Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksy

Wiedziałam, że wiele osób zdradza, ale żeby aż tyle?

Polecane posty

"Zawsze tak było że to facet w tym wzgledzie byl mniej moralny a kobieta bardziej. Niestety teraz jest na odwrót." Podaj źródło danych, bo jakoś na słowo nie wierzę.

Gość eksy
nie jest odwrotnie, skoro w badaniach wyszło że faceci mimo wszystko częściej zdradzają a pewne sytuacje postrzegaja jako brak zdrady mimo że tak jest

bo dla facetów cyber seks z jakąś koleżanką z netu,z którą nie planuje spotkania to nie zdrada :)

Duchu ja bym to nawet tak ujela, ze wiez emocjonalna niw wywiazuje sie przez latwosc dostepu do innych. Dwa klikniecia i nagrywasz spotkanie. Przykre to :o

Nie potrzeba badań by się przekonac że kobiety częsciej zdradzają.

'a z drugiej zupelna izolacja, bo jeszcze kogos poznam, zakocham sie i wlasnie.... on nie bedzie chcial sie zaangazowac, bedzie krecil z innymi itd.' Tego nikt nie jest w stanie przewidzieć. Taka asekuracyjna postawa nic nie daje, porażki też mogą nas wiele nauczyć. Warto ryzykować. A kobiety zdradzają tak samo jak mężczyźni. Tylko mniej się tym chwalą :)

Ale jak się przekonamy, że kobiety częściej zdradzają? :D

Gość braombrałam
OK, czyli Michał przyznał oficjalnie, że mężczyźni nie mają mózgu, nie potrafią mysleć i są bezwolnymi za przeproszeniem gównami pływajacymi po wodzie.

Gość NIE PODAM ŹRÓDŁA
więc pewnie zignorujecie to, co napiszę :) Były dawno temu takie badania, kóre wykazały, że kobiety i mężczyźni zdradzają tak smao często. Kobiety tylko o tym nie mówią i lepiej ukrywają. PS. Odsetek szczęśliwych związków małżeńskich jest od stuleci ten sam :D, mimo zmiany wyboru małżonak i możliwości rozwodu, czy nawet mimo większego dostepu do "możliwości zdrady" Ludzie się nie zmieniają, zmieniają sie tylko czasy:)

Najbardziej podoba mi sie u kobiet to, że potrafią tylko wyzywać facetów. Przeinaczać fakty by tylko wyszlo na ich. Przykladem jest ten temat, nikogo nie obrażalem a zostałem powyzywany.

Michal 3 wyjasnij prosze dlaczego kobiety sa winne ze mezczyzni zdradzaja?

"Michal 3 wyjasnij prosze dlaczego kobiety sa winne ze mezczyzni zdradzaja?" Lenka, ja Ci wyjasnię - bo widząc rzeczy w ten sposób michał3 może zmniejszyć wyrzuty sumienia z powodu zdrady bądź zredukować frustrację wywołana przyprawionymi rogami. ;-)

No ale jak ma być dobrze i gdzie ci ludzie mają widzieć sens, gdy kościół jest umoczony po uszy, rodziny nie mają pojęcia o psychologii rozwojowej dziecka ani siebie, żadnego przygotowania i podejscia pedagogicznego i kupe własnych traum a państwo i społeczeństwo ma to wszystko w dooopie

Gość arek bandzior
Zapamietajcie jedno. Tylko kobiety zdradzaja.

Ha Lusi! lepiej niem oglas tego ujac :D Duchu, wyplywamy juz na bardzo szerokie wody, ale zgodze sie z Toba. Zastanawialam sie kiedys nad zjawiskiem Galerianek. Czy to taki nasz polski folklor, czy zjawisko ogolnoswiatowe?

" Zapamietajcie jedno. Tylko kobiety zdradzaja. " Oczywiście, ze tak, mężczyzna po prostu musi co jakiś czas zażyć świeżego mięska, bo taka jego natura, Bozia takim go stworzyła, więc taka akcja to nie zdrada! Lena, myślę, ze mogłam lepiej, ale jaki obiekt komentarza, taki wkład w komentowanie. ;-)

Galerianki trafiają pod strzechy, bo jakiż jest nasz prowincjonalny kraj?:)) Pewnie one sa też w innych krajach, ale nie łykałem tego tematu:)

Gość gumik rózowy
to nas różni od zwierząt,że my jako ludzie potrafimy zapanować nad swoimi popędami a ci którzy tego nie potrafią są zwierzetami

Gość arek bandzior
''to nas różni od zwierząt,że my jako ludzie potrafimy zapanować nad swoimi popędami a ci którzy tego nie potrafią są zwierzetami '' Zgadzam się w 100%. Wniosek z tego taki że wszystkie kobiety to zwierzęta. Chociaz jedna sie przyznala i chwala jej za to.

Hahaha tak tak. celem mezczyzny jest rozsiewanie nasienia na prawo i lewo, wiec to nie zdrada ;). Jak wszystko latwo mozna wyjasnic :o

Gość NIE PODAM ŹRÓDŁA
więc męzczyźni to zoofile....:O poziom tej dyskusji robi się żenujący jak zwykle

Gość NIE PODAM ŹRÓDŁA
Zdrada to najwyższa i najczystsza forma egoizmu. Tylko i wyłącznie

Tak faktycznie, to zwierzęta niemal wszystkie tylko w określonym czasie podlegaja instynktowi kopulacji i kontroluje to natura a człowiek jest jak wirus rozwija sie i kopuluje w każdych warunkach,czasie i konfiguracji:)) To jest chyba wypadkowa wszystkich zachowań w świecie biologii albo nawet z przerostem. Jeszcze poczekamy na podział i pączkowanie:)) Skoro juz facet-transseksualista urodził dziecko, wszystko powoli staje się możliwe:))

Gość eksy
przecież nie o to chodziło w tych badaniach kto częściej zdradza (mimo że i tak są różnice) ale nie o tym dyskutujmy. Porozmawiajmy o tym czy waszym zdaniem wyniki tych badan odzwierciedlaja prawdę? Czy zdarda stała się tak popularna że można by ja określić mianem sportu?? Czy ludzie nie mają już żadnych zasad??

-- Porozmawiajmy o tym czy waszym zdaniem wyniki tych badan odzwierciedlaja prawdę --moim zdaniem TAK -zdarda stała się tak popularna że można by ja określić mianem sportu?? --sport?dla niektórych napewno --Czy ludzie nie mają już żadnych zasad?? -nie powinniśmy uogólniać,ale jakiś tam % ludzi zasad nie posiada.

eksy Wydaje mi sie ze tak Osoby publiczne ktore zdradzaja na ogol nie spotykaja sie z ogolnym potepieniem opinii publicznej (np. Brad i Angelina, Karolak i Kolakowska). Na ogol tlumaczy sie je "prawdziwa miloscia", nie pamietajac o tak prostej ale trudnej do zrealizowania rzeczy jak uczciwosc (uwazam ze czlowiek ma prawo walczyc o swoja milosc, ale powinien odejsc, a nie spotykac sie z kims za plecami drugiej polowki).' Doszlo do tego, ze osoby zdradzajace wrecz obnoszace sie ze swoja zdrada sa gloryfikowane (Tamara Arciuch opowiadajaca o swoim szczesciu w mediach), natomiast wysmiewa sie ze zdradzonych partnerow ktorzy sa zbyt slabi by ze zdrada sobie poradzic i mowia o swojej krzywdzie. Moze wynika to z faktu, ze nie lubimy otaczac sie ludzmi smutnymi i plaksiwymi, co psuja nam humor?