Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zocha120

Czy sa przyszle mamy lub juz mamy z Chełma lub lubelskiego? zapraszam ;)

Polecane posty

czesc co sie zadna nie odzywa? ja dzis powtorzylam test negatywny @ brak 7 dzien

hej. miałam trochę zaganiany weekend i nie miałam kiedy zajrzeć. gulka26 - witam:) jak maleństwo się miewa? Zocha ja tam obstawiam że jesteś w ciąży a test może nie wychodzi dlatego że za wcześnie jeszcze. nie stresuj sie tylko poczekaj jeszcze albo zrób tą bete. jak będę miała chwilę to zajrzę wieczorkiem.

mummy3 --> a dziękuję, rośnie jak na drożdżach:) tylko od pona 3 tyg.ma kolkę, ale jakoś sobie z nią radzimy:)

oj te kolki...ja na szczęście nie miałam z tym do czynienia. już mam trochę dosyć tej ciąży - robię się gruba jak balon mimo że przytyłam 6, 5 kg ale chyba wszystko mi poszło w brzuch:( trochę mi ciężko już. pocieszam się że to już bliżej niż dalej:) powoli rozglądam się za wyposażeniem dla malucha bo po chłopakach większość rzeczy sprzedaliśmy a tu niespodzianka:)

mummy3 a co powiesz na taki śluz mleczny i strasznie sie ciagnie @ dalej brak

wiesz Zocha ja chyba na poczatku ciąży miałam taki śluz ale szczerze mówiąc to już nie pamiętam. teraz np. też taki mam. a nie dokucza ci nic z innych objawów ciążowych?

czesc u mnie dzis zawitala @ heh a ja PRZESTAJE MYSLEC O CIAZY!!! jak bedzie to bedzie

a już myślałam że jednak:( szkoda:( ale nie łam się - jeszcze będziesz miała tyle dzieci ile zechcesz. a mam takie pytanie - wiesz w ogóle dlaczego poroniłaś? robiłaś jakieś badania?

to tak dla pocieszenia powiem ci że przecież @ nie trwa wiecznie;) i po można działać znowu. a lekarz nie dawał ci jakichś wspomagaczy? wiesz Zocha moja znajoma tez się stara i nie może zajść. ostatnio była na udrożnianiu jajowodów u Warchoła i bierze jakieś tabletki ale nie zapytałam jakie. tylko że to trochę inny przypadek bo ona wczesniej nie była w ciąży a u ciebie szlaki już przetarte. ja tam myślę że jestes młoda i masz spore szanse a może tak sobie pomyślałam (broń Boże cię nie namawiam) wybrałabyś się do lekarza który prowadzi mi ciążę, ma doktorat z ginekologii (no w każdym razie doktor nauk medycznych), to może u niego zasięgnęłabyś opinii? może on by ci coś poradził?

Skarbek - jak tam samopoczucie? juz trochę stresy łożyskowe przeszły? gulka - jak kolki? przechodzą trochę czy dalej walczycie?

co tam dziewczynki? cos nic się nie odzywacie. ja miałam dziś wizytę u lekarza - wszystko na szczęście ok, szew trzyma bo w sumie o to najbardziej się martwię.

dzień dobry :0 ja nie spie 0d 5.40 bylam z psem na dworze M jeszcze spi ja pije kawe no i na 9 idziemy ogladac mieszkanie bo chyba szykuje nam sie przeprowadzka na wiosne :D u mnie piekna pogoda ! cieplutko nareszcie wczoraj bylo 11 stopni a ma byc nawet 17!! :D buziaki dla was 😘 milego dnia :)

co ty Zocha taki ranny ptaszek jesteś:) no to sie przeprowadzajcie bo podobno jak nowe mieszkanie to nowe dziecko:) wpisałam się do tego drugiego topiku ale dałam propozycję żebyśmy może gadały sobie dalej tutaj. coś tylko my z Zochą tu trochę piszemy:(

no i jak tam Zocha mieszkanie? fajne? u mnie też dzisiaj pięknie, byłam trochę z chłopakami na dworze ale błoto jest i od razu spodnie do prania:) nie mówiąc o butach bo mokre od mierzenia głębokości kałuż:)

fajne 3 pokoje kucchnia wc lazienka :) tylko jeszcze niewiemy ile chce za wynajem heh ja kaluz nie mierze ale tez mam mokre buty :o :)

no chyba tylko my dwie coś tu skrobiemy. reszta nas opuściła:) ja miałam dzisiaj dzień leniuchowania. już jest mi coraz ciężej i prawdę mówiąc nie mogę się doczekać maja:) i ciągle chce mi się spać:)

Gość upupupup1
cz jezdzi ktos do ginki z Piask???????

mummy3 jak u Ciebie z maluszkiem ? :)u mnie wiosna zawitala chyba juz na dobre :) dzis bylo ok 17-18 stopni :)

hej. u mnie też pięknie, chłopaki wyszaleli się na dworze:) maluszek w porządku, zaczyna kopać juz tak konkretnie:) tylko ja nie mam siły - już się czuję taka ociężała ale to jeszcze tylko 9 tygodni:) chłopaki wymyślili imię dla siostry - Didi! jestem przerażona:) ale mam nadzieję że zmienią zdanie:)

ja jestem - prawie jak zawsze:) zaglądam od czasu do czasu ale nikt znaku życia nie daje...a mnie jak na razie przeraża wizja świąt - nie zamierzam sobie flaków wypruwać ale jakieś ciacho i coś dobrego do jedzenia przydałoby się zrobić:)

hehe a ja na gotowe chyba wpadne :P bo u nas wyprowadzka przed samymi swietami wiec i tak nie dala bym rady nic zrobic :D