Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achonen

to prawdaże po stosunku kobieta potrzebuje przytulić się do partnera?

Polecane posty

"alter alter bredzisz " O kurwa, ten argument mnie zbił z tropu. Chyba się nie pozbieram :D. Czuję się jakbym był na wiecu nazistów i przemawiał sam Hitler :classic_cool:.

Zapytam tak z pewną nieśmiałością - Sami, swędzi cię cipa :classic_cool:?

No właśnie, jak zdarta płyta :o. Starzejesz się, niczym już nie zaskakujesz, jesteś strasznie nudna, szara, bezbarwna. Co się dzieje, menopauza, w tym wieku :D?

Gość kasieńńńka123
Cóż jak mu zwróciłam uwagę to już prawie tego nie robi. Aaaaale ostre słowa padają na tym topiku ;)

A dlaczego nie lifek? Dlaczego miałbym mieć jakieś skrupuły? Jestem złym człowiekiem, bawi mnie to. To taka vendetta moja, kiedyś ta pani dużo mieszała w moim życiu. Ale jestem otwarty, niech pokaże jaka jest silna, nigdy nie miała problemów w dowalaniu mi. Co Beatko, teraz już nie dajesz rady, no co się stało, przyznaj się Marcinkowi :classic_cool:. Zrób coś, nie bądź sierotą :o.

" Zk on sam już tego nie wie,nie przyjmuje do wiadomości ze jest mi obojętny" Mam to w dupie kim dla ciebie jestem. Wiem tylko tyle, że nigdy nie byłaś silna psychicznie. Masz zryty łeb, kto jak kto, ale ja cię dobrze poznałem. Wiec pisz sobie, że nie rusza cię to w ogóle i masz dystans. Kto cię zna choć troszkę rechocze teraz z tego. Ty i siła psychiczna, buahahahaha :D. Jesteś słaba, można cię złamać jak zapałkę. Popłaczesz sobie znów?

"no i dlatego nie chce już tu pisać nie ,to ja jestem zła a wy wszyscy dobrzy" A Tobie to co znowu? :O Gdzie sie podziala ta osoba ktora.... nie bede pisal :P

" ok rozumiem ale nie widze hmm celu tego co chcesz osiagnac?" Czysta satysfakcja :classic_cool:. Poza tym to takie wpajanie sobie pewnych nawyków. Oko za oko, ząb za ząb ;). To tylko słowa, nie zabiją jej. Ale odbiją się na niej. I to jest słodka zemsta :). Kiedyś sama nie zważała na to co robi, nie mam wyrzutów.

"nie ,to ja jestem zła a wy wszyscy dobrzy" Stary numer na ofiarę :D. Ilu się dało nabrać? Oczywiście mnie też wlicz.

Uwierz lifek, że wierzę. Też nie sądziłem, że mogę mieć satysfakcję z tego. Ale to, że ona mi teraz może naskoczyć, a wiem, że tak bardzo by chciała przyjebać :D ... To daje satysfakcję. Co nie suniu?

Jesteś Beatko cieniem samej siebie. Taka niby twarda, ale to pozory. Przecież zawsze jest tak, twarda, niewzruszona i wypłakująca się w wirtualny rękaw kolejnemu frajerowi :D. Tylko nie dzwoń czasami, ze ci przykrość sprawiam bo mam to w D U P I E :). Swoją drogą, zabawnie było na topie lifka?

"alter a ty umiesz zapominac puszczac w niepamiec" Umiem i zawsze to robiłem. Osoba z powodu której się tu pojawiłem przyjebała mi neiźle, a teraz po 2 latach jesteśmy dobrymi przyjaciółmi i od roku się wspieramy. Ale teraz na razie nie chcę. A zapomnę na pewno, bo przecież nie mam z nią kontaktu. Ale teraz się bawię dobrze :). A Sami taka twarda, a nawet z odejściem z forum nie może sobie poradzić :D.

Buahahahahaha :D. Na jak długo? dwa dni, tydzień, miesiąc? Chciałbym zauważyć, że wciąż mi odpisujesz, po co? Po co mi chcesz udowodnić to co próbujesz? A jeśli nie chcesz, to po co odpisujesz. Zlej mnie :classic_cool:.

Gość kasieńńńka123
:) i cisza

Gość kobietkaaaa
to prawda

Gość crft.
ja uwielbiam przytulic sie po seksie do mojego ukochanego... dlatego najbardziej lubie sie z nim kochac w nocy, jak wszyscy spia w innych pokojach (np rodzice czy znajomi) i nie mozemy isc potem do lazienki sie umyc. jestesmy zmuszeni zrobic to chusteczkami w lozku i potem lezymy przytuleni... inaczej moj chlopak od razu leci sie myc, ja z nim i potem juz nie ma nastroju...

Gość njhshn
i co już sie nie kłócicie? a szkoda

Gość wesoła mary an
odp. na pytanie zawarte w temacie: TAK!