Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12358plo

dlaczego w salonach maja tylko rom.38 do przymiarki??a co

Polecane posty

Gość 12358plo

z kobietami o roamiarach 40,42???????? jak mamy przymierzac suknie no jak? ja mam taki problem ze mam duzy biust i w 40 sie nie dopinam i jak mam przymierzac suknie?

Bo podobno to najbardziej uniwersalny rozmiar podobno. Mniejsze dziewczyny się w nim topią ale mogą być pospinane a większe się nie dopinają ale mniej więcej wiadomo jak będzie wyglądać. Tak mi to pani tłumaczyła.

Gość 12358plo
bez sensu...nie wiem jak one zamierzaj amnie wcisnac...

No nie wiem, ja noszę rozmiar 34 i się topiłam w tej sukni, też te podpięcia wpływały na fason. Niestety wszystkie dziewczyny które nie mają rozmiaru 38 muszą sobie mniej lub bardziej wyobrażać jak będą wyglądać. Ale np. Sincerity ma kolekcje z większymi rozmiarami może zapytaj w ich salonie?

no jesli myslicie ze oni mają całe kolekcje we wszystkich rozmiarach gotowe do reki to sorry, ale czemu czekałoby się na suknię te minimum 2 miesiące? :D oczywiste jest ze szyją pod wymiar. a rozmiar 38 jest właśnie po to żeby zobaczyc jak to mniej wiecej wygląda na żywo.

Gość maaaaala czarna
SORKI 56kg 164cm wzrostu 38 lezy jak ulal jak dla mnie szyty wiec nie znam problemu ale nie kazda moze miec idealne wymiary

Gość 12358plo

Gość 12358plo
nie ma sincerity w polsce...

Gość 12358plo

Gość 12358plo

no niestety ja też mierzyłam sukienkę w złym rozmiarze - za dużym i efekt był kiepski. gdyby nie dobrze funkcjonująca wyobraźnia to bym chyba tej sukienki nie kupiła :P na szczęście suknia w moim rozmiarze była super :)

Jest Sincerity w Polsce, ostatnio przymierzałam te kiecki. Na pewno jest w Krakowie, nie wiem gdzie jeszcze. A te suknie z większym rozmiarem z Sincerity widziałam w polskim katalogu o sukniach ślubnych. :)

Gość Gadka szmatka
Zia a jakie jest prawdopodobieństwo że mają akurat ta kolekcję w salonie? Wszystkie firmy mają katalogowo większe rozmiary problem polega na tym, że nie ma ich w salonie do przymiarki. Śmieszne to po prostu. Bo mój rozmiar 40 nie jest duży. Wystarczy być wysokim i mieć trochę biustu. Ja to odrazu mówię co myśle, jak mówią że nie mają "takiego dużego rozmiaru 40"! Zgroza

może trafiłam na dobry salon ale suknie które tam mierzyłam miały z tyłu kilka różnych zamków wszyte, dzięki temu spokojnie się dopięłam. Choć przez biust raczej 38 nie nosze. Nie wiem dlaczego się oburzacie przecież każda suknia to koszt i zajmowane miejsce. Gdzie maja trzymać 30 sukni w pięciu rozmiarach? Nikt potem nie chce kupić takiej sukni do mierzenia wiec przynosi straty.

niby rozumiem dlaczego tak jest ale też mnie to wkurza bo biorąc pod uwagę ceny sukni to wolałabym nie kupować kota w worku :O

W salonie w którym kupiłam swoją suknię mieli taki system. Były w salonie np. 5 sukien rybek, ale każda z innej firmy i w różnych rozmiarach, 10 kształ litery A też różnych firm itd. A w danej kategorii sukien były od prostych po bardzo strojne. Każda PM mogła przymierzyc kilka sukien w swoim rozmiarze. Ten salon na lubelszczyźnie jest bardzo ceniony i chwalony za miła i kompetentna obsługę.

Gość a w ktorym 1236
genesha a w ktorym salonie na lubelszyczynie?

Gość esawdAZedQA
nie przesadzacie troche?? ja do slubu wazyłam 70 kilo przy 165 cm czyli rozmiar 44 na dole 42 na górze i jakos we wszystkich sukniach widziałam czy mi one pasuja czy nie chociaz nie we wszystkich byłam zapieta miasto szczecin

Gość sammer
dam wam odpowiedź jak możesz takie rzeczy pisać,nie jestem gruba noszęrozmiar 38 i nie podoba mi sie jak tak możesz pisać!gdyby ktoś ci tak powiedział nie było by ci miło napewno!