Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiiona

seks z gruba partnerką

Polecane posty

Gość mam nadwageeee
toan--Ani mezczyzna,ani kobieta ze sporą nadwagą nie czuja sie dobrze w swojej skorze.Chyba,ze sporą nadwage maja od niemowlęctwa i nie wiedza co to znaczy miec parwidłowa wagę w stosunku do wzrostu. Gdy ktos był od małego otyły to po prostu mysli,ze np.pewne czynnosci wykonuje sie z pewnym wysiłkiem.Taka osoba nie wie,ze np.zawiązywanie sznurówek nie jest męczące. Od zawsze byłam osoba o prawidłowej wadze w stosunku do wrostu.Niestety przytyłam i niestety nei ejst mi dobrze ze swoja waga,bo wiele czynnosci ktore jeszcze niedawno wykonuywałam z łątwoscia i bez odrobiny zmeczenia w tej chwili wykonuje trudniej i szybciej sie mecze.Niestety wszyscy z nadwaga tak maja,mimo,ze niektorzy moga kłamac i moic co innego.

Gość mam nadwageeee
ja mam 164 i waze 75 kg i jabym miała wazyc wiecej to bym sie normalnie załamała.

Gość słucham słucham
oooocie co tym masz do zaoferowania oprócz obtłuszczonego mózgu? swoje prostackie poczucie humoru czy jeszcze masz jakieś walory wieśniaku?

Gość bro....
ja też jestem puszystą osobą 168cm i 77kg, oczywiście czuję się z tym zle.ale mój partner mnie akceptuje.i to chyba jest ważne.

Gość mam nadwageeee
Ale parwda jest taka,ze nawet napiękniejsza z twarzy osoba(i kobieta i mezczyzna) nie sa apetyczni jak maja nadwage i to duza nadwagę.

Gość davidRost27
ja posiadam partnerke co ma troche ciała i strasznie mnie to kreci. Uwielbiam sobie na nią wskoczyć i poleżeć bardzo mnie podniecaja pozycje jak siedzi sobie na mnie na jezdzca, przodem ,a w szczegolnosci tyłem,jak widze gdy jej okrąglutki sporawy tyłeczek pochłania mojego małego, wspaniały widok. No i pozycja na pieska, gdzie moge posuwać tyłeczek starając objąć go swymi dłońmi. Poprzednie moje laski to były chude i z mojego doswiadczenia stwierdzam,ze najlepszy seks przezywam z moja obecna okrągłą kruszynką Polecam każdemu wiekszy gabaryt,chociaż na próbe zeby zobaczyć róznice. Przekonacie sie ze jest lepiej !!!

Ja nie twierdzę, że otyłe osoby dobrze się czują ze swoją wagą, ale nikomu nic do tego. Nie podobają mi się komentarze w stylu fałdy tłuszczu i tak dalej. Ja mam164 cm i ważę 49 kilo, ale był czas jak miałam 23 kilo więcej (ciąża). I tak uważam, że osoby otyłe są bardziej pogodne i sympatyczniejsze, ale to jest tylko moje zdanie i nikomu nic do tego

Ja nie twierdzę, że otyłe osoby dobrze się czują ze swoją wagą, ale nikomu nic do tego. Nie podobają mi się komentarze w stylu fałdy tłuszczu i tak dalej. Ja mam164 cm i ważę 49 kilo, ale był czas jak miałam 23 kilo więcej (ciąża). I tak uważam, że osoby otyłe są bardziej pogodne i sympatyczniejsze, ale to jest tylko moje zdanie i nikomu nic do tego

Gość mam nadwageeee
toan--no to idąc Twoim tokiem rozumowania jestes niesympatyczna,wiecznie zachmurzona. Ile Ty masz lat,ze w taki sposób rozumujesz.

Gość mam nadwageeee
toan--ja zawsze wazyłam 55,56 k.Ty wazysz za mało.A co do zwałow tłuszczu,to neistety prawda,ze osoba otyła wyglada brzydko bez ubrania.No chuda tak jak Ty tez nei wyglada zbytnio apetycznie.

Gość baby chude, baby grube
nie kłócić sie mi tu w dzien kobiet, kwiatka zjeść i do łóżeczka

Gość jesteście żałośni;//
każdemu się nalezy szczęscie i troche przyjemnosci i kto jak wygląda to tylko jego sprawa!!! ja polecam pozycje od tyłu,ale mysle,że i w klasycznej nie będzie problemu jak nie jesteś zbyt otyła.

Gość amelka23amelka
Pamiętajcie że seks musi być urozmaicony: żele, prezerwatywy to już w sumie porządek dzienny. Dlatego zabezpieczcie się w takie coś dyskrecja.pl

Gość fotel
posiadanie grubej partnerki ma nie wątpliwe zalety,bo taka w zimie dobrze ogrzeje,a w lecie dużo cienia daje.

Gość toy ti
A jak to jest z poceniem się, czy przypadkiem z takeigo mokrego walenia morskiego człowiek się nie ześlizgnie??

Gość toy ti
hiszpana czyli jak?

Gość misiotadek
Najpiekniejszy jest sex z gruba partnerka, prawdiwa rozkosz. Wiem ze grube czuja sie zle ze swoja waga, ale kochac sie z taka , to cos cudownego

Gość nie.lubie.puszystych
moja najgrubsza partnerka z jaka sie kochalem wazyla 80kg no ale miala 180cm wzrostu ale jak se pomysle ze jakas ma 165cm wzrostu i ponad 100kg wagi az strach pomyslec

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny sex? Jestem Ewelinka, tu znajdziesz moje zdjęcia i kontakt: http://www.sex-rozmowy.pl/ewelina_sex_telefon.html jestem młoda sexowna zgrabna i bardzo ładna nastolatka pobudzę cię tak byś przy moim glosie mógł osiągnąć orgazm, wszystkie tematy do rozmowy , na co masz ochotę zadzwoń i przekonaj się jaka jestem dobra ;)

Gość gość
Ja uwielbiam pelne ksztalty chetnie bym sie zblizyl

Gość gość
Wejdź na E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość Mihał
Tak samo niektórzy zapytają jak mozna uprawiać seks z kobietą która ma małe piersi lub włosy łonowe

Gość gość
Ja posuwam swoja gruba bardzo intensywnie czesto jest ciasna bo ja rozdziewiczalem a teraz ja mocno posuwam kiedy chce

Gość gość
Moze jest chetna jakas puszysta na male co nieco

Gość gość
Jestem a lubisz puszyste?

Gość gość
Uwielbiam ile masz lat i jak wygladasz

Gość gość
Mam 35 lat 166 cm krótkie bląd wlosy duze piersi i duże sutki biust D szerokie biodra i duży tylek 74 kg pasuje?

Gość gość
Pasuje

Gość gość
Co bys chciala bym z Toba robił