Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jestin

panie po 30-tce ZAPRASZAM !!

Polecane posty

Tez mi sie nic nie chce-czuje sie staro i malo atrakcyjnie i w ogole mam dola- chwilowego mam nadzieje.Chlopaki z pracy namawiaja mnie na wycieczke prackowa do Chorwacji,ale jak policzylam koszt dla naszej trojki ,to nawet po ulgach wymieklam,bo 5 tys za 7 dni pelnego pobytu to troche za duzo:( Pulsik,akurat te"wajchy "sa najmniej skomplikowane,ale praca jest ciekawa i bardzo ja lubie.Dzisiaj np ktos podpalil skarpe i poszlo na most.Sfajczylo 20 mostownic i kabel zasilajacy do blokady.Beda naprawiac z dobe przez jakiegos glupka co trawe wypalal.

o stronke nowa zaczelam:)Co do nowych pracownikow to tez przyjelismy ostatnimi czasy-jedni do rany przyloz,a inni laske robia i cwaniakuja.Mysle,ze podejscie do pracy zalezy jednak od charakteru czlowieka.

WIOSNA na całego Fitnesowo dzień zaczęty .... machnięte 8 wielgaśnych okien pozostaje jeszcze 9 i oby do przodu :D :D Pewnikiem padne dziś na ryjek Pozdrawiam :D

Witam ,witam Drogie Koleżanki :) Zbieram się, odkąd dostałam maila, żeby tu zaglądnąć ale czasu zawsze brak. W pracy mamy kompy monitorowane więc nie da rady pisać ani czytać :( Co u mnie? Po staremu, waga nie jest zła, bo 56-57 jednak to wynik mojego stresowego życia w ostatnim czasie a nie dietki. Chociaż w lutym kupiłam na Gruponie karnet na fitness (open) i chodziłyśmy z koleżanką od poniedziałku do piątku na godzinę ćwiczeń a potem 30 min. bieżni, no i w niedzielę jeszcze gram w siatkę. Fajnie znowu Was poczytać. Ciekawe co u Mychulca, Behemotki i pozostałych :) pozdrowionka i miłych snów :)

Witojcie :) No trzy dni 12-ek za sobą :) Ale to męczące. Zaraz śmigam do lekarza, w sobotę bardzo źle się poczułam w pracy:( Przyjechało pogotowie, kazali mi jechać do domu iść jak najszybciej do lekarza pierwszego kontaktu.ALbo tarczyca, albo menopauza :/ albo nerwica albo jeszcze coś innego. No to czeka mnie kilkugodzinne posiedzenie w poczekalni :( PA

oo jacklyn jak miło:) ja wczoraj pękłam i zaczęłam jeść słodycze , kurcze jestem zła sama na siebie jak mogłam tak ulec pokusom jak ???

chociaż się przywitam bo czasu na pisanie nie mam hejka wszystkim :D

Cześć , jest tu kto ?? w sobotę zakupiłam sobie kijki do chodzenia , ma któraś z Was takie ? siostra chodzi codziennie i schudła od początku marca 5 kilo do tego dieta oczywiście , mam w planie tez pośmigać ale samej się kurna nie chce , muszą się zmobilizować

Chciałam dobrze, ale nie wyszło :(Szkoda :( Z okazji świąt wielkanocnych życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi, oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie. Wszystkiego dobrego :)

Szkoda, że nie udało się reaktywować naszego forum :( Ale cóż, chyba nie mamy na to czasu i chęci :( Majówka się zbliża, u mnie na działce będzie 18 kobitek-babiniec stuprocentowy:) pogoda ma dopisać, więc na trawce będziemy grillować, spożywać różne napoje:) Miłego wypoczynku dla Was :)

chyba faktycznie nikt nie ma czasu na pisanie:( szkoda...... co do majówki to ja "prackuję" a moja córcia ma maturę!!!!! Czas leci. Co u Was? Obroniłam się w ubiegłym roku i teraz robię mgr;) z rachunkowości, pracuję w Przasnyszu(po przeprowadzce jeśli pamiętacie). Tulę cieplutko.

hej koleżanki , myślę ze to raczej z braku czasu niż chęci dziewczyny się nie odzywają majówka zapowiada się cieplutko , trzeba to wykorzystać w plenerze , silviak trzymam kciuki za córcię :)

Udało się, udało :) Pulsik, jak twoja babska majóweczka?;)

Majówkowy babiniec na 102 :) Do dnia dzisiejszego koleżanki proszą o powtórkę, było naprawdę fajnie, pokazy mody, aerobic, You Can Dance w różnych formach, miło i wesoło :)Oczywiście jadła i napojów było pod dostatkiem, bite 10 godzin na powietrzu, super, super :) Pozdrawiam

Zazdroszczę urlopowiczkom:) Ja dopiero od 6-go sierpnia będę odpoczywać.