Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jestin

panie po 30-tce ZAPRASZAM !!

Polecane posty

-------------------------------------------------------------------------------- ______$$$_______________$$$ _____$___$_____________$___$ ____$_____$___________$_____$ ____$______$_________$______$ ___$_______$_________$_______$ ___$________$_______$________$ ___$________$_______$________$ ___$_________$_____$_________$ ___$_________$_____$_________$ ____$________$_____$________$ ____$_________$___$_________$ ____$_________$___$_________$ _____$________$___$________$ _____$________$___$________$ ______$_______$___$_______$ ______$_______$___$______$ _______$______$___$_____$ ________$_____$___$_____$ _________$____$$$$$____$ _________$$________$$ _______$$____________$$ ______$_____$$__$$_____$ _____$__________________$ ____$____________________$ ____$ ________$$$$________$ $$$$$$$$____$_____$___$$$$$$$$ ____$_______$_____$______$ ___$$$$$_____$$$$$____$$$$$ _$$_$__________$_________$_$$$ _____$______$__$__$_____$ ______$______$$_$$_____$ _______$$____________$$ _____$$$$$$$______$$$$$$$ _____$__$$$$$$$$$$$$$$__$ _____$_____$$$$$$$$_____$ _____$___$$$$$$$$$$$$___$ ______$______$$$$______$ ______$____$$____$$____$ _____$$___$________$___$$ ___$$__$$$$________$$$$__$$ __$_____$____________$_____$ __$____$______________$____$ __$____$ ______________$____$ ___$$$$$______________$$$$$ _______$______________$ ________$____________$ __$$$$$$$$__________$$$$$$$$ _$________$$______$$________$ $_____________$$_____________$ $___________$$__$$___________$ $$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$$ ZDROWYCH, WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIAT!!!!

Czyżby reaktywacja " naszego forum" ? Działajcie i piszcie kobitki Potrzebuję duuuuużo motywacji bo troszku "urosłam" Ale fajnie poczytać po latach.... Buziaki hm... pokombinuje z hasłem , bo juz nie pamietam, a nie chće być pomarańczowa ;)

motywacja potrzebna od zaraz ... :) :) podpisuje się1 pod tym ogłoszeniem ....bo choc na święta obżarstwa nie było to zima pozostawiła swe slady na moim ciałku oj tak tak Plusiku :) WITAJ

wróciłam do domku i boję się wejść na wagę :O po tygodniu spędzonym u mamy , świętach i imprezach chyba przytyłam z 2 kilo ale nic to , jestem już u siebie i dalej walczę bo dosyć fajnie mi to idzie :) pozdrawiam Was dziewczynki :D

Jestin ;) grubaska oj grubaska się ze mnie zrobiła 😭 tak się zapuscic przez zimę wstyd straszny wstyd ehhhh Nadal walczę z kilogramami ale nie przychodzi mi to tak łatwo jak kiedyś ... jak zobaczę sześć z przodu to oszaleje ze szczęścia :D

6 z przodu to ja mam dlatego taka wyluzowana jestem ;)

Jestin czarownico jedna jak tak można 😭 6 z przodu toż to karalne ;) oddam Ci troszeczkę :D to postresujemy się obie :)

hehe Tala ja mam tą 6 z przodu właśnie ze stresa ;) syn mój miał powikłania anginy i wylądował w szpitalu ale już jest w domu i wszystko ok :) znowu postanowiłam nie jeść słodyczy to dla mnie najlepsza dieta bez katowania się , do lata powinnam być laska hehe

Jestin laska to ty już jesteś !! ehhhh angina to nic przyjemnego dobrze że już jest OK co do diety to mam wzloty i upadki ... ciągle jakieś tłumaczenie sobie znajdywałam ...ale już doszłam do siebie ( znaczy się terapia szokowa) i bez cackania się zabrałam się za siebie. Bo sama powiedz co z tego że ćwicze, pływam, biegam jak sięgam po nadprogramowe małe co nie co tłumacząc się sama przed soba że przecież ćwicze ruszam się ... ehhh słabam ja, słaba ma silna wola. :(

