Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulla123

gruba buzia

Polecane posty

Gość anulla123

JESTEM CHORA I MUSZĘ PRZYJMOWAĆ STERYDY,OD NICH PRZYTYŁA MI TWARZ (OGÓLNIE CAŁA PRZYTYŁAM KIEDYS 44 KG TERAZ 51 ALE NAJGORZEJ JEST Z BUZIĄ),ZNACIE JAKIEŚ SPOSOBY ,KREMY ITP ABY JĄ TROCHĘ WYSZCZUPLIC I ZLIKWIDOWAĆ DRUGI PODBRUDEK Z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIEDZ POZDRAWIAM

niestety na chomikowatość twarzy po sterydach nie ma nic:D

Gość znajdz sobie swojego faceta
jak będziesz często laskę robić, to ci się policzki trochę zapadną :classic_cool:

zależy na co chorujesz,bo fajnie na obfity podbródek i policzki robi elektrostymulacja,ale niestety sa do niej przeciwwskazania

Gość 12312312
choruję na reumatoidalne zapalenie stawow

tylko w ostrym okresie choroby jest przeciwwskazana elektrostymulacja podbródka,więc śmiało wyszukaj gabinetu w Swojej miejscowości i miłego kształtowania buźki :)

Gość kyiiks
też to miałam.

Gość swndkldd
moja koleżanka też bierze sterydy i ma okragla buzię. Czasem jej to trochę schodzi jak przestaje brac ,ale i tak jest okragła.. chyba nie da się na to nic poradzic

Anula tensy pomogą, tylko trochę opanuj chorobę, jeśli się da. Powodzenia. Do kupienia jest tez krem z FlosLeku i Vivienne maska

chorobe próbuję opanować od 5 lat jest raz lepiej raz gorzej,na sterydach jakoś daję rade,tylko te skutki uboczne są fatalne. kiedyś byłam szczupła a teraz...tymbardziej,że jestem niska to widać każdy kilogram wiem ,że to w życiu nie jest najważniejsze ( szczupła sylwetka), ale same wiecie o co chodzi drogie Dziewczynki

napisz maila do kliniki :La Perla w W-wie http://www.la-perla.pl/,opisz problem,doradzą Ci co z tym zrobić,ja w taki sposób konsultowałam z nimi moje problemy wstępnie,potem jak Pani zaproponowała mi co da się zrobić umówiłam się na pierwszą wizytę i konsultację lekarza