Jestin 0 Napisano Marzec 17, 2011 64 ? amita jak Ty to robisz? ja jednak się na diety żadne nie nadaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TALA3 0 Napisano Marzec 21, 2011 Witam poniedziałkowo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Marzec 21, 2011 tala jak tam dietkowanie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TALA3 0 Napisano Marzec 23, 2011 Dietkowanie całkiem całkiem ......daje rady więc pierwsze efekty widać ....ubraniowe efekty dodam bo na wagę brak odwagi by wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoga 0 Napisano Marzec 28, 2011 No widze, ze pelna mobilizacja.Ja miesiac temu zeszlam na 69,ale ostatnio okres mi sie spoznia i nabilam na 73 buuuuuuu.Kijki nording jada do mnie kurierem,ale raczej beda musialy poczekac bo od 3 miesiecy boli mnie reka w lokciu.Tak poza tym to od paru dni biegam rano z kolezanka a dzis idziemy na aerobik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TALA3 0 Napisano Marzec 29, 2011 Nie no Hoga aż zazdroszczę takich efektów ......ja na wagę nie wlazłam bo się boje :( Ale ambitnie dążę do celu i nawet dumnam z siebie że weekendy wytrzymuje choć bywa ciężko. Kije cudna sprawa ja je uwielbiam zwłaszcza że to dodatkowy plus w mym przypadku po pracy w czterech ścianach oddech na świeżym powietrzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Marzec 29, 2011 no dziewczyny jesteście Wielkie :D ja tylko słodyczy unikam i dlatego efekty słabiutkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszyna 35 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 HEJ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszyna 35 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 O !nie zapomniałam hasła! Hura!!! Cześć Dziewczyny! dawno tu nie zaglądałam, myślałam, że topik upadł, a tu proszę, znów jesteście! Tęskniłam! Widzę, że odchudzanko w toku i efekty widoczne macie :) Ja niestety sporo przytyłam , widząc u Was efekty dietki, załamuję się nad sobą :( myślę o Dukanie, muszę dopiero poznać jej zasady.... Odzywajcie się częściej bardzo mi brakuje naszych pogaduszek :) Hoga- Misiek już do szkoły chodzi? Miś- to pewnie już ostatnie dzieciątko za rączkę prowadza? A reszta Dziewczyn? Co u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TALA3 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 Kruszyno WITAJ !!! nie załamuj się bo to nie ma sensu z naszymi kilogramami tak to już jest odchodzą przychodzą ale co to by były za nudy jak wszystkie byśmy były szczuplutkie :) :) Ja z wiosną postanowiłam odkurzyć topik i wygrzebałam go z swych czeluści bo podobnie jak u Ciebie odłożyło mi się i tu i tam .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Kwiecień 3, 2011 a ja mam gdzieś moje kilogramy :( poszłam w piątek z naszą kicią na sterylizację , wieczorem zdechła , do teraz nie mogę uwierzyć i sobie darować że z nią poszłam , tak by żyła na pewno :( ryczeć mi się chce na sama myśl nie wspomnę co dzieci przeżywają :(:(:(:( taka się czuję winna jej śmierci że poradzić sobie z tym nie mogę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TALA3 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Jestin brak słów ....... ale obwiniać się nie możesz nie miałas na to wpływu takie sytuacje się zdarzają bardzo ale to bardzo rzadko ale się zdarzają więc nie obwiniaj się !!! Szkoda kici i wiem żę ból po stracie jest olbrzymi . Głowa do góry {tuli} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszyna 35 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 O Jestin przykro mi z powodu Twojego zwierzaczka :( ....no cóż, czasem tak bywa...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 :(:(:( dzięki dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amita 0 Napisano Kwiecień 6, 2011 A z jakiego drewna ta laska? choć w zasadzie jeszcze mi nie potzrzebna więc może sprzedawaj swoje wyroby gdzie indziej. Dziewczyny,jak tam wysiłki? u mnie marnie.Nic nie spadam z wagi,ale akurat przestałam palić i to chyba przez to.Nawet proteiny mnie nie ruszają.Boję się,że utyję przez rzucenie,poprzednio przy wadze 72 kilo wróciłam do fajek.Nic nie mogę wymyśleć,chyba będę trzymała proteiny i warzywa.Chciałam się zainspirować na forum, ale tu jest gorzej niż było kiedyś :( już dziewczyny tasiemcem się odchudzają,a tak zdesperowana to ja nigdy nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TALA3 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Amita ....tasiemcem??? jakim tasiemcem ?? kto?? gdzie?? matko chyba żartujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 mnie też ten tasiemiec zaciekawił :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoga 0 Napisano Kwiecień 11, 2011 a fuj!brrr.