Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwany/poszukiwana

Kurs tańca w Krakowie ?

Polecane posty

Gość poszukiwany/poszukiwana

Czy któraś para może polecić jakaś szkołę tańca w Krakowie? Jak się kształtują ceny za taki kurs ?

My właśnie zapisaliśmy się na kurs tańca do szkoły na ulicy Długiej. :) Cena 60 zł za osobę za kurs.

Gość oj oj ojojoj
Zia86 nie wiesz chyba, co zrobiłaś... ten kurs jest chyba najgorszy w mieście - 15-25 nawet par no i OBOWIĄSKOWA ZMIANA PARTNERÓW na kursie za ta kase - tz ponieważ zawsze jest więcej kobiet, będziesz stała pod ścianą i patrzyła, jak Twój tańczy z innymi babami, nie mówiąc już o tym, że będziesz zmuszona Ty sama tańczyć z obcymi facetami...

Gość oj oj ojojoj
OBOWIĄZKOWA oczywiście :)

Byliśmy na pierwszych zajęciach i nam się podobało. :) Obowiązkowa zmiana partnerów moim zdaniem jest bardzo ok(było po równo facetów i kobiet) zwłaszcza dla kogoś kto przygotowuje się na wesele bo przecież nie tylko ze mną narzeczony będzie musiał umieć tańczyć a ja nie tylko z nim. Jeśli nam się nie spodoba po zakończeniu stopnia 1 to wtedy się przeniesiemy ale na razie jest bardzo ok.

Gość oj oj ojojoj
Ja sobie nie wyobrażam, że miałby mnie ktoś zmuszać do tańca z obcymi facetami, jeśli przychodzę na kurs z narzeczonym. A dopasować do osoby, z którą tańczysz i tak musisz się za każdym razem na nowo, przecież w normalnych warunkach nie będziesz tańczyła z osobą, która ukończyla ten sam kurs, więc jak dla mnie bez sensu. Poza tym ta liczba par - jeśli na kursie jest wiecej niż 5-7 par, to jak można się nauczyć czegokolwiek porządnie, jeśli osoba prowadząca nie ma czasu dla Ciebie żeby choć pokazać Ci, co robisz źle. Ale będę bardzo ciekawa Twoich uwag po kolejnych lekcjach.

Bylam na Długiej w Krk, i tez nie polecam! Po pierwsze duzo par, a po drugie instruktorka pokazuje tylko raz i na dodatek nie wyraznie kroki, a potem chodzi i krytykuje. Nie kazdy jest w stanie zapamietac caly uklad jesli pokazany byl tylko raz... Co wiecej - jesli sie spoznisz np. z 20 minut to masz problem bo nie pokaza Ci ukladu od nowa - martw sie o siebie jak sie spozniles ;]

Gość dfghjdfghjkdfghjk
no i sie uczycie ha ha ha wiadomo o co chodzi tylo tyle powiem bo jak wytlumacze to mi i tak nie uwierzysz wiec po co kurwa mac piszesz i tak nic nie docera do zakutego lba http://www.youtube.com/watch?v=_7_lUjSr69A