Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksy

Wiedziałam, że wiele osób zdradza, ale żeby aż tyle?

Polecane posty

michał3 To że tyle ludzo zdradza to wina wyłącznie kobiet. Nawet już nie mam siły tlumaczyć dlaczego tak jest i wcale nie chodzi mi o to że nie potrafią zadowolić męża. michal, znajdź, proszę, siłę, by to jeszcze raz wytłumaczyć :) Chętnie poznam Twój punkt widzenia i rozumienia, jakoby tylko kobiety były winne całemu złu na świecie. ;))

Kurcze ale to takie nie w porzadku. Co to znaczy nie angazowac sie w zwiazek?Wiem,wiem, jak sie zostalo zdradzona, to sie dmucha na zimne, sama to przerabialam, ale w pewnym momencie i tak sie angazujesz... i co wtedy? odchodzisz, bo moze Cie zdradzic? Ja chyba bede wymagac pisemnego oswiadczenia ze mnie nie zdradzi, bo inaczej to jednej nocy spokojnie nie przespie tylko bede sie zastanawiac, cz juz to zrobil ,czy jeszcze nie :o

03.2010] 10:06 [zgłoś do usunięcia] damian82r Baby są same sobie winne, wiec niech sie teraz nie dziwią ze nie chcemy sie żenić. Nie chcemy dlatego że nie potrafimy wam zaufać a nie dlatego ze boimy sie odpowiedzialności. Za bardzo poluzowalo się wam śrubke i teraz są tego efekty, że nie macie w sobie za grosz honoru. honoru? To facetom coś się w głowach popier....kobieta musi myśleć za siebie i jeszcze za faceta.Dlatego każda facet który jest w związku powinien o tym informować swoją netową czy realną koleżankę,ponieważ jeśli do czegoś dojdzie koleżanka powinna być świadoma ze stałą się kochanką. A faceci nawet mają problem z przyznaniem się do bycia z kimś :)

kepalena-wiem ze to złe co robie,ale nie potrafię się zaangażować. Nie sprawdzam faceta,nie myślę obsesyjnie ze mnie zdradzi. Ja poprostu czekam kiedy zrobi coś nie tak i tyle;)

Najprościej piszać, facet zdradza bo inne kobiety go prowokują i zachęcają do tego. Tak jest, przez te wszystkie ruchy feministyczne kobietom się poprzewracało w głowach. Teraz facet nie musi się starać by wyrwać jakąś laske na seks, bo jest na odwrót to one robią wszystko by takiego delikwenta przelecieć. A wiadomo, facet ma wieksze potrzeby to często ulega. Często to wy, podrywacie żonatych gości.

Taaa Michałku Kobieta na siłe zmusza was do seksu ,a wy biedactwa poddajecie się z obrzydzeniem Macie głowy rozum możecie odmówić i tyle.

Sami to nie jest zle, to po prostu nie jest normalne. tak samo jak normalne nie jest to co ja robie, czyli z jednej strony uzalanie sie ze nie mam nikogo, a z drugiej zupelna izolacja, bo jeszcze kogos poznam, zakocham sie i wlasnie.... on nie bedzie chcial sie zaangazowac, bedzie krecil z innymi itd. Dla mnie to jest meka psychiczna. I niestety jest to w duzej mierze wina nas, kobiet, ze przyzwalamy facetom na takie podle traktowanie nas :o

Kiedyś kobiety byly bardziej w ''cieniu'' skromne, wrażliwe, to zdrad bylo mniej. Teraz jak dostalyście troche wolności to nie wiecie co z nią zrobic. Tylko że to obraca sie przeciwko wam

kepalena=====możemy podać sobie ręce:P tak to nie jest normalne z całą pewnością ,ale co zrobić --takie jak my tez są potrzebne na świecie.

Żeby doszło do zdrady trzeba zaangazowania dwojga ludzi.

Z wiernością tak jak z normalnością...będą niedługo getta, specjalne strefy lub szpitale dla takich unikatów, ale przynajmniej będzie sie w elitarnym gronie:))

Zawsze zasada byla jedna suka nie da pies nie weźmie. Teraz dajecie jak leci to faceci korzystają i na nićcwasze tlumaczenie że facet może odmówić.

