Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jestin

panie po 30-tce ZAPRASZAM !!

Polecane posty

hej dziewczynki jak miło was tu widzieć :):):) buziaczki :) U mnie troszkę zmian ale niestety w tą niedobra stronę od lipca jestem niestety jako bezrobotna i co za tym idzie przez siedzenie w domu dużo mi przybyło ,zero motywacji totalna klęska:( Ale teraz wierzę że mnie zmotywujecie swoimi super wynikami i coś ruszy w dół ... Pozdrawiam wszystkie milutko:) a z okazji jutrzejszego święta a właściwie już dzisiejszego życzę wam :) Przyjmijcie życzenia Baby kochane od drugiej baby . Niech dzień cały będzie radosny bądźcie zdrowe Baby -aby do wiosny! Szczęścia życzę sobie i kobietom na całym globie! By marzenia się spełniały a Nas chłopy wyręczali! My dziś drinki i kaweczki NASZE ŚWIĘTO DZIŚ BABECZKI!!!

ja to jednak skowronek nie sowa,ale ide sie dospac,bo o 7 30 szkolenie prackowe sie zaczyna,a po tej katastrofie to szybko nas nie wypuszcza:(

Witam Wszystkiego dobrego Kobietki :D Tabelka może być..... poproszę tylko o wygrzebanie z czeluści, tej w której byłam najgrubsza i najstarsza by szok po aktualizacji nowych parametrów był mniejszy he he he :D Hoga ty to faktycznie ranny ptaszek jesteś. A szkolenia nie zazdroszczę ... zwłaszcza po tych ostatnich wydarzeniach.

no jednak nie bylo tak zle,ale za miesiac nastepne szkolenie i kto wie czy egzaminow nam nie zrobia chociaz byly rok temu.Tala ,z tego co pamietam to bylas najmlodsza na topiku i pewnie dalej nie zahaczylas czterdziestki.Pulsik narobil halasu i nie pisze:(

Hoga ... może i najmłodsza do czterdziestki ciut brakuje ( 5 lat) i na samą myśl ze już teraz ciężko gubi mi się kilogramy, to co to dopiero bedzie jak stuknie mi 40..50 .. ło matko toż to od samego patrzenia będe tyła :D ;) Wychodowałam sobie sadło że aż wstyd :( dobrze żem choć wysoka 171 to te kilogramy jakoś się rozłażą ( zwłaszcza na dupsku) ;) a jest ich na chwile obecną całkiem sporo :o ..74 całe 74. dobrz że choć ćwicze to ciało nie jest takie rozlazłe ale MŻ czas zacząć :) Alem się naskrobała :D

oj przegięłam wczoraj na babskim wieczorze , przez kolejny rok nie wezmę świństwa bo ust :) co do kilogramów to ja można powiedzieć że stoję w miejscu , odkąd pamiętam ważę 68-70 kg i w tej chwili na wadze 69 kg, tragedii nie ma choć nie ukrywam że jak by było 65 to bym się nie obraziła

Cześ Misiu 🌼 Witam wszystkie Panie leniwie i niedzielnie :D

2 kilo mniej,a @ niet.Nawet nie wiem kiedy mam dostac,bo przestalam zapisywac,a demencja juz daje znac o sobie i klimakterium tez sie podpycha;)Do tego chcialam byc piekna i zalozylam pikne, modne ,ciasne butki-zrobilam runde po miescie i obdarlo mi lewa noge do krwi.Pogoda fajna,mozna by juz zasuwac z kijami .a ja nie zaloze butow sportowych.

dodam,ze na obcasie byly france i mialy zeby,a stopka mam nadzieje poprawiona,choc przyznam,ze spodziewalam sie wiecej.

Tak narobiłam hałasu i skutek jest :) Mam nadzieje ,że z każdym dniem bedzie więcej wpisów. Drogie koleżanki w piątek byłam na imprezce pożegnalnej koleżanki z pracy która po 7 latach podziękowała naszej firmie współpracę (ale jej zazdroszczę), udało jej się dostać do biura-praca w godz 8-16, weekendy wolne i pensja lepsza. Wracając do imprezki super się bawiłam do momentu kiedy jakaś blondina( mogła by być moją córką) na parkiecie( a tańczyłam , a jak) nie wiem czy z nudów czy czuła " konkurencję " :P w trakcie pląsów co rusz podstawiała mi nogę, nie reagowałam bardzo długo , ale po kilku uderzeniach w łydkę zwróciłam jej uwagę ,że ma przestać , bo mnie to nie bawi( skrótowo rzecz ujmując). Stanęła jak wryta i przez kolejne dwa kawałki patrzyła się na mnie , jakby chciała mnie zabić. Potem podeszła walnęła mnie po ramieniu i kazała wyjść na zewnątrz( wiadomo w jakim celu)Nogi mi się "ugły" i oczywiście nie poszłam , bo szanuję swe lico ;) Do czego to dochodzi, żeby gówniarstwo tak odnosiło się jak nie patrzeć do starszej osoby.Czytało się o ustawkach , bójkach dziewcząt , ale nie spodziewałam sie że kiedyś to mnie spotka. Masakra. A to że nie odzywałam sie przez trzy dni mam usprawiedliwienie( jak w szkole) . Pracowałam po 12 godzin dziennie :( Witaj Misiu :) Hoga a ty u siebie w pracy tez masz te skomplikowane wajchy co w TV pokazywali, strasznie odpowiedzialne zajęcie.

