Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadadan

Kim byscie woleli byc????

Polecane posty

Gość sadadan

Zadowoloną z pasji kosmetyczką, czy wiecznie siedzaca w papierach ( ale zawód prestizowy wg niektórych) urzędniczką????

Gość sa smieszne ale i pociagajace
zadowoloną z pracy kosmetyczka

Gość opowiedz mi o tym proszę
urzędniczka nie jest prestiżowym zawodem, na przedstawicielki prestiżowych zawodów nie mówi się "biurwy"

Gość oczywiscie, ze kosmetyczką
lepsze pieniadze, praca nie nudna itp. Umarłabym za biurkiem :O ps. nie jestem kosmetyczką

Gość o chryste panie /
nie wiem... chyba kosmetyczką . choć oba zawodu mnie nie interesują .

Gość lamka 2
Z tych dwoch urzedniczką, bo taki zawod jak kosmetyczka jest na wyginieciu. Teraz sprawy estetyki przejmuje dermatolog.

Gość mam marzenie.
chciałbym być zdrowa i pracować.... nawet jako sprzątaczka kibli na dworcu.

Gość oczywiscie, ze kosmetyczką
na wyginięciu? :D dermatolog moze zjmie sie problemami skórnymi, ale na pewno nie makijażem,c zy depilacją... itp

Gość sadadan
Bo aj studiuje kosmetologie, a moj facet non stop mi truje za uszami, ze lepiej by było jakbym studiowała administracje a nie bede komus grzebać przy pazurach i jemu jest za mnie wstyd.Sam studiuje prawo.

Gość trwgw
Wolał bym być urzędnikiem ruchającym zadowolne z życia kosmetyczki

Gość ja wolę tam lizać cipki
studiujesz kosmetologię? Chryste panie, niedługo na studiach będą kierunki typu "Sprzątanie miasta" i specjalność "Grabienie liści w parkach"

Gość lamka 2
jest cos takiego jak dermatologia kosmetyczna, a tam depilacja laserowa i inne, no moze tylko paznokci nie maluja.

Gość mam marzenie.
sadadan - skoro on już się ciebie wstydzi to na bank przy najbliższej okazji puści cię w trąbę z jakąś biurwą :D

Gość lamka 2
ja wolę tam lizać cipki - hahaha masz racje niestety.

Gość sadadan
pewnie mnie zdradzi, ale nie przejmuje sie tym , to maminsynek, nawet bym chciała zeby ze mna zerwał- miałabym go z głowy. a kosmetologia fajny kierunek i nie rozumiem czemu ktos tak szykanuje i porownuje do grabienia lisci. a co maja powiedziec te osoby, które studiuja pielegniarstwo albo położnictwo??? To dopiero porazka

Gość lamka 2
jak to, pielegniarka byla, jest i bedzie, to piekny, chociaz trudny zawod, polozna podobnie, a kosmetyczka? no powiem Ci szczerze, ze sprawy swojego wygladu gdybym miala wybierac, to napewno oddalabym dobremu lekarzowi bez urazy dla kosmetyczek.

Gość voice
a co lekarz ma do wyregulowania brwi, wydepilowania nóg, zrobienia makijażu, zrobienia paznokci itp? lekarze zazwyczaj leczą trądzik, medycyna estetyczna zwalcza rozstępy i cellulit i lekarze i kosmetyczki są potrzebne

Gość voice
i po co w sklepach jest full podkładów i fluidów które mają duży popyt, skoro są lekarze

Gość lamka 2
ja tam nie wiem, ja jak mam problemy z cerą, czy za mało nawilzona, czy usta nie takie, czy chce przedluzyc rzesy, czy chce wydepilowac delikatne miejsca to ide do dermatologa estetycznego wlasnie. Pewnie sa tacy tez co chodza do kosmetyczki.