Michal pieprzysz jak potluczony :o Faceci nie maja ochoty zadbac o ZWIAZEK. Nie musi byc zadnej niezgodnosci charakterow, nieporozumien w zwiazku itd. wystarczy ze wda sie 'rutyna', czyli jestescie razem 3 dni, a facetowi juz odwala i szuka kochanek w necie. Niestety taka jest prawda. To WAM sie poprzewracalo we lbach, nie nam. A a'propos feminizmu, ja nie jestem feministka, jak wiele kobiet. Nie musze pracowac, moge siediziec w domu, wychowywac dzieci i dbac o dom. A TY UTRZYMUJ NAS. Od razu zaczniesz wtedy inaczej spiewac.

Jak byly by takie możliwosci to bardzo chętnie bym sam utrzymywal caly dom. Co do tego to faktycznie przyznaje że nie jestem za tym bo kobieta nie pracowała. Powinna pracowac i nie chodzi o to by tylko kase przynosila.

10:32 [zgłoś do usunięcia] michał3 Zawsze zasada byla jedna suka nie da pies nie weźmie. JAK KUNDEL NIE SZUKA SUKI NIE MA PROBLEMU CZY BRAĆ CZY NIE BRAĆ :)

Sami, tylko ja nie chce byc unikatem, wiesz. ja chcialabym byc z kims normalnym. Kto zaangazuje sie w zwiazek, bedzie chcial budowac cos wspolnego. A tak przy okazji tej latwosci kobiet. To na szczescie tylko raz w zyciu mialam pecha i poznalam zonatego napalonego dupka. Koles w ogole nie ukrywal faktu ze ma zone i ze jest to zgodne malzenstwo, ale 'wdala sie rutyna'. jak mu zaproponowalam wizyte w burdelu albo w seksshopie, to mnie zwyzywal od dziwaczek ;)

Gość juunka
Wina ZAWSZE leży posrodku...a niestety kobiety często dorównują mężczyznom w ilości zdrad i wcale nie są świetsze...tylko, że my potrafimy lepiej grać i ukryc uczucia...

Kepalena wiem o co Ci chodzi,ale myślę ze normalnych facetów,dojrzałych odpowiedzialnych już nie ma a to wszystko przez net;)

Gość juunka
Michał3...jesteś szowinistą czy cynikiem? Nikt tu nie chce świata zmieniać bo dopóki istnieją na nim faceci to zwyczajnie się nie da....

Dokladnie SAMI. Psy same szukaja. Ale spoleczne przyzwolenie jest ze mezczyzni moga robic z siebie szmaty. Tylko dlaczego nie nazwac tego co robia i kim sa po imieniu? Bo dla mnie to zwykle meskie szmaty. No wlasnie Michalku. Wiec nie piernicz tutaj o feminizmie, bo nie jestes w stanie utrzymac rodziny sam. I wiesy, jesli oboje pracujecie tak samo dlugo i ciezko, to to ze od czasu do czasu zrobisz zakupy, czy wrzucisz ciuchy do pralki albo odbierzesz dzieci z przedszkola nie jest feminizmem. To jest partnerstwo.

Tak kundle same szukają ponieważ wiedzą ze są łatwe głupie suczki dojrzały odpowiedzialny mężczyzna w związku nie szuka dodatkowych bodzców by poczuć się super samcem. myśli głową a nie główką!

Moim zdaniem są tu takie elementy min. ,jak braki więzi emocjonalnych i determinacja popędu + łatwość dostępu

10:47 [zgłoś do usunięcia] dobry duch (wizzardp@onet.pl) Moim zdaniem są tu takie elementy min. ,jak braki więzi emocjonalnych i determinacja popędu + łatwość dostępu ja obstawiam--brak więzi,niedojrzałość,łatwośc dostępu

Zawsze tak było że to facet w tym wzgledzie byl mniej moralny a kobieta bardziej. Niestety teraz jest na odwrót.

Masz jakieś wywrotowe teorie na temat moralnoci. Nie ma inne moralności dla kobiet i męzczyzn.