Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arterka

Moj maz szuka ludzi do uczciwej pracy i nie moze nikogo znalezc-taka jest Polska

Polecane posty

Gość co za bzdury
ales ty głupia, idz sama tyrac za 5 zeta za godzine :(

Gość wstyd wstyd s
niezla jestes ty itwoj maz, chcecie na ludziach sie dorobic, wstyd tak wykozystywac ludzi. jak to mowia polak polaka najbardziej wykorzysta

A, to ja już wiem, jakiego pokroju laską ty jesteś. Cóż, proponuję, żeby nikt nigdy więcej nie odpisał tej pani na forum, bo jest to dla nas, forumowicz, uwłaczające rozmawiać z tego typu osobą. Ona pracować nie będzie! Bardzo dobrze, pożyjemy, zobaczymy, nie tacy jak twój mężulek, potentaci ginęli i nie takie fortuny w proch się obracały. Żeby przypadkiem kiedyś taki bezrobotny tych 5 zł ci do kapelusza nie wrzucił, kiedy przed kościołem będziesz żebrała. Tego ci życzę, jak również miłego popołudnia.

Gość Arterka
nikt w obecnych czasach ,na te ksiazeczke nie patrzy nawet gdyby to kto sie poskarzy ,powiedz mi?

Gość co za bzdury
ty naprawde wierzysz w to co piszesz??:D

Czytając w sumie wpisy tylko autorki stwierdzam, że ludziom poprzewracało sie w dupie :O Albo... jest przyklądem ŻONY bogatego MĘŻĄ, czyli byleby mi starczyło na solarium, tipsy i nowe kozaczki ;)

14:32 [zgłoś do usunięcia] Arterka nikt w obecnych czasach ,na te ksiazeczke nie patrzy nawet gdyby to kto sie poskarzy ,powiedz mi? Powiem Ci-do Państwowej Inspekcji Pracy. Chyba masz nieźle zryty mózg uważając, że jesteście bezkarni :D Już jestem pewna, że to prowo, bo nie można być tak bezdennie głupim. teraz dopiero: Amen.

Gość Arterka
nie sadze zeby, nas bieda spotkala maz inwestuje w grunty,a jak wiadomo nieruchomosci najlepsza inwestycja

Gość Arterka
haha inspekcja pracy to tez ludzie i tez chca zyc

Gość ja mam pytanie z innej beczki
kto wam to kupuje??????? tandeta i bezguście :P

Gość Arterka
ja WIEM ZE MNIE STAC NA WSZYSTKO i moge byc koza ,ale ty mozesz pomazyc

14:40 [zgłoś do usunięcia] Arterka haha inspekcja pracy to tez ludzie i tez chca zyc Tak? To spróbuj przekupić mnie... Gwarantuję Ci, że w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem pustą lalą z solarium, która za kasę się zeszmaci.

Gość co za bzdury
Astreka ja "marzę" żebyś zamiast sie pindrzyc nauczyła sie pisac tepoto :O

O rany, to pustactwo nadal tu pisze i wkręca innych? Idz, sprawdz czy tipsy CI nie odchodzą, czy nie masz odrostów, a moze sylikon w piersiach sie zdeformował? :o

Arterka ja WIEM ZE MNIE STAC NA WSZYSTKO i moge byc koza ,ale ty mozesz pomazyc To kup sobie nowy mózg i słownik ortograficzny. Albo może Księżyc na własność i się tam przeprowadź z pożytkiem dla gatunku homo sapiens, który płonie ze wstydu właśnie.

Gość Arterka
a od kiedy ja sie szmace pusta lala nie potrzebuje solarium slonce jest lepsze,stac mnie w zimie na to i nie lansuj sie tak, ze taka prawa jestes

Chyba jednak nie na wszystko cie stac,bo slownika ortograficznego nie posiadasz. MaRZyc-marzyc sie pisze pani inteligentna.

Gość co za bzdury
a od kiedy solarium to taki rarytas bogaczy?? :D jjestes zwyakłą utrzymanka i nikim wiecej, a jak cie mezus w dupe kopnie, to długo sie nie pozbierasz :classic_cool:

Gość Arterka
od tego trzeba zaczac ,ze figurę mam idealna tipsy nie dlam nie ,piersi tez mam idealne

A korumpowanie urzędników Twojego pokroju nie jest szmaceniem? JEST. W dupie mam Twoje słońce w zimie, bo sama za nim nie przepadam i latem uciekam do chłodniejszych klimatów :P Ja się lansuję? Spoko. Chyba nie rozumiesz słowa, które masz wytatuowane pustaku na czole :O

Gość co za bzdury
szkoda tylko ze mózg nie taki idealny ;)

Gość Arterka
sram se do ryja🖐️

Gość co za bzdury
aha, każdego stac w zimie na słońce------>z lamp na solarium :D

Gość Arterka
dobra bez nerwów ,w prawdzie tytuł nie mój ale w pisy tak ,prawda jestaka ze sa tacy ludzie