Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jestin

panie po 30-tce ZAPRASZAM !!

Polecane posty

aha !! Hoguś jeszcze jedno .. jak daleko jest ze Szczawnicy do Zakopca albo Krynicy i czy dostanę się tam np Busem?? jak nie to zawsze mogę na pieszo ....

Jestin spóźnione ale szczere życzenia zdrówka, szczęścia, pomyślności 🌼 Odkąd objęłam nowe stanowisko brakuje mi na wszystko czasu :( Ale nie ma co narzekać.

Jackly :))) po szczebelkach na sam szczyt , moje gratulacje . Awans to piękna rzecz i znak , iż Cię doceniają . Az chce się pracować . Super ! A z czasem to i mnie kiepsko i chociaż mamy teraz dłuższy weekend to miast nadrabiać zaleglośći w domowych pracach to lenię się na całego . Z drugiej strony praca nie zając nie ucieknie a odpoczynek każdemu się należy . kanapa , kawka i małe co nieco :)))) uch jak dobrze L(((((())))))

Jestin,wszystkiego najlepszego 🌻 Hoga,w Firleju kiedyś byłam,było fajnie,ale jak jest teraz to nie mam pojęcia. Kudowa i okolice-tyż pikne!Zwiedzania co nie miara a tereny piękne. Misiu,dziewczynki obie fajniutkie,to wiadomo,że i 3 byłaby super.A synowie to zagadka do którego będzie podobny-stacjonarny czy wręcz przeciwnie ;p Ja już bardzo blisko celu-63 kilo.Jeszcze troszkę i zobaczę 5 :D Weekend upływa powoli,szkoda,że pogoda się skiepszczyła.

dziewczyny dzięki :) dopiero wróciłam od siostry z urodzinek 30-stych , fajnie było zrobiliśmy jej wielką niespodziankę naszym przyjazdem :) amita ale Ty zawzięta jesteś , ja z to choćbym pękła to nie zobaczę :O misiu fajnie macie , co sobie zażyczycie to jest ;) jacklyn gratuluję awansu :)

Maxsia,ze Szczawnicy do Zakopanego przypuszczam,ze jest ok. 100 km.Raczej busem tego nie oblecisz.Jezeli nastawiasz sie na spokojny wypoczynek to polecam Szczawnice i okolice.Jezeli chcesz sie zylowac ,to jedz do Kudowy,zalicz Szczeliniec(cudo-pasmo gor stolowych),zamek w Ksiazu,Klodzko, no i Prage oczywiscie.Program strasznie napiety,na dupsku nie siadziesz i bedzie sporo kosztowalo.Wiem,bo bylam na wycieczce-zaliczylismy jeszcze kaplice czaszek w Czeremnej i Wampierzyce...najechalismy sie autokarem,ze pot po dupsku splywal i odechcialo mi zwiedzania. Amita,no jestes wielka...ja na Duckanie wytrzymalam 5 dni:)iGratuluje wytrwalosci i przede wszystkim wynikow.Znowu mi zjadlo samiczke glupikowa:(Ech...te rybki nie maja sie dobrze w moim akwa.

Misiu,gratuluje synka.Nie jestem w stanie pojac jak Ty to wszystko ogarniasz.Ja mam czesto dosc tego jedynego,a Ty cala gromadke musisz ustawic.Co do chorobska, to juz sama siebie nie lubie za to:(

wszystko można ogarnąć wystarczy tylko chcieć :) pierwszy dzień egzaminów za mną :P jem ze stresu i widzę że mi brzucho urosło :O

i w d..... ..moje gryzmoły znowu poszły w eter....:((( zatem po krótce na dworzu przenikliwy ziąb zaledwie 5 stopni i na upalne lato liczyć raczej nie mamy co . W minionym roku o tej porze grzałam dupsko na podwórkowej ławeczce a teraz szakik i rękawczki powróciły do łask . Na upragnioną zielenbinkę przyjdzie mi jeszcze poczekać , tak samo jak na bez króry minionego roku tonął w kwieciu ateraz ledwo co paki dostał L** Jastin , pierwszy egzamin zalicziony to i drugi pójdzie jak po maśle :)) spoko głowa , dasz radę . My W Ciebie wierzymy :)) Misiu , podziwiam Cię , masz zdrowie i anielską cierpoliwość , Ja się nie nadaję do dzieci , moje mnie słuchają i ta dwójka spokojnie mi wystarczy . Nie raz mnie wyprowadzają z równowagi i nie raz mam ich solennie dość wrrr. hoguś , M obstawia Kudową ze względu na mnogość atrakcji wokół i choćby mozliwość wypadu do Pragi . Najgorszy jest dojazd , cały dzień stracony . Ale do wakacji jeszcze troszeczkę czasu wiec zobaczymny co się w rezultacie wykluje . W ostateczności wyladujemy w nad morzem tu przynajmiej mamy blisko . Mam zaproszenie do Darłowa i być moze z niego skorzystam . I to by było po krótce , streściłam poprzedni referat . Mykam pomyć gary bo naprodukowałam ich co niemiara i obiecuję zameldować się wkrótce.