Tala to Ty nie źle wzięłaś się za to odchudzanko , u mnie jedynym ruchem jest pójście na zakupy i do szkoły z córką , aaa i dziś z wielkim bólem poszłam na rower z córką ale nie chciało mi się na maxa , leniwa jestem że aż wstyd się przyznać nie cierpię ruchu intensywnego wolę już nie jeść niż miałabym ćwiczyć jeny tak trochę bez składu piszę bo dzieci się kręcą i się skupić nie mogę :D

Gdzieś się przeniosłyście? Proszę o namiary :)

No własnie,gdzie jesteście? Bo, że schugłyście i nie potrzebujecie dietki to nie wierzę ;P

Amita chyba czas zwerbować koleżanki :) Raczej mam adresy e-mail to dziewczynom prześle, że warto znów spotykać się przy kawie i nie tylko :)

Witaj Gosiaczek :) Jak miło:) czekamy na nasze "stare" kochane forumowiczki :) Dziewczyny odezwijcie się !!! Teraz nie przywitam Was z kawą, raczej z szklanką ciepłego mleczka :) CZekam(y) 🌻 kurcze nie pamiętam jak to było :) Gosiaczek co u Ciebie?

Hej laski ( po takim długim odchudzaniu pewnie nimi jesteście :) ) Dzięki pulsik za e-mail , miło że pamiętacie o nas :) Ciekawe kto się jeszcze odezwie

jak widac po stopce ja coraz wieksza laska:Dale walcze,walcze zaciekle

helołł hoga :D jak fajnie że jesteś , ciekawa jestem kto jeszcze tu zajrzy :) a ja jak zwykle w poście mam postanowienie zero słodyczy , nie wiem ile ważę bo dawno nie wchodziłam na wagę i nie jestem jej ciekawa ;)

{kwiat] To dla Was drogie Panie :) Ale się cieszę , że jest odzew :) Mam nadzieję , że do wszystkich wysłałam zaproszenie i będzie tak jak dawniej :* Niestety mnie przybyło....... 8-ka z przodu :( Gdzie ta tabelka? hm?.... szukać , czy nie...?

Cześć! Pulsik dzięki za zaproszenie :) Jestem , żyję i...tyję :( niestety :(( Potrzeba mi motywacji, więc chętnie się znów przyłączę do Was :)

Witam Kochane :) :) Plusik dzięki za @ .... co do tabelki to ja się w nią nie mieszczę więc szkoda pisać :P Ło matko całe wieki ....ale fajnie Plusik, jestin, Kruszyno, Hogo, Gosiaczku, Amito .....melduję się na posterunku :D

behemotka,gruby mis,mychulec,me,maxsmara,barbamama,jacklin-czy kogos pominelam?Witam przykawkowo:)Hm...tabelki sa motywujace;)

Witam Z kawunią w łapce :) Hoga dla mnie samo pojawienie się już zadziałało motywująco :) Jak wspomniałyście o tabelce ....wlazłam wczoraj na wagę ... :( :( ojjj motywacja sama przyszła masakra !!!!

wiec do dziela drogie panie po czterdziestce-w gore serca waga w dol!

O jakie ranne ptaszki :) Ja mam problemy ze spaniem zasnęłam dopiero ok 4 nad ranem , no i siłą rzeczy obudziłam się niedawno ;)dobrze , że mam wolny dzień. me przeczytała zaproszenie, od reszty dziewcząt nie mam odpowiedzi, może już mam nieaktualne kontakty na pocztę, poszukajcie w czeluściach Waszych skrzynek i przypomnijcie się :) A co do odchudzanka, w zeszłym roku na lato 85 kilosów juz miałam, namówiłam trzy koleżanki z pracy na dietę kapuścianą, wprawdzie tylko tydzień, ale efekty były, schudłam 5 kilo, z tego 2 przybrałam do tej pory. Zastanawiam się czy znów nie spróbować, lecz jak sobie przypomnę smak tej zupy, już robi mię nie dobrze :( A jak Wasze zmagania z nadprogramowymi kilogramami?

cześć :) fajnie by było gdyby reszta tu wpadła , u mnie nic się nie zmieniło , dalej nie pracuję i dalej walczę z kilosami , może jednak nowa tabelka by się przydała motywująca co myślicie ?