Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petraa38

Muszę w koncu schudnąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Petraa38
No wlasnie miałaś rację.Tak sie nie da.Mogę nie pić Coli.Jak jej w domu nie mam to mnie nie ciągnie.najgorzej jak kupię dla gosci i potem sama się nią opijam.Generalnie teraz jestem bez diety.Jem w sumie mało wiec moze waga drgnie.A jak juz drgnie, to wtedy nabiorę checi do dalszej walki.najgorzej jak tak nic sie nie dzieje.jestem okropnie niecierpliwa.

Gość Petraa38
Szkoda,że nikt do mnie nie zagląda.Samej mi jakoś smutno....

Gość Justyn_a
ja zagladam:D... ale rzeczywiscie malo osós ten topik odwiedza, Petra jak z Twoja dieta? u mnie szczerze" powiem" nieciekawie zjadlam dzisiaj 2 bulki pszenne;./

Gość Petraa38
Witam ponownie.U mnie wczoraj nie było źle.Byłam zabiegana, miałam trochę nerwa i okropnie bolała mnie głowa.Dzisiaj z rana na wadze 73,5 kg.Czyli generalne cały czas w tym samym miejscu jestem.Dzisiaj zaczęłam od kawy i zjadłam serek wiejski lekki.Zaraz wychodzę i trochę mnie nie bedzie wiec nie bede miała okazji podjadać.O dziwo naszło mnie na soczki kubuś z marchewką.W sumie mnie to cieszy, bo to napewno zdrowsze niż Cola.

Można dołączyc?Ja od poniedziałku zaczęłam odchudzanie:) ważę 67 kg. wzrost-165:o

Tez się dołaczam.Ja już w sumię walczę od lutego także jestem juz z lekka zaprawiona.Mam160 i 60kg nigdy tyle nie wazyłam...Głównie brzuch mi doskwiera.Jeżdzę na rowerze na razie stacjonarnym bo śnieg jeszcze u mnie zalega.Do tego trening Cardio45min. Ogólnie czuję się lepiej,po ciuchach stwierdzam,że coś mi tam zleciało ale na wadzę zastój.Poszło mi w mięśnie tylko,ze głównie w uda...masakra..ale bez rowera sobie nie wyobrażam..nie cierpię biegania..

Gość Justyn_a
Im nas wiecej tym lepiej;) niedługo zrobi sie ciepło mozna zaczac biegac ,ja troszke biegalam,ale ze wzgledu na pogode przestałam.Mam nadzieje ze juz niedlugo nadejdzie prawdziwa wiosna,... przede mna jeszcze ćwiczenia;)

Gość Petraa38
Cześc dziewczynki.ja tylko na chwilę.Dzisiaj jestem z siebie zadowolona.Cały dzień mało jadłam.Mam nadzieję ,że nie przekroczylam 1000 kal .Zobaczę jak jutro bedzie wygladala moja waga.Do jutra.Dobranoc

Gość Petraa38
Aaaaa i oczywiscie witam nowe twarze!!!!!!

Gość mala a taka szeroka
hej ja tez na chwile zycze wszystkim dobranoc i uciekam bo mam troche problemow w domu i nie mam czasu pisac

Gość Petraa38
Dzisiaj mam zamiar nic nie jeść.Wypiłam kawkę, potem wypiję sobie litrowego Kubusia i może jakiś jogurcik.Może ktoś w końcu się do mnie przyłączy.....

Gość zresz jak swinia petra
zeby baba siedzac w domu nie potrafila zadbac o siebie... :-0 rusz te gruba dupe od kompa i idz pobiegaj, umyj okna, generalnie wiecej ruchu. Nie wiem jak ty chcesz schudnac skoro swiadomie zresz delicje i pijesz coca cole, nie wiem... :-0 Co z tego skoro caly dzien nie bedziesz jesc jak sie na wieczor nawpieprzasz bo bedziesz glodna. Chodzi o to aby codziennie zmienic nawyki zywieniowe i jesc madrze a co najwazniejsze nie czuc glodu

