Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petraa38

Muszę w koncu schudnąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Petraa38
Szkoda że nikt tu nie pisze, może jakbym miała towarzystwo to nie myslałbym cały czas o czekoladzie nadziewanej migdałowej wedla

Gość Petraa38
No nic.Dzisiaj już się wylogowuję.Jutro odezwę się z rana.W koncu mam dużo czasu.Jestem bezrobotna-jakbym miała mało kłopotów....

Gość iwonaaaaaaaaaaaaaaaa
dolacze do was 41 latek;)) zapaslam sie jak swinia bo od dwoch lat siedze w domu moj rozmiar to 38 a teraz 40 a wszystkie ciuchy zamale ...no wiec zaczynam sie odchudzac bo zwariuje

Gość iwonaaaaaaaaaaaaaaaa
aha 164 wzrostu, a waga z 70 kg

Gość fabiane
ja tez musze w koncu zaczac, bo zaczynam coodzinnie i nie moge sie zebrac. Moze w koncu jutro mi sie uda... watpie

Gość uzalezniona od czeko
jestem uzależniona od czekolady, codziennie muszę zjeść coś słodkiego? Wy tez tak macie dziewczyny?

Gość Justyn_a
Hej dziewczyny ja z checia die przylacze:).... Moze napisze cos o sobie , mam 167 cm waze 61 kg chcialabym zrzucic 5 kg,ale wolalabym zaczac zdrowo sie odzywiac niz katowac sie jakas dieta... zrezygnowalam juz od dawna z chleba ( jem tylko 3 kawalki razowca na sniadanie) mam nadzieje ze do maja uda mi sie zrzucic te kilogramy, mam nadzieje ze nam wszystkim sie uda:)

Gość Justyn_a
hmm czasem dobrze jest zjesc kawalek czekolady ja jakos nie mam problemu z tym zeby zrezygnowac ze slodyczy choc raz na jakis czas lubie zjesc jakies ciacho;)

Gość iwonaaaaaaaaaaaaa
ja wogole nie jem slodyczy nie lubie;)) a mimo to waga pedzi w gore.

Gość fabiane
iwona to ja nie wiem co ty jesz ze tyjesz. chyba same fast foody. Ja tez uwielbiam słodycze, kiedys wytrzymalam bez nich tydzien, teraz tez chce dac na wstrzymanie. moze nie bede pisac ile waze i ile mam wzrostu bo napiszecie ze nie normalna jestes, ze sie chce odchudzac

Gość Justyn_a
ja uwielbiam slodycze ale naszczescie moge je ograniczyc Iwonaaa jakis sport uprawiasz , cwiczenia. długie spacery??;)

Gość Justyn_a
hehe nie no to co pokazuje waga czasami ejst mylne wazne jest takze z jakisch kosci jest zbudowany czlowiek

Gość iwonaaaaaaaaaaaaa
nie uprawiam sportow .ograniczam sie do wsadzenia tylka w auto raz na tydzien do markietu;)) no i angielskie zarcie mi nie sluzy, nie jem fast-gowna;))a przytylam z 50 kg do 70, brak pracy ,brak ruchu itd

Gość fabiane
mam 163cm i waze 49 kg

Gość iwonaaaaaaaaaaaaa
Po 40. urodzinach spada tempo przemiany materii, a nadmiar kalorii jest przekształcany w tłuszcz wiec mam problem

Gość Justyn_a
iwona moja znajoma tez nie pracowala przez dłuzszy czas i sie zawziela w ciagu 2 miesiecy schudla 6 kg;) takze wiesz silna wola plus determinacja;) fabiane rzeczywiscie heh sory ale naprawde nie wiem z czego chcesz schudnac oblicz sobie BMI a sama zobaczysz:)

Gość fabiane
kup sobie pieska, wtedy bedziesz zmuszona wychodzic z dou na spacer przynajmniej 2 razy dziennie :)

Gość fabiane
no wiem, wykazuje ze mam niedowage

Gość iwonaaaaaaaaaaaaa
mysle o biezni lub rowerku stacjonarnym , a pieska nie moge bo jak do polski lecimy to bylby duzy problem ale bede miala kotka zawsze latwiej znalez opieke dla kotka;))

Gość iwonaaaaaaaaaaaaa
fabiane jak rozumiem chcesz schudnac w jakims konkretnym miejscu nogi ,brzuch?

Gość fabiane
nom, pupa i nogi. szczegółnie górne partie nog. zadne cwiczenia mi nie pomagaja :/

Gość iwonaaaaaaaaaaaaa
ja jakies 19 lat temu jak urodzilam syna to po porodzie owijalam nogi i brzuch folia i mylam okna .tanczylam i tak bardzo szybko schudlam,

Gość fabiane
o takim sposobie nie slyszalam jeszcze :)

Gość iwonaaaaaaaaaaaaa
na mlode cialo podzialalo na stare nie bardzo;)) tylko koniecznie nasmarowac sie oliwka. do jutra laski;))

Gość Justyn_a
Iwona nie przesadzaj stara to Ty na pewno nie jestes:),a przede mna jeszcze brzuszki do jutra;)

Gość uzależniona od czeko
chcę się od jutra za siebie zabrać.Moim głównym problemem są słodycze i białe pieczywo, ale z pieczywa łatwo mogę zrezygnować. Gorzej ze słodyczami. Co do sportu to... żadne ćwiczenia w domu nie wchodza w grę. Po tygodniu się znudzę. Na szczęście trzy razy w tygodniu chodzę na kurs tańca, a za 3 tygodnie zapisuję się na dodatkowy kurs połączony z ćwiczeniami fitnessowymi. Jesli chodzi o wszelkiego rodzaju diety to poza 1000-1200 kcal żadna nie wchodzi w grę. Na jutro wymyśliłam sobie śniadanie: Owsianka z bananem ok godziny 11 kilka cząstek pomelo 13:30 lunch kanapka z twarożkiem, kiełkami i ogórkiem ok godź 17 warzywka z patelni no zobaczymy jak mi to wyjdzie w każdym razie na pewno się odezwę i mam ogromną nadzieję, że tym razem nie wymięknę Widzę, że wiele z Was stosuje jakieś konkretne diety, wiele ma też swoje sukcesy Gratuluję i życzę wytrwałości Pozdrawiam i do jutra

Gość Petraa38
Witam wszystkich serdecznie.Własnie obrobiłam się z obowiązkami domowymi i teraz piję kawę.Na razie trochę się nią nasyciłam i głód odpuscił, ale wxcześniej strasznie mnie ssało.Dobre jest to ,że w takim strasznym głodzie nie chce mi się nic słodkiego tylko chętnie do KFC bym poszła:)

Gość Petraa38
Widzę,że wczoraj po moim wylogowaniu tpoik ruszył pełną parą.Mam nadzieję ,że ja nie odstraszam nikogo.

Gość uzależniona od czeko
hej owsianka zjedzona... do 11 muszę jakoś wytrzymać o wodzie i herbatce. KFC... słyszałam, że kurczaki dla KFC są zabijane w bardzo okrutny sposób

Gość Petraa38
Witaj uzależniona.Mozesz mi napisać cos o swojej diecie