Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arterka

Moj maz szuka ludzi do uczciwej pracy i nie moze nikogo znalezc-taka jest Polska

Polecane posty

Gość Arterka

Gość praca pewnie uczciwa
tylko ciekawe jak placa, pewnie juz mniej uczciwa

Gość Arterka
Placa - w zaleznosci od wypracowanych godzin - 5 zl

Gość sowanna
Widocznie ma zbyt wygorowane wymagania, za malo placi albo szuka przedstwaicieli tych zawodow ktorzy juz wyjechali :( :o To niemozliwe, zeby ktos nie przyjal dobrej pracy ktora potrafi zrobic i ktora mu sie oplaca. Nikt tak nie postepuje

Gość v,nm
5 zł...dobre :O:O:O

Gość nie wypowjadaj
sie ruro ,tylko wez sie za robote polska nie pasi to wynocha

5 zl to bardzo malutko, niestety to jeszcze zalezy od regionu, i od tego jaka to praca, ale 5 zl to jest zart (tyle zarabialam jakies 7 lat temu)

Gość sowanna
Jesli to nie podszyw, to nie jest to legalna praca, przy 8 godzinach miesiecznie nie zarobi sie nawet minimum krajowego. Ludzie przewaznie tyle za czynsz placa

Gość uytuytruyeuetuy
Znowu ten temat? Niech ciebie zatrudni :D

Gość a dlaczego sama
nie podejmiesz tej uczciwej roboty, w końcu 5 zeta na godzinę to wypasiony zarobek :)

podsumowujac - to nie Polska winna tylko, fakt, ze chcecie ludzi wyzyskac sama sobie odpowiedzialas

Gość Arterka
Chodzi o kwote netto. A praca naprawde nie jest ciezka - to sklejanie takich obrazkow jak mozna obzerwowac nad morzem

Pozdrów męża, który chce się bogacić na pracy innych - te 5 zł, to niech sobie wsadzi bardzo głęboko. Uważam, że to skandal... Ale z drugiej strony, jak mnie było ciężko, pracowałam i za niższe stawki. Każdy kij ma dwa końce...

Gość Arterka
dobre i 5 zl jak ktos ,nie ma nic mamy duzy dom ,musimy go utrzymac

Super! Bo ci ludzie, których się spodziewacie do pracy,mieszkają za friko w budach po tym jak przegonili psy, którym te budy postawił TOZ. Żenada:(

Gość Stefan Super Samiec
Twój mąż nie szuka osoby uczciwej, tylko liczy na zwykłych frajerów. :-O

Gość Arterka
moze sie zastanow nad tym ze lepiej nic nie robic , siedziec w domu 5 zl to nie jest tak, malo jak sie wydaje niech sobie mieszkaja ,jak chca mnie to nie obchodzi

Oczywiście, że cię nie obchodzi. Najbardziej właśnie takich żywcem od pługa nie znoszę. Wielka pani - moja droga, to nie te czasy, kiedy pana dobrodzieja po rękach całowano za drobną monetę. Policz sobie - dojazd tych ludzi chociażby do pracy. Zdecydowanie, za 5 zł się nie opłaca i nie pierdziel, ze to wcale nie jest tak mało. Paczki fajek za to nie kupisz. To raz, a dwa - wg mnie to upokarzające tyle płacić ludziom.

Gość hghghghhgh
no tak, macie duzy dom, wiec ktos go wam musi utrzymac. fajny argument.

Gość Arterka
ja nie pale i zyje,mozna sobie pewnych rzeczy odmówić za te pieniadze ,wole isc do kosmetyczki nie jest moja wina ze mamy duzy dom ze wszystkimi wygodami,prawda jest taka ze lidzie nie chca pracowac

To pewnie prowokacja, ale prawda jest taka, że faktycznie takie stawki są proponowane, sama niedawno dostałam ofertę za jeszcze mniej. I argument, że jak człowiek musi, to się zgodzi, nic nie znaczy. To nawet jeszcze okropniejsze, bo tacy pracodawcy żerują na tym, że ktoś jest zdesperowany. Zadzwoniłam kiedyś na numer z ogloszenia, pani zaproponowała jakieś 4,50, ale zaznaczyła, że wcześniej zgłosiła się pani z dzieckiem, obiecała zadzwonić, jak z tą panią nie wyjdzie. Nie chciałam tej pracy, ale byłam w takim szoku, że się zgodziłam na ten telefon. I nie zadzwoniła. Jakaś kobieta, mająca na utrzymaniu dziecko, pewnie teraz pracuje za 4,50...

14:10 [zgłoś do usunięcia] Arterka moze sie zastanow nad tym ze lepiej nic nie robic , siedziec w domu 5 zl to nie jest tak, malo jak sie wydaje niech sobie mieszkaja ,jak chca mnie to nie obchodzi Z całym szacunkiem, ale sprytniejszy bezrobotny wyciągnie tyle z MOPS-u, plus dorobi jeszcze coś na czarno :O Weź się nie kompromituj. Wyprowadź się od męża i idź do pracy za 5 zł, zobaczymy jak długo tak pociągniesz :O

Oczywiście, że nie twoja wina, że masz duży dom, a a raczej powinnaś napisać, nie moja zasługa. A paczkę fajek podałam tak dla przykładu, bez konkretnych konotacji. Głupia gęś i tyle, albo jakieś prowo.

Gość jacek.c
Arterko, oferując 5 zł/godz i pisząc że taka jest Polska to jest bezczelność. To jest płaca dla emeryta -portiera albo dziewczynki po podstawówce. chyba że gdzieś na zadupiu ktoś przymiera głodem i nie może wyjechać do większego miasta bo ma rodzinę. A już pisanie , że nie możecie więcej płacić bo masz duży dom to za to należało by cię ukarać. To jest ochydne.

Gość sowanna
Nie rozumiesz, ze nikogo nie stac na to by pracowac u Twego meza?

Gość ja jestem bezrobotna i wiecej
zarabia :P

Gość Arterka
nigdzie nie bede sie wyprowadzac przy 14 godzinach dziennie ,wychodzi wiecej niz 800 zl ,nigdy nie pracowalam i pracowac nie bede maz ma od tego ludzi ,a potrzebna jest wieksza ilosc bo chcemy zwiekszyc produkcje