Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zocha120

Czy sa przyszle mamy lub juz mamy z Chełma lub lubelskiego? zapraszam ;)

Polecane posty

zapraszam serdecznie otoz mam 21 lat i bardzo chce miec dziecko staramy sie z M juz b dlugo niestety dwie moje ciaze zakonczyly sie poronieniem jezeli sa chetne staraczki bardzo serdecznie zapraszam

Gość jestem85
Jestem z okolic Chełma. i jestem w 3 m-cu

Witam- ja jak narazie staram sie dalej o maluszka powiedz cos o sobie ;)

melduję się. mieszkam niedaleko Chełma, mam juz dwóch szkrabów i czekam na trzeciego:)

ja jak narazie sie staram o szkraba dwie ciaze nie udane mam nadzieje i mocno w to wierze ze teraz sie uda !

ale i tak jest nas mało:( szkoda - może grono sie powiększy. A jak tam starania? pewnie ida pełną parą;)

no ida ida ale nie wiem co bedzie @ powinna byc 9.03 wiec jeszcze czekam ale czasem mam takie skurcze jajnikow raz jeden raz drugi ze wytrzymac sie nie da ja tez mam nadzieje ze jeszcze ktos sie znajdzie ;)

mam nadzieję że się uda. przecież w końcu musi. a ja na razie cierpię z powodu coraz większego brzucha bo za moimi urwisami trzeba sie sporo naganiać ale już się nie mogę doczekać dzidziusia.

te jajniki to u mnie był jeden z objawów ciąży ale każda kobieta inaczej...więc za parę dni się okaże.

oj mam nadzieje ze to ciaza ;) wczesniej tez tak mialam no ale cuz nie wyszlo a jednak byla to ciaza

a do którego lekarza chodzisz? bo ja nie miałam z żadnym dzieckiem odwagi pójść do żadnego z chełmskich specjalistów. ja chodzę do Krasnegostawu - tam rodziłam i będę teraz rodzić.

daj spokuj z tymi lekarzami masakra najpierw chodzilam do Błazuckiego poroniłam :( teraz chodze do Opałczyńskiego no i jak narazie jest ok chciałam pojsc do Wojewody ale on bierze 100 za wizyte a mnie najzwyczajniej w swiecie nie stac place 70 za wizyte

wracajac do bolu jajnikow czasem mam tez takie uczucie jakby mnie cos laskotalo w podbrzuszu to trwa tylko chwilke i nie jest czeste...

moje koleżanki mówiły że Wojewoda to straszny cham. jedna chwaliła Warchoła. ale z opowieści wiem że jak przychodzi do porodu to w dupie mają. ja chodzę do Janeczka w Krasnymstawie i jestem bardzo zadowolona. płacę 60 zł za wizytę. w poprzednich ciążach też do niego chodziłam. krzywdy mi nie zrobił. mi w każdej ciąży groził przedwczesny poród no i teraz mam szew założony to jestem trochę spokojniejsza.

kurde - ciężko stwierdzić z tym łaskotaniem. ale najlepiej poczekać na opinię lekarza.

a mi z kolei mowili ze Warchoł ma wielkie lapska hehe doslownie tak mowily ja juz niewiem gdzie mam chodzic do jakiego lekarza a w krasnymstawie to chyba nie dotarła bym do lekarza hehe fakt nie duze miasteczko ale kapletnie go nie znam heh

otóż wyobraź sobie że w Krasnymstawie większość prywatnych gabinetów lekarskich jest dwa kroki od PKS - u:) Jak pojechałam tam pierwszy raz do lekarza to miałam adres ale kurwa błądziłam jak nie wiem. później sama się z siebie śmiałam że złaziłam pół miasta a to pod nosem:)

hmm to moze wybiore sie do krasnegostawu? nie ja juz chyba zwariowalam od tego wszystkiego heh ;/

no cóż miło się gadało ale muszę pogonić ekipe spać:) zajrzę jutro.pa.

Gość ..::Skarbek::..
Witam was dziewczyny! Jestem z Lublina i chętnie dołacze ;) Jestem w piatym miesiacu ciazy ;) w piatek usg i mam nadzieje, ze bede juz wiedziała co bedzie ;) Do lekarza chodze prywatnie do Lux medu do dr Kozdry a na usg do dr Krzyżanowskiego i jestem bardzo zadowolona :) Pozdrawiam i odezwe sie pewnie wieczorem

hej dziewczyny! jakaś cisza zapadła:) ja mam chwilę to siadłam sobie do kompa. moje dzieci teraz mają zajęcie ze stempelkami. cholernie mnie boli brzuch, wczoraj miałam skurcze ale to pewnie przepowiadające więc jeszcze nie panikuję. za to mój mąż wczoraj chciał mnie zawieźć do szpitala ale stwierdziłam że nie ma takiej potrzeby. Skarbek a w którym szpitalu zamierzasz rodzić? a na jaką płeć liczysz? bo ja mam dwóch chłopaków a teraz w końcu będzie dziewczynka - mam nadzieję że sie nie pomylili:) a jak samopoczucie?

Zocha nie dziwię ci się że już wariujesz z tymi lekarzami. też chyba nie wiedziałabym co w końcu robić bo do jakiego lekarza nie pójdziesz to inaczej mówi. ale może po znajomych dotrzesz do jakiegoś dobrego gina.