Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achonen

to prawdaże po stosunku kobieta potrzebuje przytulić się do partnera?

Polecane posty

Obciągnij mi z połykiem, nie wiem czy traktować to jako 1 życzenie, czy 2 :classic_cool:?

Myślałem, że jesteś złota suczką spełniającą życzenia :o. A obecnym przyjaciołom? Zaprzyjaźnimy się znowu 🌼? :classic_cool:

Kurwa, nie jestem byłym :o. Musiałbym cię najpierw zerżnąć żebyś meni tak nazwała. Więc nie pierdol z łaski swojej :o. Wracamy do punktu wyjścia, kiedy seksik :classic_cool:?

A co mnie obchodzi co ty chcesz :o? Jestem Panem, ty suką masz robić co ja chcę :classic_cool:.

"ktosiu kończę z kafe nie chce już tutaj pisać--wiec się do mnie nie przyzwyczajaj " Skoro tak mowisz 😭😭

"ktosiu kończę z kafe" Buahahahahha, który to już raz :classic_cool:? Swoją drogą jak trzeba być uzależnionym, żeby mieć aż takie problemy z olaniem jakiegoś debilnego forum :D. Mogłabyś mi przyjebać czymś, bo nie lubię kopać leżącego :o.

" a kogo to Alter obchodzi co ty chcesz?" Nie szczekaj suko bo założę kaganiec :o. Mnie oczywiście obchodzi, a to najważniejsze :D.

Miałaś mi przywalić, a nie miziać się ze mną :o. Ja to mogę rzucić w jednej chwili, bez żadnego problemu. Wiele razy już to robiłem, a wracam czasami bo mam ochotę. I tak bardzo mało zaglądam jak na to, że mam teraz w kurwę czasu bo nie pracuję. Ale to już niedługo, wkrótce nowe wyzwania :).

"wiem wiem Alter" A co wiesz, bo ja tego nie wiem :o. Może mi powiesz i oświecisz :)?

Nie znam sie... ale podejrzewam :classic_cool: I Twoj powrot jest zalezny od czasu przebywania mej osoby na tym istnie szanownym forum :P

Na forum masa topików, a wy za każdym razem znajdziecie się żeby trochę posprzeczać. Wy to chyba lubicie ( te kłótnie) :D

Pierdu, pierdu. Nigdy tego nie twierdziłem. Postaraj sie bardziej bo twoje "argumenty", które mają mnie niby umniejszać trafiają jak grochem o ścianę. Straciłaś coś z tej swojej werwy i ciętego języczka. Gdzie ta dumna wyszczekana Beatka? Coś się nie powiodło, nie wyszło. Biedactwo :o. Ktoś powinien cię mocno kapnąć w to twoje zasiedziałe przed komputerem dupsko.

Kurwa, już nawet nie mogę na ciebie liczyć w kwestii przyjebania mi :o. Wypaliłaś się :(.

Gość duzy_komarek
hmm

Hehehehe, nazywaj to jak chcesz. Z rozkoszą byś mi przyjebała, ale nie potrafisz, wiesz, że nie możesz, że jestem zupełnie kimś inny niż wtedy. Jakbym był taki sam, to z lubością byś teraz mi dojebywała. Ale co mi teraz możesz zrobić, jesteś żałosna :D.

"pogadałąbym sobie o bezsensie w sensie lub w sensie bezsensie " To jest dopiero wzniosly temat na dluuuuuugie mrozne wieczory :classic_cool:

" Nie rozumiesz alter po co mam się z tobą szarpać? nie chce mi się ,pogadałąbym sobie o bezsensie w sensie lub w sensie bezsensie " Rozumiem, że dlatego, że NIE CHCE CI SIĘ to wjebałaś swoje 3 grosze o mnie na innym topie. Kogo ty kurwa chcesz oszukać :D. Zajebałabyś mnie jakbyś mogła, a później zerżnęła :classic_cool:.

Jesteś przeciętna aż do bólu, takich jak ty jest na pęczki. Miałaś rację mówiąc to kiedyś. Żal.pl

Gość kasieńńńka123
Tak ja potrzebuję się przytulić mój chłopak nie zawsze chce mnie przytulać czasami, odwraca się i idzie spać

No chyba nie przeze mnie :o. Przecież Sami uwielbia być poniżana :classic_cool:. Takie chamidła ją kręcą :D.

"nie zawsze chce mnie przytulać czasami, odwraca się i idzie spać" !!Rzuc go!! ta rada jest uniwersalna do wszystkiego :classic_cool: