Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczeknieboraczek

Jak i gdzie poznac kogos ciekawego

Polecane posty

Gość zielona_fala
od czegoś trzeba zacząć nawet od tego przysłowiowego barabara

Gość Seniorrro
Od czegoś trzeba zacząć, to fakt. Ale takie wolne związki, bez zobowiązań na dłuższą metę nie zdają egzaminu. Większość ludzi chce kochać i być kochanym.

Gość tez sie nad tym zastanawiam
Mnie tez nie interesuja tzw. wolne zwiazki. Kto w ogole cos takiego wymyslil, zeby "zwiazek" zaczynac "od dupy strony"? Doslownie i w przenosni... Powiem wiecej: mam pretensje do kobiet, ktore godza sie na takie uklady, bo utwierdzaja tylko facetow w przekonaniu, ze kobiecie nie trzeba dawac milosci, uczucia, zeby byc z nia w pelni fizycznie... Tez kiedys mialam sytuacje, w ktorej gosc chcial zrobic sobie ze mnie przyjacioleczke do seksu. A jakiez bylo jego zdziwienie, gdy mu nie uleglam i nie dalam sie zmanipulowac...

hej, fajnie, ze sa jeszcze jakies wpisy na tym forum :o Pokonalam zimowa depresje i zdecydowalam sie czesciej wychodzic. Odnowilam rowniez stare znajomosci i tak sobie mysle, ze w sumie to moze zapisze sie na jakis kurs jezykowy albo do klubu filozoficznego:o Teatr i wystawy sa rowniez ciekawym pomyslem. Raczej nie zdecyduje sie na internetowe znajomosci, bo to jest zbyt czasochlonne, a zreszta to nigdy nie lubilam czatow i portali randkowych. Tez czasami myslalam nad tzw. "luznym" zwiazkiem, ale ja sie jakos do tego nie nadaje. Nie krytykuje jednak kobiet, ktore sie na to zdecydowaly. Kazdy ma inne potrzeby i jezeli komus taka forma znajomosci pasuje to wlasciwie czemu nie 🌼 pozdrawiam

Gość tez sie nad tym zastanawiam
A ja narzekalam, a niedawno poznalam kogos ciekawego w pracy... :) I juz jestesmy po pierwszej udanej randce. :)

Gość Afrii
Ostatnio zdarzyło mi się poznać kogoś na czacie, może to głupie... ale ten czat jest ok, jakby co to adres http://gochat.in

Gość Revivale
hehe, widać wiele osob doświadczonych :P Wiec i ja poruszę ten temat. Zajrzyjcie na stronę www.randek.pl Polecam bo wiem że warto. Randki są przeprowadzane fanstatycznie po prostu! Polecam serdecznie!

Gość gość
ja bym chciala kogos poznac z Wetzikon,Polke,Polaka,jest mi tu smutno jestem sama,moze na piwko,lub kawke,pogadac,wesprzec sie wzajemnie,pomoc

Gość gość tomek
Moja partnerka pojechala na 3 miesiace do Anglii.Codziennie slyszalem po 100 razy slowa kocham cie skarbenku moj jedyny cudowny wspanialy(doslownie tak a czasem nawet bylo o kilka slow wiecej na raz).Mowila ze mnie nie zostawi nigdy ze kocha ze jestem the best...och...Robilem dla niej wszystko.Bylem dobry czuly romantyczny namietny.Pomagalem w domu we wszystkim.Wszedzie z nia chodzilem bo chciala zebym tak robil.Kupowalem kwiaty prezenty upominki dosc czesto.Mowila ze jest najszczesliwsza kobieta na swiecie bo ma mnie...I co sie stalo?Wystarczyly 3 miesiace jej pobytu w Anglii by poszla tam do lozka z innym mezczyzna.Ja czekalem tesknilem zajmowalem sie domem kotem...ech co tu duzo gadac.A ona przywiozla dodatkowy bagaz w postaci tego faceta.Oczywiscie odszedlem.Po miesiacu dowiedzialem sie ze ten gosc ja pobil.I wtedy zadzwonilem do niej i zadalem jedno pytanie:Dlaczego wy kobiety wolicie drani od dobrych porzadnych mezczyzn?Odpowiedz:Nie wiem. Trudno takie jest zycie.Lepiej nikogo nie szukac i nie czuc sie potem jak ja sie czuje do dzis.W obecnych czasach milosc to juz relikt przeszlosci.Dzis za duzo seksu w telewizji gazetach internecie wszedzie.I ludziom sie pomieszaly pojecia milosci z przygoda i zabawa.Lepiej byc samemu i nie cierpiec potem....