pulsik ale historia niesamowita , mogłaś wyjść i pokazać gówniarze gdzie raki zimują ;) hoga też kupiłam sobie wczoraj nowe butki na obcasie , gdzie ja całe życie na płaskim śmigam i obawiam się najgorszego w tym połamania nóg ;) co do odchudzania to lenia mam ogromnego , nie mam z kim wychodzić żeby pobiegać czy pochodzić sobie bo samej się nie chce

Jestin syn mi to samo powiedział, szczerze mówiąc byłam na siłach, chucherkiem nie jestem, ale obawiałam się ze skoro miała takie głupie zagrywki to i może z nożem z nienacka by wyskoczyła, teraz tyle się słyszy :( Mogłabym wezwać brygadę "rr" ale po co, na pewno była pod wpływem ( alkoholu, dragów itp.) szkoda nerwów i zdrowia. A co do butków na obcasie, mam kilka par a w żadnych nie chodzę, w sklepie super wygodne, a później masakra, albo obcierają, albo cisną lub luźne w piętach, nie potrafię sobie dobrać w miarę wygodnych. A tak z parenaście lat temu tylko w szpilkach chodziłam , zasuwałam kilka kilometrów dziennie, przez cały dzień w pracy na nogach i było wsio ok :) Więc chyba ....starość ...chciałam napisać, ale na pewno mam oryginalne stópki, na które żadne szpilki w tych czasach nie pasują ;) DObrej nocki, znów teraz przez dwa dni 12-ki :(

Plusik opowieść jak z filmu. Co do butów to hmmm trzymajmy sie wersji iź mamy oryginalne stopy :) Jestin ja zwerbowałam do biegania córkę a co chce mieć mamę długo piękną młodą i zdrową ...to musi z nią biegać :D :D

sek w tym,ze z racji wzrostu zawsze smigam na srednim obcasie i to kilometrami,bo zawsze w czwartek obchod miastowy z kolezanka robie.Ale to chyba byl nr 35 i dlatego mnie tak zdarlo.Pulsik,zachowalas sie wlasciwie-tez bym z ta malolata nie poszla na strone,no chyba zebym tego napoju druidowego popila z asterixa;)

O matkojedynko :D ale wpisów. Wiecie, że widziałam 5 z przodu??? w za zeszłe lato.A dziś 69 i nie chce spadać. I tak ok, że 7 nie widzę :) w ramach postanowień wielkopostnych nie jem chleba i słodyczy,od roku nie palę.I jakos się toczę.

🖐️ Podpisuję listę i lulu...padam szkolę dwie nowe pracownice, nie słuchają wogóle co do nich mówię , stasznie się psychicznie męczę , nie nadaję się na nauczycielkę ;) Dobranoc Kurka cukru nie ma jak ja wypiję ciepłą herbatkę na noc ...

Ja wręcz przeciwnie, szkolę się.W szerokim znaczeniu tego pojecia ;)

dzień dobry , pulsik szkoda że moja córcia za mała żeby biegać z mamusią :) wczoraj byłam w Warszawie na wycieczce i padam na ryj , ale mnie takie sprawy męczą , widać że człowiek już nie młody :(

a ja kupie sobie rower,ale taki filigranowy(kola 24)bo tego co jest sie boje:(

me odczytała maila z zaproszeniem na forum, podałam jej linka i nic :( maxmara również , to jej odpowiedź, mam nadzieję że nie zrobię "fo pa"jak zacytuję " Ba :)) czemu nie choćoststnimi czasy jakoś mało czasu spędzam przed kompem . Nie czuję z nim jakiejś więzi a i nie zawsze jest na to czas . Nie mniej pozdrawiam i jakby co .... czekam :)) ?? jak zrozumieć odpowiedź...? Dziś kolejny dzień (raczej wczoraj) szkolenia ....jestem załamana bezczelnością, pewnością siebie , hardością . Dużo by pisać, ale nie mam sił na to :( Z tyloma osobami współpracowałam, szkoliłam, ale te dwie laski są" niereformowalne " One chyba z Marsa są ;) Macie sposoby na poskromnienie księżniczek? Bo inaczej nie można ich nazwać. Sorki za prywatę, ale dały mi dzisiaj w kość :( Jutro wolne, będę spała do bólu, choć okna uśmiechają się do mnie, a jutro w Grudziądzu ma być 15 stopni , wiosna :) Całuski, buziaczki, cukierki, czekoladki, iryski, kwiatki :)

hoga niestety me nie spotkałam nic mi się nie chce a tu wiosna za oknem i za porządki trzeba się zabrać