Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coffee_with_sugar

ZALEZY MU NA MNIE ? jak to rozpoznac?

Polecane posty

hej dziewczyny ;) Czytam regularnie forum, ale jakos nie mogę zebrać natchnienia i napisać. U mnie kompletnie nic nowego, stale dobrze :) Problemy staramy się rozwiązywać na bieżąco i dużo rozmawiać. Ostatnio mieliśmy tydzień bez całowania bo byliśmy chorzy i mimo to świetnie się razem bawiliśmy ;) Poza tym lato idzie i trzeba się w koncu wziąć za oponki które zagnieździły się na moim brzuchu :P I o tak o, życie sobie płynie... Też się - to kiedy w koncu ta kolejna randka? Odzywa się? Pisze? Gubię się już :P Ona.. - Ty się kochana zazdrośnico niczym nie przejmuj. Wnioskując tylko z tego, co tu nam o nim piszesz, to facet jest w Tobie zakochany po uszy! I tylko w Tobie. Ale powiem Ci, że rozumiem Twoje obawy i demony przeszłości bo sama takie posiadam. Ostatni mój facet potrafił zniknąć na miesiąc i się nie odzywać po czym wracał i żebrał o spotkanie a ja ... zgadzałam się. Gdy w koncu z nim zerwałam, postanowiłam, że nigdy więcej nie dam się wykorzystywać! I teraz cały czas się boję, że któregoś dnia Mój Obecny Wspaniały zniknie bez słowa. Choc wiem, że on jest zupełnie inny, to jednak ciężko zapomnieć o urazach z przeszłości. No ale wciąż się tego uczę i otwieram się i staram się pracować nad wzajemnym zaufaniem. Zapewne sama to doskonale wiesz, ale chciałam Ci to napisać :)

Gość tez sie nad tym zastanawiam
wontrobka: widzielismy sie wczoraj. :)

Ano, jak to na randce... w porzadku... martwi mnie tylko to ze dzis nie odezwal sie caly dzien... jutro wieczorem mamy niby znow sie spotkac, ale nie ustalilismy jeszcze szczegolow... jak widac moja "zolzowata" zagrywka w sprawie pierwszej randki chyba nie zdala egzaminu...

Chyba musze zrobic krok do tylu w tej znajomosci... Mam wrazenie, ze ostatnio za bardzo sie odkrylam...

no ale nie jestes zadowolona z tej randki? co się działo? wcześniej pisałaś tyle szczegółów a teraz co? ciekawska jestem :P

wontrobka: nie chcialabym pisac na forum o szczegolach, bo to sprawy nieco zbyt osobiste ;) jesli chcesz, napisze Ci emaila.Tylko mi go podaj. :)

Dziewczyny, co mam zrobic.... mielismy sie niby spotkac dzis wieczorem ale nie ustalilismy zadnych szczegolow.. a on do tej pory milczy...czuje sie lekcewazona... :(

Kochana, maila sprawdź, bo już dawno poszedł ;)

Gość caipira
rozmawiałaś z nim o potwierdzaniu spotkań?

caipira, nie, nie rozmawialam z nim o tym. Raz tylko napisalam mu zeby spotkanie potwierdzil od razu bo lubie miec swobode w planowaniu mojego wolnego czasu... Ona, wlasnie odpisalam. :)

Ona, masz maila... przepraszam, ze tak zawracam Ci glowe!

przeczytaalam i odpisalam. :) Dzieki!

Gość caipira
chyba będziesz musiała być bardziej stanowcza... odezwał się?

Nie, nie odezwal sie. :(

Obawiam sie, ze ostatnio za bardzo odkrylam karty.... pokazalam, ze mi sie podoba... :( Nie wiem, czy jeszcze bedzie chcial sie ze mna spotkac...

Gość no tak, pewnie sie
też juz z nim przespala , a jak dostal to czego chcial to juz sie moze nei ozywac

:D :D :D A to dobre, ktos wie o mnie wiecej niz ja. :) Nie przespalam sie z nim. :)

''no tak, pewnie sie'' Nie sądź innych swoją miarą 🖐️

Gość caipira
nie ma to jak wypowiadać się na bazie własnego doświadczenia ;)

Ona, caipira: :D :D :D

A czy Wy sadzicie, ze powinnam powiedziec mu wprost ze nie zycze sobie "potwierdzania" spotkan?

Gość aleksandrowna
kurde, wkurzajacy facet z tego Wlocha... :o nie wiem czy to jakies uwarunkowanie kulturowe, ale widac, ze wygodnie mu z tym... a ty se babo czekaj (nie mam akurat na mysli Ciebie teraz:) )... w zasadzie co stoi na przeszkodzie, aby z dnia na dzien umowic sie? facet ma chyba bardzo zapchany grafik, albo wiecznie czego na kogos... kogos specjalnego.... i woli nie rezerwowac wieczoru, jesli tamta osoba nie da mu znac co i jak... mnie osobiscie sytuacja kojarzy sie z kolem zapasowym albo zapchajdziura... jakie sa fakty nie wiem... ale skupiam sie w tej chwili na emocjach, ktore najpewniej bylyby moim udzialem...

Gość Stokrotka2010
Do też się.. uważam, że możesz mu powiedzieć wprost, ze nie chcesz takiego potwierdzania. Musisz sie tez zastanowic, czy chcesz tak ciągle czekać na jego znak o spotkaniu, z doświadczenia wiem, że to nie wróży nic dobrego. gdy narawde mu zależy, to działa i my wtedy sie nie zastanawiamy nad niczym, bo nie ma do tego powodów. A jak oni raz dzwonia, raz milcza, mowia o spotkaniu, potem nie dotrzymuja slowa, to cos nie gra, a my zawsze mamy nadzieje. Moze Twoj przypadek jest inny, a moze tez tak byc ze jeszcze tak dlugo bedzie cie zwodzic, bedzie cos mowic, a potem nie dotrzyma slowa, Czas pokaze..

Gość aleksandrowna
czeka* na kogos, zamiast" czego" :D :o

Dzieki, dziewczyny, za opinie... no niestety z tymi potwierdzeniami spotkac oni tutaj tak robia... bo rozmawialam o tym z Wlochami... i najzabawniejsz jest to, ze oni mowia ze to nie ma nic wspolnego z traktowaniem kogos jako kolo zapasowe. Mimo to uwazam, ze mam prawo nie zgadzac sie na umawianie sie w tak glupkowaty sposob...

Gość aleksandrowna
wiesz, ja rozumiem, ze mozna potwierdzic spotkanie -ok, ale czekanie z tym do ostatniej chwili raczej nie ma wiele wspolnego z powaznym traktowaniem... no ludzie szanujmy sie!!! a nie mozesz kiedys sytuacji odwrocic? ze to on bedzie czekal na Twoje potwierdzenie? bo poki co on chyba wychodzi z zalozenia, ze Ty nie masz nic lepszego do roboty jak czekac na jego zasrane (sorki ;) ) potwierdzenie... wkurza mnie ten facet- tyle Ci powiem.

Gość Stokrotka2010
Mnie by tez to wkurzało Ale na tyle ile im pozwolimy, to oni nie traktują nas z szacunkiem. Jesli nie zrobisz teraz czegos z tym to moze tak byc bardzo długo, taka niepewność, wiem z doświadczenia. To nie fair, ze nie ma wczesniej potwierdzeia, tylko tak na ostatnią chwilę. Nie pozwol zeby cię tak traktował.

Gość nie na podsawie wlasnego doswi
adczenia ale na podstawie mentalnosci meskiej:D i wielu tego typu przypadkow;) poza tym nie napisalam ze na pewno sie przespala tylko ze pewnio to zrobila