maxia masz rację pogoda do bani aż się chce wyjąć kurtkę zimową z szafy :( w niedzielę jedziemy na komunię i mam przygotowaną sukieneczkę , zastanawiam się czy nie ubrać się w grube rzeczy , wolę żeby mi było ciepło niż żebym ładnie wyglądała :D bo nie sądzę aby weekend był ciepły

pogoda tez do bani ,a nastroj jeszcze gorszy.Zlamala mi sie licowka na trojce mocujaca mostek.Pojechalam dzis do dentysty,a on mi mowi ,ze nici z tego bo za gladka powierzchnia i nie bedzie trzymac .Nie mam zamiaru chodzic z czarnym zebem(cement),wiec umowilam sie na z drugim dentysta.Zobaczymy co z tego wyjdzie,ale nie zamierzam wymieniac mostka,bo mam poczatki parodontozy ,wiec zdrowe zeby za pare lat powyciagam palcami jak moja mama.Ale to jest akurat pikus...Wczoraj kolega z pracy powiedzial mi,ze ma nowotwor zlosliwy w pachwinie nogi i ze idzie na chemie.Szok!Caly dzien bylam jak struta,zle spalam i dalej mam dziwne mysli.Powiedzialam,ze bardzo mu wspolczuje i zeby sie nie poddawal,bo za mlody jest na umieranie,ale wszyscy kracza,ze rak nie patrzy na wiek i jezeli zlosliwy to juz wyrok.To po cholere ta chemia?Mam nadzieje ,ze wyjdzie z tego.

Jutro mnie przyjdzie zmienic po nocy,wiec musze mu dodac otuchy...wymyslcie cos,bo nie moge go zostawic bez slowa zwlaszcza,ze rycze teraz bez sensu

cofam tekst" wymyslcie cos"...wiem o czym jutro z nim porozmawiam.

hoga nie byłam w takiej sytuacji i nie chciałabym być , sama nie wiem jak bym się zachowała , to smutne że tacy młodzi ludzie chorują :( ale wiara czyni cuda , trzeba wierzyć że będzie dobrze a na pewno będzie :)

Kolege po nocy nie zmienialam,bo mamy teraz 3 dni wolnego,ale go w we wtorek opieprze- nie ma jeszcze wynikow z Lublina,a on juz kopie pod soba.U mnie dalej antybiotykowo-maly skonczyl i jutro do przedszkola,M skonczyl,a ja psikam gardlo bioparoxsem i tantum verde,bo od miesiaca boli jak cholera i nie chce przestac.Nawet przeciwbolowe zazywam:(Zrobilam dzis sajgonki -wyszlo 16 wiec i jutro oblece, zwlaszcza ze do dentysty jade po poludniu.W piatek mam prackowy egzamin sprawdzajacy .Raz na 4 lata zamieszanie robia i trzeba bylo troche patrzalki nadwyrezyc zeby przeczytac te 816 pytan i wybrac 1 z trzech.Fryca dzisiaj z malym zaliczylismy...mialam w planie normalna ,krotka fryzure, a dalej jestem asymetryczna...i tak juz od 4 lat...troche to nudne chociaz za kazdym razem jest inaczej.Dzisiaj kazalam sie solidniej sciac po lewiznie, prawica podhodowana,wiec kontrast dobrze widac.

Jestin,ale sie wysililas;(Kolega dzis w pracy pochwalil moja fryzurke i nawet 2 sloiki kulek rybnych sanowych przyniosl.Mezowi tez obiecal piwo,bo zawalil w pracy i M musial za niego wczoraj wyjsc na dniowke.Musze sie pochwalic- malzonek ,jako jedyny z 25 osob zaliczyl test bezblednie...mozecie sobie wyobrazic co to w stadzie znaczy;)Czekali na wyniki 2 godz.Cholera,nie moge byc gorsza -tylko tego kontrolera trzeba sprawdzac-on mi zawsze jeden blad wiecej wykaze. i potem musze isc wyjasnic-zenada!Postanowilam sobie kupic butki na platformach i na10-cm obcasie,zeby byc wyzsza od niego .Kiedys mu sie podobalam(on mnie nie bo nie cierpie facetow kurdupli)no nic przerzucil sympatie na mojego malzonka ha ha ha