Gość gość
Są portale randkowe :) i nie ma się co wzdrygać. albo jakieś czaty. Np. na http://randki-online24.pl. Tam są realni ludzie (widać po zdjęciach). Może coś w tę stronę?

Gość gość
tez bylem wielce kochany przez dwa lata. Gadanina o milosci, slubie, planowanie wspolnego przyszlego domu i tego typu inne smieci a pozniej pojawil sie majatek, i pewnego pieknego dnia wyjechala do irlandii bo taki miala kaprys, zechciala mnie o tym powiadomic sms i tyle. Zamówiłem wtedy urok miłosny na http://urokmilosny24.pl , I udało się. Wróciła po niecałych 2 tygodniach przepraszajac. Jestesmy znowu razem, ona strasznie się stara, chociaz ja wciąż mam w pamieci co zrobila.

Gość gość
ja drani nie lubie

Gość gość
mozna poznac kogos na czatach

Gość samotna1983
Tez mam ten problem do tego zmarnowalam z kimś 10 lat życia i teraz tym bardziej trudno kogoś poznać,nie chce być sama do końca życia

Gość gość
A dla mnie najlepszym afrodyzjakiem są feromony. Odkąd zaczęłam ich uzywać ( zamawiałam na pherowin.pl) zauważyłam że cieszę się znacznie większym powodzeniem, co dodaje uroku mojemu obecnemu związkowi. Faceci się za mną oglądają, mój jest trochę zazdrosny dzięki czemu coraz bardziej się stara:)

Gość gość
Ja też przez wiele czasu obawiałam się że nikogo sobie w życiu nie znajdę. Czułam się samotna, nie kochana, brakowało mi drugiej osoby, bliskości, pocałunków, wspólnego dzielenia się swoimi przeżyciami. Bedac już na skraju wyczerpania psychicznego zdecydowałam się zamówić rytuał przyciągnięcia powodzenia u płci przeciwnej na stronie http://urok-milosny.pl , po 2 miesiącach znalazłam faceta o jakim wcześniej nawet nie marzyłam. Czuły, wspaniały, a jednocześnie zaradny i męski. Wreszcie odżyłam i dowiedziałam się co to prawdziwe szczęscie.

Gość gość
Gdzie? No np. tutaj http://snapczat.pl/ Jak? Losujesz osobę do rozmowy i gotowe ;) Może brzmieć banalnie, ale naprawdę mozna tak poznać fajnych ludzi :)

Gość 2017
Najlepiej szukać wśród grona znajomych.

Gość gość
Wystarczy, że pobierzecie sobie ten program : http://8x1.pl/r/ztnpoznaj , Pokazuje on wszystkich w okolicy, którzy również są samotni i szukają drugiej połówki :) Udało mi się tak poznać mojego chłopaka z którym jestem teraz 2 lata :) Polecam

Gość gość
Wystarczy, że pobierzecie sobie ten program : http://8x1.pl/r/ztnpoznaj , Pokazuje on wszystkich w okolicy, którzy również są samotni i szukają drugiej połówki :) Udało mi się tak poznać mojego chłopaka z którym jestem teraz 2 lata :) Polecam

Gość gość
Jak chcesz wiedziec gdzie mozesz poznac takiego faceta oraz jaki on będzie , napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Teraz jest wiele różnych portali na których można kogoś poznac. Załóżcie sobie konto tutaj https://facezbok.pl/ , dużo osób się tam rejestruje. Moim zdaniem każde miejsce jest dobre, żeby kogoś poznac. Trzeba tylko chciec.