, przeciez noszę dres i bejsbola w ręcę, to poważanie jest :classic_cool::D

Gość sasiad tchorz
to ty zacznij podglaszac:D muzyke o 6:!5 bo wtedy zapewnie konczy sie coisza noocna

Gość sasiad tchorz
hhhehehe o ktorej zaczynasz te swoje truchty?? o od ktorej do ktotrej u ciebie trwa cisza nocna??

Gość mam pytanie ciekawe
cisza chyba 22-6. a ja sobie tak truchcikuję [:classic_cool:] popołudniu.

Gość gfsgsg
U mnie baba jeździła w nocy krzesłem po podłodze :-O mowiłem jej o tym , nie dało efektu dopiero list coś dał . Teraz ona boso tupta i łazi z kąta w kąt ......

Gość sasiad tchorz
ja ma w dupie sasiadow,cwiczne na steperze po 30-35 min a moj steper skrzyyyyypi i pszczyyy ojjjj dzwieki piekne wydaje,ale nikt sie nie burzy bo do 22 moge robic co mi sie podoba bo od wtedy zaczyna sie cisza nocna wiec niech mnie cmokna w d....niech zadzwonia na policje jak sie nie podoba hehehehe a oni mi nic nie zrobia bo nie zaklocam ciszy nocnej:P

Gość sasiad tchorz
za to mam sasidow pod soba co sie byzkaja wiecznie hehehe:P ona zawsze tak jeczy a juz latem to masakra daja ostro i jeszcze okno otwieraja i te jej jeki niosa sie po osiedlu:D:D:D

Gość gfsgsg
" podoba bo od wtedy zaczyna sie cisza nocna wiec niech mnie cmokna w d....niech zadzwonia na policje jak sie nie podoba hehehehe a oni mi nic nie zrobia bo nie zaklocam ciszy nocnej " Ciekawe co ty byś zrobiła na ich miejscu zapewne cmoknęła się w dupe :D

Gość mam pytanie ciekawe
moze podrzuc im karteczkę:D pani jęki przekraczają dopuszczalną granice decybeli :classic_cool: zgłoszę panią do spółdzielni mieszkaniowej:P

Gość no niestety pipko ale
z sąsiadami w bloku trzeba sie liczyć jak koleś w bloku obok puszczał rano zbyt głośno muzukę, najpierw go obgadali a później jakiś dziadek nie wytrzymał i w sklepie przy ludziach od huji go zwyzywał :P w blokach się nie biega, naprawdę nie wypada skać komuś po suficie :)

Gość sasiad tchorz
babka z gory tez dobra stara panna takie suczusko:P jak popalalm sobie na balkonie fajeczki to zawsze pilowala ryj niby sama do siebie lae slyszalam ze jej ubranie na balkonie przesmiarduje fajkami i smierdzi w domu:P a sama to dopiero bladż jedna ,juz nie pale ale zauwalzylm ze na blakonie co jakis czas zbieraja sie niktki dentystyczne,liscie i kwiatki zeszchle ....kiedys latem wywieszlam pranie a ten kur,wiszon dywaniki sobie trzepie i od niej z gory wszystko mi lecialo na pranie....jak jej zwrocilam uwage powiedziala ze ona u sibie trzepie:D:D:D tekie sa kur,wy nie ludzie ale niedlugo juz sie wyprowadzam i nasram jej na wycieraczke...juz postanowilam:D:P:classic_cool:

Gość mam pytanie ciekawe
no dobra, ale ja uważam,że takie rzeczy się załatwia twarzą w twarz. takie liściki powodują u mnie wzrost poziomu adrenaliny....:)

Gość sasiad tchorz
to niech sobie wybuduja dom w lesie!!!takie sa niestety uroki mieszkania w bloku,a pozatym mam ich w d.... bo wynajmuje stancje wiec luz niech sobie mnie obgaduja :D

Gość mam pytanie ciekawe
lepiej podrzuc psią kupę, bo Twoją po DNA mogą rozpoznać:P

W nocy z soboty na niedzielę, dokładnie o godzinie 4 moi niedorozwinięci sąsiedzi z parteru (mieszkam na drugim piętrze i w innym pionie) puścili sobie techno :O Pomijając fakt, że ja takiej muzyki nie trawię nawet w dzień... Miałam ochotę się ubrać i iść pozdrowić ich młotkiem, lecz na szczęście ktoś mnie ubiegł :D

Gość tyicyi
a nie możesz truchtać sobie na zewnątrz? Naprawde to przegięcie. Wiesz jak to dudni???????

Gość sasiad tchorz
ja cie rozumiem :) mam tez takiego leszcza z dwa pietra nizej ale jak rozwali muze to az sie szyby trzesa podloga podskakuje ,i niestety zyje z tym ,przeciez mu lisciku na drzwi nie przykleje bo on chalasuje do22 czasem 15-20 po wiec nic mu nie zrobie,na przeciwko dziewczyna cwiczy na pianinie gre wlazl kotek na plotek takie przykaldy mozna mnozyc no ale coz zyje z tym....

Gość uuukaa
sasiad tchorz ---> strasznie krótkowzroczna jesteś , a jak kiedyś bedziesz miała swoje mieszkanie i ktoś ci gnój nad głową zrobi wtedy bedziesz pierwsza do zwracania uwagi

Gość mam pytanie ciekawe
w tym śniegu było dość cieżko truchtać...jeszcze specjalnie miałam słuchawki na uszach,żeby nie przeszkadzała muzyka, bo jak truchtam, lubie miec muzyke głosniej [ale nie techno:P], a tu i tak źle:O

Gość tyicyi
no własnie i głosniej muzzyke :O Kup steper i po problemie :O Trzeba tylko trochę ruszyć głową niż pisać tu głupoty :O