Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama dwunastolatka

Jestem oburzona grą GTA

Polecane posty

Gość Mama dwunastolatka

Kupiłam mojemu synkowi grę na komputer GTA 4 i jestem oburzona jej treścią, syn obiecywał mi że w grze jest tylko i wyłącznie zabijanie i kradzież samochodów ale to co zobaczyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwania. W grze przedstawione były niedwuznaczne sytuacje prowadzące do uprawianiu seksu przez głównego bohatera z jakimiś paniami. To niemoralne i nieetyczne żeby w takim wieku gry dla dzieci robić, boję się że mój syn wyrośnie na jakiegoś pedała czy innego pedofila tyle się ostatnio o tym słyszy. Zastanawiam się czy o sprawie nie napisać do gazety.

Gość AaliyahHaughton
marne prowo

Gość bo to jest mamo gra
od 18 lat :D

Gość bo to jest mamo gra
ale ja sie w wieku 8 lat przyglądałam jak mój brat gra w gta i jakoś nie wypaczyło to mojego młodego niewinnego umysłu :classic_cool:

Na pedofila to pół biedy ale na pedała ? To byłoby straszne ;)

Gość gkgkfgjyfuyj
Fajne fajne, ale szlaban powinien byc jak obiecal ze tylko zabijanie i kradziez samochodow;p

Marna prowokacja. Myślisz że teraz się wszyscy rzucą "to gra od 18-lat, więc 12-latek nie powinien w nią grać" albo "seks ci przeszkadza, a zabijanie nie?" itp... Weź się ogarnij i zrób coś ze swoim życiem zamiast tracić czas na wypisywanie takich bzdur 🖐️

Gość Mama dwunastolatka
No wiecie co? Rozumiem zabijanie czy kradzież samochodów nawet podpalanie domów ale seks?????????? gdzie sa ludzie za to odpowiedzialni?

Gość do mamy
Więc zabijanie i kradzieże są moralne? Ale już sceny seksu są bardzo niemoralne? Od zakłamanie i pseudomoralność rodziców wyznających takie poglądy!!! Zabijać można ale niech swoich niewinnych oczek widokiem seksu nie kala. Sama tą grę kupiłaś, pozwoliłaś zabijać i kraść i jakoś się nie boisz że wyrośnie z niego morderca i złodziej.

Gość a ze w grze pokazują kradziez
i zabijanie tym się nie martwisz? tylko tym, ze syn wyrosnie na geja ? :O a nie martwisz się , ze syn wyrośnie na złodzieja samochodów lub co gorsza na mordercę ??

"syn wyrosnie na geja" Nie na geja tylko na pedała. Pedał to taki prawei gej, tylko że bez domu w Malibu i mercedesa :classic_cool:

Gość ona333
Mamo 12 latka Ty to mnie dopiero oburzasz ,Dopuszczasz opcę w grze z zabijaniem a bulwersujesz się tym ze może Twój syn zobaczy coś zwiazanego z sexem. Uświadomię Cię bo chyba za mało sie interesujesz swoim synem że w wieku 12 lat to taki chłopiec już sporo wie, i mysle żę Twój syn nie jest wyjatkiem...Wiecej rozmawiaj z synem......Ostatecznie Lepiej zeby był gejem niż złodziejem lub mordercą.....Nie sadze ze z powodu obejrzenia niedwuznacznych sytuacji właśnie mu to grozi.Jak sie okazuje że gra nie jest taka ja myslałaś to sie zabiera dziecku i tye po sprawie.Sprzedajcie np na alegro i kupcie inną odpowiednią.

Gość Mój 6 letni chrzesniak
gra w tą gre .. i jestem w szoku jak ma opanowane klawisze i wsyztsko....

Gość Mama dwunastolatka
W wyborach głosowałam na PIS :classic_cool:

Gość sluchasz syna zamiast
spojrzec na oznaczenie gry (cyferka w koleczku informuje od jakiego wieku jest gra) ... kto tu jest glupszy ? I jeszcze masz waty nie do syna tylko do twórców gry :P

Gość Zal
Gta 4 jet od 18 lat. I że ktoś jest slepy niech śie nie odzywa . A wogóle który 12 latek nie grał w gta. JEST TAKIE COŚ JAK OCHRONA RODZOCIELSKA . A co 2 12latek grał w gta !!!

Gość Zal
znam 5 latka który w tą gre gra .

Gość 12latka
jestem w piątej klasie i wszyscy chłopcy z mojej klasy w to grają i jakoś nikt się tym nie przejmuje i jest dobrze

Gość Tibiana
Heh lepsze gta niż postal 🖐️