Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaa1234567

Strasznie mi smuto nech mi ktoś coś powie proszę

Polecane posty

Gość monikaa1234567

Jestem podobno ładną dziewczyną,ale mam masę kompleksów , które wynikają z dzieciństwa. Moj facet o tym wie ,a ciągle mnie krytykuje. Np wczoraj powiedział do mnie,, suchalczyku chyba znowu schudłaś". Powiedział ,że jestem sucha i chuda jak patyk. Tak owszem jestem bardzo szczupła ,ale nie odchudzam się ,a wagę mam w normie jak liczyłam sobie BMI poza tym waga nie wskazuje żebym schudla. nie wystaja mi żebra ,ale mam szczuplutką talię (59), płaski brzuch i chude ramiona. On wie ,że czuje się za chuda więc po co mi dosrywał takim tekstem? to nie moj wina ,ze mam szybką przemianę materii :( Czepia się też innych mankamentów ,a jednocześnie opowiada mi z jakimi zajebistymi dziwkami się spotykał. Jest mi wtedy tak przykro ,że nie macie pojęcia. zauważałam ,że robi tak kiedy nie robię coś po jego myśli np ostatnio nie pożyczyłam mu kasy bo sama miałam tyle co chciał pozyczyć i nic by mi nie zostało. Czuje się strasznie :(

Gość rozsądek z powodu
po co jesteś z takim nieciekawym typem? jakim cudem ci się ktoś taki spodobał?

Coś mnie sie przypomniało, pono sa takie zboki co lubia poniżac kobiety, moż eon taki jest?

Gość smierdziell
jak czlowiek kocha, to robi wszystko, zeby kochana osobe wspierac i podnosic na duchu, a nie dolowac i gnebic

Głupia jestes ze z nim jestes. Glupi rym ale jesli mowi kiedy chce zyskać to pomysl czy jestes obsochistka i znajdź kogos wartościowszego

Gość monikaa1234567
no głupia jestem ,ale go kocham. Cierpię i niszczy mnie to i o jest najgorsze. Nie wierzę żeby był tak głupi żeby nie wiedział że sprawia mi tym przykrość...W tamtym tyg też płakałam przez niego bo mi podobne rzeczy powiedział i wszystkiego się czepiał.. wczoraj nie wytrzymałam i się rozpłakałam przy nim , a on zamiast mi wytłumaczyć, przytulić powiedział ,, i znowu ryczysz? zachowujesz się jak stara panna ,której nikt nie chce i zasmarkałaś się jak flejtuch po co ja się w tobą wiązalem? zostaw mnie". W tamtym tyg mieliśmy zerwac ale głupia wróciłam do niego. Wtedy też strasznie cierpiałam, ale jakbym to wytrzymała to może by mi przeszło za jakiś czas... ale nie wytrzymałam. ale ja jestem głupia.To mnie niszczy ,a ja w tym trwam..

Gość monikaa1234567
wczesniej myślalam ,że moze zwyczajnie zauważa moje mankamenty ,ale nie on to musi robić celowo. Bo wytyka mi takie rzeczy jak: pęknięte naczynko, widoczną zyłkę itd. On wie ,że ja bym chciała przytyć, a to mi najczęściej wypomina. Wiele osób zwraca uwagę ,że jestem szczupła, czy chuda ,ale z drugiej strony mam piersi B więc małe ,ale jakieś są , tyłek też jakiś mam, a to wada ,że mam szczupła talie i płaski brzuch? Chodziłam do szkoły baletowej i może stąd ta sylwetka , tam ją przynajmniej chwalili..

Gość rozsądek z powodu
nie rób z siebie ofiary dziewczyno nie urodziłaś się po to by pomiatał tobą jakiś dupek w niczym nie jest lepszy od ciebie i w dodatku ma wredny, małostkowy charakter, bo czerpie przyjemność z poniżania ciebie taki dupek powinien jak najszybciej dostać za swoje masz okazję utrzeć dupkowi nosa a przy okazji być może go nauczyć trochę rozumu - więc zrób to dla swojego dobra i dla dobra potomności :D bo przez tego dupka pewnie jeszcze niejedna osoba będzie cierpiała to tępy młot a nie facet

Gość monikaa1234567
z nim jest trochę jak z alkocholikiem, ktory pije ,ale zona dalej od niego nie odchodzi..Zresztą on sam idealny nie jest i ma nadwagę szkoda ,że tego nie widzi.. ale ja to akceptuje i mu teg nie wypominam.. czasem pekam i odwecie sama zaczynam zwracać mu uwagę na to ,że łysieje ,że ma wadę zgryzu itd.

