Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zocha120

Czy sa przyszle mamy lub juz mamy z Chełma lub lubelskiego? zapraszam ;)

Polecane posty

to tyle dobrze ze mama ma chwile wolnego :):) usciskaj dzieciaczki od Zochy heh :)

Cześć dziewczyny odezwałam się do was na samym początku i się chwaliłam że jestem w 3-mcu.Już nie jestem.........tak mi smutno.......

witam was dziewczynki! Wczoraj sie nie odzywałam bo zrobiłam sobie wolne od komputera, praktycznie cały weekend przelezałam w łozku, narzeczony gotował, sprzatał i wogole wszystkim sie zajął :)Od kwietnia na zwolnieniu bede. Poczytałam troche na necie, i mam nadzieje, ze to moje łozysko sie jeszcze podniesie, a jezeli nie to czeka mnie lezenie - przynajmniej sobie odpoczne ;) Zawsze trzeba szukac dobrych stron... Bardzo mi przykro jestem85, nie smuć się- wiem , ze łatwo mi mówic... a co u was dziewczyny?

hej. jestem85 - tak mi przykro ale odzywaj się do nas. a ja się przeziębiłam - mam straszny katar. dopiero brzuch przestał mnie boleć a tu już znów coś sie przyplątało. jak nie urok to sraczka. a z moim mężem coś nie tak - niańczy mnie jak małe dziecko:) sa plusy ale i minusy też. bo nie moge się przyzwyczaić do tego ciągłego zainteresowania moją osobą:)odbija mu gorzej niż jak byłam pierwszy raz w ciąży:) Skarbek - nie ma wyjścia - musisz zwolnić tempo. ale od kwietnia to już będziesz odpoczywać ile wlezie:)

mummy3 ja mam ciagle katar tak z rana cały nos zatkany, ale na szczescie w ciagu dnia sam przechodzi :) Heheh Ci nasz faceci ;) Moj tez sie stara- czasem mówie "zostaw ja to zmyje, albo , ze zaraz sprzatne" nie mija 5 minut, a on to juz robi ;) ale mi akurat cos takiego pasuje ;) ;) ;) Ja mam dzisiaj twardawy brzuch, powoli rosnie ;) musi , zeby łozysko sie podniosło:) A dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta! ;) Mam nadzieje, ze za 5 lat bede dostawac kwiatka od synka ;) ;) ;)

coś tylko ja i Skarbek się odzywamy:) dzisiaj wpadła do mnie położna z taką ankietą do wypełnienia odnośnie wpływu papierosów i alkoholu na płód i zostawiła mi jakąś książkę do poczytania o tym jak dbać o siebie w ciąży, o karmieniu piersią itp. nawet fajna:) jeszcze będzie do mnie zaglądała bo ta ankieta to dopiero I część. zapytała gdzie będę rodzić i takie tam... Zocha co się nie odzywasz? dzisiaj przecież sądny dzień:) mam nadzieję że się udało:)

czesc jestem jestem test zrobilam wczoraj wyszla jedna kreska @ dalej nie ma i mam takie dziwne uczucie w lewej piersi takie jakby dretwienie jakby mrowki heh co o tym myslisz ? :)

ja wychodzę z założenia że test też może nie wyjść. a miałaś kiedyś takie objawy? ja bym stawiała że może jednak zaskoczyłaś:) poczekaj jeszcze trochę i idź do lekarza a jak on nie będzie pewny to zrób beta HCG.

no mozliwe a jeszcze dzis zauwazylam taki bialy sluz wyglada jak budyn..jak sie czegos dowiem bede pisac

Zocha jak ci test nie wychodzi to zrób badanie beta HCG ja ostatnio w luxmedzie płaciłam 20 złotych przynajmniej będziesz pewna.

a ja powoli dochodze do siebie po wydarzeniach z ostatniego czwartku.wruciłam do pracy i w pracy jest ok. ale jak tylko wchodze do domu to od razu w płacz. wczoraj już nie płakałam mam nadzieję że dzisiaj też już nie bede płakać i powoli się pogodzę z myślą że wtym roku nie zostanę już mama......

jestem 85 kurcze niewiem co mam napisac wspulczuje bo bardzo dobrze znam ten bol :( wiem ze zadne slowa nie usmierza tego bulu sama musisz dac sobie z tym rade wierze ze bedzie dobrze dla Ciebie kochana 🌼

zocha piszesz że znasz ten ból czyżbyś przeszła to samo co ja?mam nadzieję że nie bo to ból nie do opisania...ja wiem że nie poddam się tak szybko...kazali mi odczekać trzy m-ce ale ja nie zamierzam tyle czekać i będę próbować zaraz po pierwszej@

oj dziewuszki. nie łamcie się, próbujcie. trzymam za was kciuki mocno

a w ogóle to muszę wam napisać co wymyślili moi mali panowie. zrobili dzisiaj z ciastoliny, jak to nazwali, armię robaków i będą tymi robakami dzidzię straszyć jak będzie niegrzeczna:) nie ma jak nowe metody wychowawcze:) Zocha a kiedy wybierasz się do gina? podejrzewasz kiedy ewentualnie mogłaś zajść?

dni plodne mialam jak dobrze pamietam to tak cos okolo 16-25 chyba ale nie pamietam doklasdnie :( do gina dopiero po wyplacie wiec tak gdzies po pietnastym

a wiesz że ja też miałam 21 lat jak urodziłam pierwsze dziecko:) to tak na marginesie:) także staraj się to dzidziuś będzie miał młodą i luzacką mamuśkę:)

hehe ja juz bym chciala wiedziec no juz mnie tak podpieka ale jak tu sie czego kolwiek dowiedziec?? test negatywny lekarez dopiero za dwa tygodnie a ja warjacji dostaje eh :o

wiem że po tym co przeszłaś to cię cholernie korci ale wytrzymaj. a ja zmykam robić kolację urwisom:) zajrze jutro.pa

Caly czas to samo bol podbrzusza ( klucie ) i brak @ wiecx bez zmian testu jeszcze robic nie bede nie chce sie rozczarowac :p

cześć, czy mogę się dołączyć? Jestem z lubelskiego, 100 km od Chełma, ale w Chełmie mieszkają moi teściowie, więc temat mi bliski :) Jestem mamą 6 tygodniowej córeczki:)