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TALA3 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 Bark mi sił ..... normalnie padam ale na tasiemca się nie pisze nie znosze dzielić się jedzeniem ;) Dziewczęta jak tam przygotowania do świąt ? ? :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 my na święta wyjeżdżamy , w pierwszy dzień świąt mamy dwa chrzty potem w maju dwie komunie ale póki co szukamy samochodu jeszcze wyjdzie że nie będziemy mieli czym na te święta pojechać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoga 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 Jestin, ale imprezy Ci sie szykuja nie wspominajac o wydatkach.Tala,po kopenhaskiej tak oslablas?Ja 4 razy zaliczylam aerobik,raz kije(bylo super,ale pogoda sie zbiesila ) i waga dalej 73:(Trzeba jednak zarelko ukrocic,a tu swieta akurat;)Chyba nie ma dla mnie nadzieji i perspektyw:O Jacklyn,gdzie te zdjecia z Wenecji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 ano imprez dużo a wydatków jeszcze więcej :O u mnie waga spadła 3 kilo po nie jedzeniu w ogóle słodyczy ,oby się utrzymała w co nie wierzę gdyż idą święta i wielka wyżera :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TALA3 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 Kopenhaska mnie nie osłabiła aż tak ...to ćwiczenia a raczej maraton jaki sobie narzuciłam :) do tego praca i padam na twarz ale efekty są ...jak tak dalej bedę szła to wleze wnet na wagę .... ( teraz się jeszcze jej boję :P :) Tylko wizja świąt bab i mazurków może zniweczyć me starania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruby miś 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 witajcie wiosennie ożywione ;) ja jestem gruba, jak nie wiem co... i nie wiem, kiedy schudnę, przestałam naiwnie wierzyć, że już za chwilę włożę swoje ubrania, a przecież w ciążowych chodzić nie będę :o jutro czekam listonosza z paczką ubrań megasajz ale przecież na święta i 2. komunie, w tym jedna własnego dziecka nie mogę paradować w dresie! zwłaszcza, że dres mam utytłany farbami, bo pogoniłam malarza i maluje sama ;) jestin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Kwiecień 18, 2011 misiu kope lat :) witaj wiosennie , moja waga na dzień dzisiejszy to 66 kg, czyli jakieś 3 kg mniej , ale nie podniecam się tym bo zawsze tak chudnę przed świętami żeby w święta wrócić do swojej wagi :P ogólnie jestem ostatnio zabiegana i to też dobrze wpływa na spadek wagi :) misiu jak się chowają małe misie ? reszta dziewczyn też pisać !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TALA3 0 Napisano Kwiecień 18, 2011 Misiu !!!! wieki całe :) :) Jak tam misiątka .....Jak się mieszka w nowym domku ??? opowiadaj dziewczyno co u Ciebie Jestin GRATULUJE !!! i normalnie zazdroszcze takich efektów. Powoli tracę zapał dietowy, więc koleżanki poproszę o kopa w d.... tak dla mobilizacji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 jak tam przygotowania do świat dziewczyny ? ja wyjeżdżam do mamy także mam luzik :D wchodzę dziś z rańca na wagę a tam 66 tosz to szok dla mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doti30 Napisano Kwiecień 20, 2011 Witam, mogę się do Was dołączyć. Potrzebuje motywacji.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestin 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 doti pewnie ze się możesz przyłączyć ale jak widzisz prawie nikt tu nie zagląda :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TALA3 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 Zagladam zagladam choć nie tak systematycznie jak kiedyś :) Jestin GRATULUJE i kolejny raz powiem iz zazdroszcze jak diabli :) Święta pod kontrolą ....ciasta pichcę ja więc dopiero zabiore się za nie jak wyjdę z pracy :) a do tego malowanie i ozdabianie jajców mnie czeka ale spoko nie wariuję bo nie ma potrzeby. Stawiam na odpoczynek w gronie rodzinnym a nie na obżarstwo :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach