Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łza na policzku

Wyjechał.....

Polecane posty

Gość Łza na policzku

Wczoraj mój ukochany wyjechał pracować do Anglii... Od początku byłam przeciwna tej decyzji ale przecież mu nie zabronię... jesteśmy młodzi, mamy prawo do własnego wyboru ok rozumiem to. Ale tak mi strasznie smutno i źle bez niego :( od wczoraj płaczę. Na lotnisku jeszcze miałam nadzieję że się wróci ale nie ma go :( Czuję się taka załamana tak strasznie mi go brak kocham go całym sercem ale nie chcę mu pokazywać bólu. Wiem że robi to dla naszej wspólnej przyszłości i nie chce żeby myślał że z powodu mojego egoizmu ma wszystko rzucić ale tęsknota mnie wręcz zżera... Mam obawy że nasz związek się rozpadnie, że już nigdy nie będzie tak jak wcześniej co mogę zrobić by tak nie cierpieć by cieszyc się jego szczęściem? Przysięglam że będę go wspierać pod każdym względem

a czemu nie pojechalas z nim albo pozniej nie polecisz do niego? byłam rok temu w pracy zagranica i nigdy w życiu bym sama nie poleciala a tym bardziej bym nie pozwolila mojemu chlopakowi samemu lecieć ... byłam i dużo widziałam i to co sie dzieje zagranica to szok

Gość Łza na policzku
Nie mogę przerwać studiów jestem na pierwszym roku i nie mogę tego zaprzepaścić. Po licencjacie myślałam do niego jechać przynajmniej na rok. Obiecał że będzie wracał w każde święta w każde dłuższe wolne

Gość Łza na policzku
Boję się że nasz związek może tego nie wytrzymać... Jestem mu wierna jak pies, i też strasznie zazdrosna...

skoro to 1 rok to moze zacznij tam studiowac ? :) Nie wiem , tak długie rozłąki z tego co widziałam i słyszałam nie dzialaja dobrze na zwiazek;/

Gość kieeepskooo
facet napewno cie tam zdradzi, pomomo ze cie kocha, taka prawda

Gość Łza na policzku
No właśnie tu jest ten haczyk. Nie potrafie bez niego oddychać a co dopiero funkcjonować przez taki długi okres :(

Gość kieeepskooo
to po co pozwolilas jechać??? pieniądze to nie wszystko w zyciu

Gość wlaz kot na płot
Ja wam powiem bo kobieta ma dobra dusze kocha swojego faceta i daje mu wolny wybor! Nie trzyma na uwiezi tylko liczy na jego uczciwosc tylko czy on bedzie godny Twojego zaufania? Ufasz mu w 100% ? mam ndzieje ze jest z Toba szczery. I naprawde ta dziewczyna pozwala mu wybrac to jest dowod prawdziwej milosci. Kochac nie znaczy nie wypuszczac i trzymac w zlotej klatce! Milosc to danie poczucia bezpieczenstwa i wolnosci!

Gość moja mala blondi
Oj dziewczyno! Nie łam się życie pokaże co będzie dalej moja rada? Bądź wobec niego w porządku a przekonasz się jaki jest wobec Ciebie. Czy w ogóle warto było tak płakać. Choć takie związki dobrze nie prosperują :(

Gość kieeepskooo
do wlaz kot na płot pewnie że tak , masz świętą racje, jeszcze jakis czas temu też byłam taką naiwną dziewczynka, kochająca itd, ale niestety świat jest brutalny, pełno w nim pokus, ludzie już tak nie licza sie z wartosciami .......

Gość Łza na policzku
Kamecha co Cię tak śmieszy?

Gość kieeepskooo
do moja mala blondi , czasami moze nigdy sie nie dowiedziec jaki On jest w stosunku do niej........

"Na lotnisku jeszcze miałam nadzieję że się wróci ale nie ma go" hahahahahaha, ten kawałek mnie wykończyła, bhhaahahahahah :D

Gość wlaz kot na płot
Heh swiat jest swinki i trza sie z tym liczyc. Mialem podobna syt :/ pojechalem pracowac do niemiec i zostawilem tez kobiete tez ze wzgledu na studia i nie wierzyla w moja wiernosc i moja milosc ba! glupie kolezanki mowily jej "on na pewno kogos tam juz ma" i co teraz? sama sie puszczala poczulem sie okropnie :/ dlatego uwazam ze prawdziwa milosc jest wtedy gdy dajesz wolnosc a druga osoba nie chce z niej korzystac

Gość to się MOŻE nie udać
Związki na odległość się nie sprawdzają.

Gość większość się nie udaje
choć znam pewien... przez 3 lata siedział za granicą. dzwonił co tydzień w weekend. przyjeżdżał na święta i wakacje. i wciąż są razem :)

Gość efewfrfr
a po co się brałaś za takiego pierdzielca, co musi za chlebem wyjeżdżać?

Gość efewfrfr
nie ceń innych swoją miarą, niektórzy nie muszą wyjeżdżać

Gość efewfrfr
hahahahaah!! Żeby wyjechać to przede wszystkim trzeba być pierdzielcem, który nie potrafi zarobić na miejscu, bo niestety w Polsce nie płacą jeszcze dobrze za zmywanie naczyń.... i o jakiej odwadze mówisz?? nie rozśmieszaj mnie!! odwaga to była potrzebna dwadzieścia lat temu, a nie teraz....

dobry duch (wizzardp@onet.pl) czeka cię droga potu,łez i krwi, ale może warto krwi to chyba jak okres będzie miała?