Gość rozsądek z powodu
i znajdzie sie 10 na jego miejsce, którzy będą oczarowani twoją talią, szczupłą figurą, wiotkości i delikatnością - tego jestem pewna :)

Gość jbdyfgye
ales ty glupia.jestes z nim zle ci beczysz i wogole koles be ale to ciagniesz i wyplakujesz sie na kafe.wez sie za siebie i znajdz lepszego kolesia ktory cie uszanuje a jak ty nie potrafisz olac totalnego buraka tylko wmawiasz sobie ze kochasz ale na sam widok jego( jak sadze) jest ci gorzej no to becz dalej z nim i juz a nie wyplakuj nam sie tu! jabky ci bylo tak zle z nim to bys odeszla,jak koles ma cie szanowac jak mu pozwalasz na takie traktowanie i jeszcze wrocilas do niego.skoro mu na takie rzeczy pozwlasz to sie sama nie szanujesz to nie oczekuj szacunku od niego on po prostu wykorzystuje to ze ty mu pozwalasz sie tak traktowac.napisz mu po prostu z nami konien,nie dzwon wiecej i tyle.albo spokornieje albo niech spierdala a na co ci taki chuj??

Gość rozsądek z powodu
Monika weź głęboki oddech wyprostuj się - uśmiechnij do siebie a potem z uśmiechem na twarzy poślij dupka do wszystkich diabłów idzie wiosna a ty jesteś piękna i otwarta na nowe znajomości po świecie chodzą cudowni mężczyźni - jest duża szansa, ze takiego spotkasz :)

Gość monikaa1234567
obym umiała z nim zerwać bo to mnie niszczy psychicznie i fizycznie bo po takich nerwach czuje się wykończona jakbym 2 noce nie spała.. On to chyba umie manipulować ludźmi bo ja taka wcześniej nie byłam żebym na tyle pozwalała facetowi. z byłym zerwałam jak tylko mi powiedział żebym do niego więcej nie przyjezdzala i już nie przyjechałam mimo ,że chciał. na początku udawał był miły, ma dużo kolegów ,ale przed nimi nie jest taki jak dla mnie.Ale nawet oni zwracaja mu uwagę jak się do mnie odzywa itd. Nawet jego matka to zauwazyła. Dlaczego musiałam się zakochać w takim sadyście?

Gość rozsądek z powodu
Monika - nie daj się zwariowac sama się wpędzasz w to głębiej i głębiej przelicz, przeanalizuj zyski i straty - na zimno patrząc na sytuację z boku ile ta znajomość daje ci przyjemności, na ile czujesz się przez nią silniejsza, szczęśliwsza, a ile daje ci smutku, cierpienia? dałaś się w ciągnąć w jakiś krąg niemożliwości i wydaje ci się, że nie ma wyjścia a ono jest, bardzo proste bo to TY jesteś panią siebie i swojego życia a teraz jesteś w sytuacji sprowadzanie siebie do roli przedmiotu do uciech i zabaw jakiegoś tępego cymbała, który wyrósł już z zabaw kolejką i samochodzikami a wszedł w etap zabawiania się kobietą nie bądź jego kukiełką do sadystycznych uciech

Gość monikaa1234567
rozsądek z powodu- dzięki ;) w sumie masz racje na świecie jest tylu facetów.. a ten jeszcze tylko brakuje tego żeby mnie udezył co pewnie niedlugo by nastąpilo... masz rację muszę z nim zerwać . Chociaż wtedy będę bardzo cierpiec przez jakiś czas :( ale nie mogę mu pozwolić na to żeby mnie wykończył. Bo nawet fizycznie czuje się wykończoa czesto. Dlaczego na swiecie sa tacy sadyści?

Gość rozsądek z powodu
I jeszcze jedno: mina tego wała, kiedy z nim zerwiesz z uśmiechem na ustach - BEZCENNE :D

Gość monikaa1234567
patrzac na to z boku to więcej dostarcza mi przykrości i cierpienia i marnuje dla niego czas, który moglabym poświęcić na kogoś innego.. Poza tym jeszcze mi się coś z zsercem podzieje przez te nerwy bo czesto mnie boli ostatnio.. wiem ,że nie warto muszę się tylko pozbyć sentymentów, wspomnień bo to jest najgorsze

Gość rozsądek z powodu
może nie będzie na początku łatwo ale zawsze miej w głowie to przeświadczenie, że robisz dla siebie coś dobrego i to prędzej, czy później zaprocentuje

Gość monikaa1234567
no masz rację chciałabym zobaczyć jego minę wtedy :) Zerwę z nim pojutrze jak do mnie przyjedzie.. choć proste to nie będzie ,ale jakoś dam radę. Teraz ide na zajęcia, ale napiszę coś jak wróce. Dzięki jeszcze raz :))

Gość rozsądek z powodu
:)

Gość monikaa1234567
wiem ,że to zaprocentuje.. teraz to nawet nie mam jak kogos zapoznać innego bo on ciagle mnie kontroluje , czyta moje smsy, jak rozmawiam z kolegą to się pyta czy z nim sypiałam itd

Kobieto ja jestem zazdrośnik ale kurwa bez jaj... Zostaw go to nie milosc tylko uzależnienie psychiczne. Masz niska samo ocenę i bardzo pragniesz milosci by ktos Cie chcial. Zerwij calkiem kontakt bo Cie zniszczy. Idz do psychologa jak sama nie radzisz sobie to zmieni twoje podejście i zaczniesz trzeźwo myśleć i sie uwolnisz ja widze nie milosc tylko uzależnienie i tyle. Wytrzeźwiej i odejdź