Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa26

MOJ CHLOPAK DOCHODZI ZA .. WOLNO

Polecane posty

Gość onaaa26
up

Gość kujan
słuchaj onaaa26 w czym ty widzisz problem? Bo robisz problemy z rzeczy ktore problemem nie sa. Jezeli sex oralny wydaje ci sie zbyt długi to przeciez jest wiele technik ktore ci pomoga, nie bede ich wymienial bo pare dobrych przykladow podali poprzednicy i poprzedniczki ;) moze zaskocz go kiedys i zacznij w samochodzi gdziekolwiek zmiana otoczenia moze go bardzo podniecic ;) a co do normalnego sexu DZIEWCZYNO na co ty czekasz Jak najszybciej przelam w sobie strach przed bolem czy innymi czynnikami ktore cie hamuja. A swojemu chlopakowi powiedz ze klamalas ale nie przez telefon zalatw to w profesjonalny sposob Inwecje pozostawiam juz tobie. No chyba ze chciala bys pomocy i w tej sprawie to pisz. Ale najwazniejsze zeby wiedzial ze jestes dziewica ja bym sie na jego miejscu bardzo ucieszyl ze moge byc tym pierwszym ktory cie przez to przeprowadzi ze nikogo przedemna nie bylo ze zemna wchodzisz w nieznane. ;) pzdr

:D to za wolno to za szybko i bądź tu chłopie mądry...... Dla faceta robienie minetki przez 15 min a nieraz sporooooooo dłużej to jakby chleb powszedni a szczęka też czasem potrafi odpadać ;) Z dobrych rad które i tak ci nie wiele pewnie pomogą spróbuj 69 ten widok powinien go dodatkowo "pośpieszyć" Może spróbuj się do tego onanizować przed jego twarzą.... Z tym że wtedy może stwierdzić organoleptycznie że jesteś dziewicą :D A najlepiej się przesiądź z orala na sex klasyczny i zapewne docenisz te 15min. Chociaż jest też ryzyko że cię to do otarć doprowadzi i też będziesz narzekała.... Po co wy kobiety kłamiecie z tym dziewictwem ? Potem na kafe topiki że dziewice wyginęły.... A tu się was cała masa kłębi. To jakiś kurde wstyd?

Gość DRANGETHINI39
O KUP MU ZEGAREK!!!

Gość ann-nna
a ja swojego lubego mogłabym godzinami tak piescic..uwielbiam byc miedzy jego nogami:)

Gość onaaa26
wstydzę sie mu z tym przyznac . w zasadzie jestem zajexbista, kazdy mysli, ze juz nie raz to robilam, ze jestem wrecz dziwką, więc ..

Gość fvbgetge
Jesteś atrakcyjna i w wieku 26 lat jesteś dziewicą ???? Czy to znaczy, że do tej pory wszyscy walili cię w dupsko ? Czy tylko im obciągałaś ?

Gość Sensor
użyj jakichś żeli podniecających i rozgrzewających www.dyskrecja.pl/sklep.php/k113-Zele.html