Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie:)

mam dzisiaj randkę i się zastanawiam jak będzie

Polecane posty

Gość nezły facet
Jeśli tak jak w podanym linku to powinno być super:))

Gość bvfhgfgh
pewnie on powie ze odezwie sie w tyg i cie zleje::P:P:P a ty zalozysz temat : czemu on sie do mnie nie odzywa po randce? hahahahhaahah

nie założę tematu spokojna głowa, a nawet jeśli to nie musisz tam zaglądać:) niezły facet - dzięki:)

Gość 45466
niezbyt urodziwa jestes...

Gość nezły facet
Prosze, prosze:)) sam bym poszedł;)

po tych zmianach na kafe okazało się że jest za długi i nie może być polskich znaków, co może i lepiej:)

Gość nezły facet
Angiie a ty jako doświadczona forumowiczka co powiedziałabyś na temat topiku który założyłem o dziwnych kobietach na kafe?

Gość Bella Ciekawa
piękny czas na randki;) trzymamy kciuki;) Ja i Edek mamy te same biorytmy;) aż zaskakujące:) Jak u niego wzrost to i u mnie;)

niezły facet - nie wiem czy taka doświadczona forumowiczka ze mnie;) czytałam tak po łebkach ten topik...hm wszystkie na pewno nie są dziwne, ale niektóre pewnie tak, choć to dotyczy też facetów tutaj przebywających (a może nawet PRZEDE WSZYSTKIM ich)

Gość nezły facet
Dzięki:)) Nie generalizuję. Ważne, że myślimy podobnie. Życzę fantastycznej randki, bo myslę, że jesteś tego warta:))

Angiee nie przejmuj się...i nie zrażaj:) Jaskółki dopiero będą:)) i wiosna w myślach ci zakwitnie:)) A coś bliżej napiszesz?

Gość TH is IT R
To nie byłem ja bo mam w sobie tyle taktu żeby się nie umawiać

tak to jest ze znajomościami z internetu (poznaliśmy się przez neta) i rozmawiało się (powiedzmy) całkiem całkiem. Dzisiaj natomiast na żywo zupełnie beznadziejnie, wymądrzał się, jakiś taki po prostu dziwaczny.....a no i jeszcze ze zdjęć wydawał się.....atrakcyjnieszy, dzisiaj po prostu jakaś masakra, zdjęcia chyba nie były aktualne....mięsień piwny, brzuch jak do porodu ech

Niestety tak to zazwyczaj bywa, że znajomości internetowe dostrzegamy w innym świetle, czasami wystarczą dobre zdjęcia, więcej czasu na namysł przy konwersacji. Zawsze możesz kliknąć -> backspace. Na żywo wszystko toczy się inaczej, w innym tempie nie każdy potrafi temu sprostać, stąd często rozczarowania przy spotkaniach z ludźmi z internetu. Jednak po sobie wiem, że w internecie można poznać wiele fajnych i ciekawych osób... Więc się nie poddawaj;) Kto nie poniósł porażki, nie pozna prawdziwego smaku sukcesu.

Nie zrażaj się...Duch ci humor poprawi i z radością zabawi:)) taka kobieta zasługuje na super faceta:)

Gość TH is IT R
Dlatego ja się nie umawiam bo nie chcę być obiektem drwin Chyba że jakaś by chciała na stopie koleżeńskiej

Kenniks - heh dzięki:) w każdym razie, ostatnio też poznałam kogoś bardzo bardzo fajnego też przez internet.....ale to ja chyba jemu nie przypadłam do gustu bo się nie odzywa....w tym cały ambaras żeby dwoje chciało na raz hm

Gość to prawda ze w necie mozna
czasem poznac calkiem fajnych ludzi, tylko trzeba szybko przeniesc sie w real, jesli sie dobrze gada w sieci.

W każdym razie życzę Tobie powodzenia, bo wydajesz się sympatyczna, a urody Ci nie brakuje;) Jak się z Nim poznaliście?

poznaliśmy się przez portal randkowy....no różni ludzie tam przesiadują:)

Mogę nawiedzać częściej i nawet mailowo, bo więcej można przesłać muzyczki i takich tam fajnostek:))

Gość TH is IT R
Ja nie rozumiem ludzi co szukają przez internet. Czy to jest aż taka desperacja ? Czy ludzie nie chcą być sami ? Czy ja jestem jakiś inny że nie cierpię przez to że jestem sam ? Po za tym to jak się zachować na takie "randce" ? Masz jakis tam czas i masz się dobrze zaprezentować. Chyba trzeba iść na jakiś kurs PUA czy coś w tym stylu

No różni ludzie, ale skoro nawet ja miałem przez moment konto na portalu randkowym, więc można trafić dobrze;) Zadam Ci specyficzne pytanie - Nie myślałaś, żeby rozejrzeć się za kimś w realu?

Th is it - miejsce jak każde inne, ludzie są różni, dlaczego od razu desperacja, jaki wyznaczony czas o czym Ty mówisz, tak jak na zwykłej każdej innej randce, przecież chyba nie umawiasz sie zupełnie w ciemno z kimś zaczepionym na ulicy.....chyba ze się w ogóle nie umawiasz oj przydałby mi się czasami na serio dobry duch:)