hoga 0 Napisano Marzec 16, 2012 Tez mi sie nic nie chce-czuje sie staro i malo atrakcyjnie i w ogole mam dola- chwilowego mam nadzieje.Chlopaki z pracy namawiaja mnie na wycieczke prackowa do Chorwacji,ale jak policzylam koszt dla naszej trojki ,to nawet po ulgach wymieklam,bo 5 tys za 7 dni pelnego pobytu to troche za duzo:( Pulsik,akurat te"wajchy "sa najmniej skomplikowane,ale praca jest ciekawa i bardzo ja lubie.Dzisiaj np ktos podpalil skarpe i poszlo na most.Sfajczylo 20 mostownic i kabel zasilajacy do blokady.Beda naprawiac z dobe przez jakiegos glupka co trawe wypalal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoga 0 Napisano Marzec 16, 2012 o stronke nowa zaczelam:)Co do nowych pracownikow to tez przyjelismy ostatnimi czasy-jedni do rany przyloz,a inni laske robia i cwaniakuja.Mysle,ze podejscie do pracy zalezy jednak od charakteru czlowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TALA3 0 Napisano Marzec 17, 2012 WIOSNA na całego Fitnesowo dzień zaczęty .... machnięte 8 wielgaśnych okien pozostaje jeszcze 9 i oby do przodu :D :D Pewnikiem padne dziś na ryjek Pozdrawiam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacklyn 0 Napisano Marzec 19, 2012 Witam ,witam Drogie Koleżanki :) Zbieram się, odkąd dostałam maila, żeby tu zaglądnąć ale czasu zawsze brak. W pracy mamy kompy monitorowane więc nie da rady pisać ani czytać :( Co u mnie? Po staremu, waga nie jest zła, bo 56-57 jednak to wynik mojego stresowego życia w ostatnim czasie a nie dietki. Chociaż w lutym kupiłam na Gruponie karnet na fitness (open) i chodziłyśmy z koleżanką od poniedziałku do piątku na godzinę ćwiczeń a potem 30 min. bieżni, no i w niedzielę jeszcze gram w siatkę. Fajnie znowu Was poczytać. Ciekawe co u Mychulca, Behemotki i pozostałych :) pozdrowionka i miłych snów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsik 0 Napisano Marzec 20, 2012 Witojcie :) No trzy dni 12-ek za sobą :) Ale to męczące. Zaraz śmigam do lekarza, w sobotę bardzo źle się poczułam w pracy:( Przyjechało pogotowie, kazali mi jechać do domu iść jak najszybciej do lekarza pierwszego kontaktu.ALbo tarczyca, albo menopauza :/ albo nerwica albo jeszcze coś innego. No to czeka mnie kilkugodzinne posiedzenie w poczekalni :( PA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Marzec 20, 2012 oo jacklyn jak miło:) ja wczoraj pękłam i zaczęłam jeść słodycze , kurcze jestem zła sama na siebie jak mogłam tak ulec pokusom jak ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silviak 0 Napisano Marzec 21, 2012 Witajcie kochane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Marzec 23, 2012 chociaż się przywitam bo czasu na pisanie nie mam hejka wszystkim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Marzec 26, 2012 Cześć , jest tu kto ?? w sobotę zakupiłam sobie kijki do chodzenia , ma któraś z Was takie ? siostra chodzi codziennie i schudła od początku marca 5 kilo do tego dieta oczywiście , mam w planie tez pośmigać ale samej się kurna nie chce , muszą się zmobilizować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsik 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 Chciałam dobrze, ale nie wyszło :(Szkoda :( Z okazji świąt wielkanocnych życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi, oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie. Wszystkiego dobrego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 Zdrowych wesołych świąt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silviak 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 Hej! Co takie pustki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 no własnie .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsik 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 Szkoda, że nie udało się reaktywować naszego forum :( Ale cóż, chyba nie mamy na to czasu i chęci :( Majówka się zbliża, u mnie na działce będzie 18 kobitek-babiniec stuprocentowy:) pogoda ma dopisać, więc na trawce będziemy grillować, spożywać różne napoje:) Miłego wypoczynku dla Was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silviak 0 Napisano Kwiecień 26, 2012 chyba faktycznie nikt nie ma czasu na pisanie:( szkoda...... co do majówki to ja "prackuję" a moja córcia ma maturę!!!!! Czas leci. Co u Was? Obroniłam się w ubiegłym roku i teraz robię mgr;) z rachunkowości, pracuję w Przasnyszu(po przeprowadzce jeśli pamiętacie). Tulę cieplutko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Kwiecień 27, 2012 hej koleżanki , myślę ze to raczej z braku czasu niż chęci dziewczyny się nie odzywają majówka zapowiada się cieplutko , trzeba to wykorzystać w plenerze , silviak trzymam kciuki za córcię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silviak 0 Napisano Maj 7, 2012 Bardzo dziękuję jestin. chyba tak to było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silviak 0 Napisano Maj 7, 2012 Udało się, udało :) Pulsik, jak twoja babska majóweczka?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsik 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Majówkowy babiniec na 102 :) Do dnia dzisiejszego koleżanki proszą o powtórkę, było naprawdę fajnie, pokazy mody, aerobic, You Can Dance w różnych formach, miło i wesoło :)Oczywiście jadła i napojów było pod dostatkiem, bite 10 godzin na powietrzu, super, super :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsik 0 Napisano Lipiec 15, 2012 Urlop :) Byle pogoda dopisała :) Pozdrowionka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silviak 0 Napisano Lipiec 20, 2012 Zazdroszczę urlopowiczkom:) Ja dopiero od 6-go sierpnia będę odpoczywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruby miś 0 Napisano Luty 18, 2013 wiosna idzie, wiosna! co słychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach