Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolace 111

jak długo bolało was krocze po porodzie???

Polecane posty

Gość bolace 111

jestem po porodzie 8 dni, nie mam szwów a mimo wszystko jeszcze boli mnie krocze, szczególnie jak stoję , chodzę.... czy to normalne???nie chcę brac tabletek przeciwbolowych bo to moze zaszkodzic dzidzi bo karmie piersią

Gość dzidzi........
:-o a może lepiej - dziecku? zdałoby się tak inaczej jak już matką jesteś:-o A ból krocza to kwestia indywidualna, mnie bolało około 3 tygodni (w sensie, ze czułam siadając) po drugim porodzie, kiedy to mnie nacięto, po pierwszym mnie nie nacięto i bolało około tygodnia.

3-4 tygodnie, ale ja miałam duze nacięcie. spokojnie możesz brać leki na bazie paracetamolu, one nie zaszkodzą maluszkowi.

a i te 3-4 tygodnie to czułam krocze non stop, siedząc, stojąc chodząc, leżąc. przy siadaniu ból utrzymywał się do 6 tygodnia po porodzie.

Gość zazdroszcze wam
bo mnie 4 miesiące!!

Gość Blekit Oka
A pierdziele doczepisz się DZIDZI..., każdy pisze jak chce mamusiu...Ludzie to bezszczelni czasem są czepiają się takich żeczy jak takie coś widzę to mam ochotę wstac i walnąc taką osobę.........

W ogóle... Mimo nacięcia nie bolało.Siedziałam na łóżku skrzyżnie jeszcze tego samego dnia co urodziłam. Czemu nie bolało? Nie wiem... :)

Gość Blekit Oka
Ja pierdziele Dzidzia czepisz się takich drobnostek jaka poważna mamusia się znalazła każdy pisze jak chce i jak uważa.... Jak widzę takich tępych ludzi to mam ochotę wstac i walnąc ich...Nie masz ważniejszych spr. na głowie niż czepianie się kogoś o takie coś dorosła mamo?? Mnie bolało długo bo mnie źle na cieli około miesiąca

ojjj mnie to bolało chyba z pół roku:( a tak na maksa to jakieś 2-3 miesiące:( mam strasznie ciężko gojącą się skórę i do tego mocno popękałam

ja rowniez nie mialam szwow bo nie bylam cieta i mnie wogole krocze nie bolalo od razu po porodzie moglam normalnie siedziec, chodzic, nawet i bym pobiegla jezeli mocno boli to skonaktuj sie polozna, polecam tantum rosa do podmywania w czasie pologu

Gość saleminka8
a ja miałam cc i nadal boli rana (4m-ce temu urodziłam)