Gość taka mała a szeroka
hej zgłosilam ten ostatni post do usuniecia ale petra dieta o jednym kubusiu nic ci nie da jak chcesz to moge ci przeslac na emaila diete na której ja zgubilam pare kg a byla dość smaczna i co wazne nie byłam na niej głodna dzis kiedy do końca zostało mi 4 kg stosuje diete mz iwr tylko to wr cos ostatnio nie wychodzi mialam pogrzeb w domu i jakos mi ten tydzien uciekł przez palce na niczym sie nie mogłam skupić

Gość dieta dla kobiet
CHCESZ SCHUDNĄĆ??? bez glodu efektu jojo? Sprawdz DIETA INDYWIDUALNA dla kobiet! uladana specjalnie dla Ciebie. www.dieta4u.com.pl/kobiety.html zapoznaj sie - nic nie tracisz a mozesz wiele zyskac

Gość Petraa38
Nie no widzę ,ze tylko mnie chwile nie było a juz sie jakiś kołtun pojawił.A więc posłuchaj, ty ....kimkolwiek jesteś, nie zyczę sobie takich komentarzy ani obelrzywych okresleń. Nie prowokuj mnie, bo przestane byc miła, a swoje komentarze zostaw dla siebie.

Gość Petraa38
A ciebie .........a szeroka proszę o dietkę.Podaje maila -renata.kem@wp.pl

Gość taka mała a szerkoka
wysłana :)

Gość Petraa38
Dzięki szeroka.Już przejrzalam dietke.Wyglada nieźle.możesz mi napisać ile na niej schudlaś?

Gość taka mała a szeroka
hm około 8 kg ale nie zawsze się jej trzymalam tak w 100 % teraz zostało mi jeszcze 3-4 kg max i będe miala ok wage ale bardzo cieżko mi wytrwac i czesto zjadam coś zakazanego a pierwsze efekty na mojej diecie były juz po około 3 tyg

Gość mmowa
a montignaca próbowałaś? Ja jestem i polecam, 4 kg w m-c! SZOK! i to jedząc :) Zobacz www.montimaniacy.pl tam ci pomogą :)

Gość Justyn_a
Petra szkoda słow na takich ludzi nie ma co sie przejmowac... mialam mała przerwe gdyz nie bylo mnie w domu, u mnie nie bardzo z tym moim zdrowym odyzwianiem ale poprawie to;) mala,a szeroka> co to za dieta która stosujesz?:)

Gość Petraa38

Gość Petraa38
Witam wszystkich.Troche mnie nie było ,bo miałam trochę różnych spraw do załatewienia.Generalnie u mnie bez zmian.Waga stoi w miejscu.Troche mnie to wkurza, bo naprawde niewiele jem.Dzisiaj zjadłam pomidora xz mozarellą i wypiłam kawę.Mam zamiar zrobić sobie pierś no i może wypiję jeszcze jedną kawę.To chyba nie za wiele?

Gość Justyn_a
Petra moze zacznij cwiczyc moze wtedy waga spadnie;)

Gość mala a taka szeroka
Petra waga nie ruszy bo za mało jesz i metabolizm ci pada a na takiej diecie nie pociągniesz długo wiem to po sobie przez 7 mc podobnej diety spadło mi 2-3 kg a przez 1 mc na diecie ktorą ci wysłałm 5 kg a obecnie już 9 kg więc sama widzisz

Gość Petraa38
Masz rację szeroka.Od jutra zaczynam twoją dietę.Dobranoc dziewczynki

Gość fbgdfxbg
petra nie zryj tyle

Gość Petraa38
To moja wina , bo nie wspomniałam na początku, ze jestem człowiekiem płci żeńskiej, a ztego co mi wiadomo ludzie nie żrą tylko jedzą.mam nadzieję ,że teraz te wszystkie typy nie będą tak wulgarne skoro już wiedzą że nie mają do czynienia ze zwierzęciem( z całym szacunkiem dla zwierząt)

Gość Petraa38
A ty dziwolągu o posranym nicku idź weź sie do jakiejś roboty.Teraz na budowie jest dużo wakatów.Idź popracuj i się nie wpieprzaj, bo po twoich wypowiedział widać że kultury zero

Gość Justyn_a
DZIEWCZYNY co tam u Was?;) ja chcialabym zaczac biegacpogoda ospowiednia;), ale samej to troszke tak nie przyjemnie ,a niestety nikt nie chce