hoga a co tu pisać ? w ogóle nie dietkuję , czuję że tyję , bo imprezy się nadarzają a ja sobie dobroci odmawiać nie będę ;) do tego mam ogromnego lenia , nic mi się nie chce, mam duże plany co do remontu w domku ale co z tego jak funduszy nie ma :( córka od września będzie chodziła do zerówki a ja muszę się za pracą rozejrzeć , bo dzieci rosną a z nimi wydatki :) jedyne co jest pocieszające to ze za miesiąc wakacje, w sierpniu wczasy a przed wczasami siostra chce mnie zabrać do Norwegii , boję się latać samolotem dlatego się nad tym zastanawiam ale drugiej takiej okazji na pewno nie będę miała , ech pożyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie

wi itam jastin leć jak zaprasza :)) im dłużej będziesz się zastanawiać tym bardziej będziesz niezdecydowana . Kurcze , ja bym lam leciała ......że ja nie mam famili za granicą , wszyscy na kupie żyjem ech :((( Hoguś , g.... warte to zycie . Żyjesz sobie a tu nagle kubeł wody na Cię wylewają , wszystko się wali , wszystko traci sens. Paskudne choróbstwa , kto je wymyślił i po co ...? A propos fryzury :)) maxia obciachała swoje długie , długie kudły . Nie mogę się przyzwyczaić , są krótkie , takie dxziwne , równe takie nie pomojemu . dziób bardziej okrągły ale,, bałaganu,, mi brakuje . No i roboty tylko sobie przysporzyłam . Kiedyś wystarczyło upiąć w koka i było o.k Teraz szczotka , wałki , suszarka .... diabli nadali co mnie pokusiło ? pisałaś o buciorach ... poszłam przedwczoraj do CCC przywlokłam fantastyczne czarne buciory na zarombiastej korkowej koturnie . Piękne , maxia taka wysoka i smukła .. ech podobało mi się :)) Wczporaj postanowiłam je rozchodzić , zalożyłam miast kapcuiorów i co .... paluchy zaczęły mi wyłazić i tak sobie pomyślałam co będzie jak się całkiem rozczłapią ? no nic , będę zamiatać paluchami chodniki . I com uczyniła? spakowałam ów cuda w karton i odniosłam z powrotem do sklepu . Nie ma butów , maxia nadal jest kurduplem i w ogóle to mam dość zakupoów :((( ostatnimi czasy bo kiedysik je uwielbiałam dobranoc:)))

hm...tak ogladam Kasie i Tomka i wcale mnie zdziwko nie bierze,ze sa razem.Tylko stwierdzilam,ze to jednak nie jest serial do ogladania z moim malym...po dzisiejszych odc pyta sie co to jest seks i co to znaczy odeszczac sie.Dobrze,ze go nie ma w tej chwili,bo jest nowe haslo-owulacja.Cholera 2 wilczury biegaja u mnie po ogrodzie,bo Misio przyprowadzil sasidke,nawiasem mowiac beda razem chodzili do podstawowki.Wlasnie leci serial , a dzieciaki przyszly z ogrodu:I(

o losie a co tu tak pusto czekamy na falę , ma być koło niedzieli a ja mam rano egzamin , ciekawe jak tam dotrę , bo do miasta muszę przez most pomykać ;)

chyba nie ma co na siłę utrzymywać topik skoro tu nikt nie zagląda :(

niektórzy jeszcze tu zaglądają :) Maxia dlaczego nie mam fotek Twojej owej pięknej fryzury? :( jak u Was powódz? mam nadzieje że nie zalało Was? u mnie spokojnie, naszczęscie daleko od rzek mieszkam pozdrawiam

U mnie fala przeszla 10-tego-nioslo wtedy wszelaki syf,ale poszlo dalej ...strasznie szkoda mi sandomierzan-bylam tam 3 lata temu i widzialam jak jest usytuowany.

Trzy miesiące ciszy heloł, zajrzałam , co by nadrobic zaległości a tu totalna ciiiiiszaaaa szkoda :( zajrzę za jakiś czas buziaki

ano cisza jak makiem zasiał :( a ja szwendam się po innych topikach i czuję się jak bezdomna bez naszego :(:(:(

ja tam sie srednio szwendram,ale widze,ze po moim ostatnim poscie to jednych zalalo a innych zamurowalo.Grzybow dzisiaj nazbieralam!