Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgh

MASZYNKI DO GOLENIA FLEXI FRONT-kto dal sie nabrac?

Polecane posty

Gość finek55
witam wszystki na forum poczytalem troche waszych wypowiedzi a teraz powiem cos od siebie tez zamowilem sobie ta maszynke i powiem ze jestem z niej zadowolony ostrza sa dobre i dokladnie gola dodam ze w kazdej chwili mozesz zrezygnowac z czlonkostwa i nic juz nie przysla cena ostrzy jest dobra bo zobaczcie ile kosztuja inne wklady do maszynki z potrojnym ostrzem pozdrawiam i polecam

Gość pterodaktyl
Witam was! Ja również dałem się namówić na maszynki do golenia flexifront. Po około 2-3 tygodniach od rozmowy telefonicznej dostałem maszynkę wraz z 4 ostrzami i potwierdzeniem zamówienia. Po dokładnym obejrzeniu stwierdziłem, że pod względem wykonania nie mogą się one równać z markowymi produktami dostępnymi w handlu jednak za taką cenę - nawet doliczając 10 zł koszty przesyłki - można spróbować. Zapłaciłem za przesyłkę. Goliłem się dopiero 2 razy i uważam że golą dosyć dobrze - obecnie używam gillette sensor excell. Logując się na ich stronę zmieniłem terminy dostaw kolejnych ostrzy na co 6 miesięcy. Otrzymałem emaila z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia. Jak na razie wszystko wygląda normalnie :-). Zgodnie z umową czekam jeszcze na dostarczenie 12 ostrzy po miesiącu od otrzymania maszynki a potem ostrza powinienem dostawać co 6 miesięcy. Zobaczymy ja to będzie wyglądało w praktyce i jak będą sprawować się ostrza i czy np ostrza nie będą uczulać ponieważ zgodnie z opisem paski nawilżające są nasączone witaminą E i Alovera. Moje uwagi do towaru: 1. na oryginalnym opakowaniu maszynki brak jakiejkolwiek informacji o producencie czy kraju wytworzenia, jest tylko mały kod kreskowy z kodem cyfrowym 280455 2. po drugim goleniu zauważyłem że ostrza zapychają się szczególnie w miejscu mocowania do maszynki ale to może przez to ze drugi raz goliłem się z mydłem bo akurat skończyła się pianka do golenia :-)

Gość lyyssyy1
cocacola ty chyba u nich robisz na pol etatu co ???? :) hahahahaha tez mi to wcisneli ale nie mam zamiaru w to dalej brnac ani dzwonic jak beda mi dalej wysylac to ich problem to tak samo jak strona do sciagania roznych rzeczy za 9,90 a pozniej cie strasza windykacja debile!!!!!:) niech sie paluja wyluzujcie ludzie kazdy z was moze taka dzialalnosc otworzyc i naciagac w ten sposob pozdro ludziska

Gość jimmi
Witam wszystkich. Powiem bez banałów- mnie też "debilizm" zalał głowę, jeżeli mogę tak o sobie powiedzieć i zgodziłem się. Jeszcze nie dostałem żadnych paczek powitalnyhc itd, ale coś mi się widzi że już na dniach ta kupa przyjdzie. Moje pytanie do was- wpadłem na pomysł, że jak listonoszka przyjdzie z przesyłką to poproszę ją o zostawienie awizo, a na pocztę nie pójdę- chyba do 10 dni to może "leżeć" potem odsyłają z powrotem. Czy to jest dobry pomysł? Nic nie podpisywać, nic nie brać i nie ottwierać (mimo że telefonicznie się zgodziłem)

Gość kustyczka
Lepiej nie ryzykować. Ja tez się nabrałam.Czekam na tą paczkę, odbiorę ją i od razu zrezygnuję z dalszych zamówień.Zapłacę i będę mieć święty spokój.

Gość boski_lu
a ja dzisiaj dostalem przesylke od nich fakt ze po miesiacu od rozmowy telefonicznej i jestem po pierwszym goleniu. poszlo calkiem calkiem co do raczki maszynki to ma swoja wage i trzeba troche czasu by przyzwyczaic sie do jej wagi i prowadzenia po twarzy(zreszta z kazda nowa trzeba sie oswoic). osobiscie poczekam i poobserwuje na ile wystarczaja te nozyki, obecnie gole sie jednorazowkami wilkinsona extreme 3 bo jakos najlepiej mi pasuja i na dlugo starczaja ;) chyba w stosunku jakosc cena to najlepsze maszynki, a co do tych flexi to sie zobaczy ciekaw jestem czy kolejne ostrza beda dobre jakosciowo czy beda niczym podroby mach 3 sprzedawane na alledrogo ;) (tepe jak nieszczescie). Aaaa ci do zazutoiw ze to jakies naciaganie to wystarczy przy rozmowie z konsultantka powiedziec wyraznie ze nas to nei interesuje, bo pani dosyc jasno i rzeczowo tlumaczy o co chodzi o wszystkich kosztach i czlowiek swiadomie moze podjac decyzje czy chce w to wejsc czy nie zapewne latwiej sie z tego wypisac jak z klubu ksiazki ;) no i wiadomo co bedzie w nastepnej przesylce ;).

Gość konsumentka
A ja jestem zadowolona z tych maszynek :) Dla nie wtajemniczonych, żeby nie dostawać kolejnych przesyłek trzeba się zalogowć na ich stronie i zrezygnować z członkostwa w klubie, lub ewentualnie zmienić termin kolejnej przesyłki... ja osobiście wiedziałam o tym, bo byłam na tyle elokwentna, że się o wszystko dokładnie wypytałam... ale jak widać nie każdy jest tak zapobiegawczy a potem ma pretensje do firmy a nie do samego siebie ;-)

Gość mathiasso
do mnie również przyszła paczka i całkiem świadomie odebrałem nożyki całkiem spoko, golą jak każde inne. Też nie rozumiem tych co tutaj piszą, że dostają coś a później się za głowy łapią :), wszystko dokładnie mówili przez telefon co i ile kosztuje. Po rozmowie telefonicznej przychodzi list który informuje że nadejdzie przesyłka, ale jak się nie zamawiało to można odmówić. Także czasu na odmowę jest dużo i osobiście to na razie nie widze w tym żadnego oszustwa.

Gość nowy71
Ja dostałem pakiet powitalny , zaplacilem 9.90 , po kilku dniach potwierdziłem rezygnacje na ich stronie i juz nic nie przyszło , ale ostatnio miałem tel. od milej pani i chciała ponownie wcisnąć mi powitalke ale juz dość , chociaż te maszynki nie sa takie złe !!!!

chyba przesadzacie....zamówiłam te maszynki.Po odbiorze przesłałam na konto firmy 9,90 (koszty przesyłki o których zostałam w czasie rozmowy telefonicznej poinformowana!!!),po czym zrezygnowałam z dalszych zakupów wkładów(wraz z maszynką otrzymałam adres strony ,gdzie mogę zrezygnować z dalszych zakupów i hasło do logowania).Na swoją pocztę otrzymałam wiadomość,że rezygnacja została uznana.Przestańcie się stresować i wzajemnie straszyć.:) Pozdrawiam..

Gość MISIEKVIP84
OSZUSCI JAK NIE WIEM CO DOSTALEM TELEFON O MASZYNKACH ZA KTORE ZAPLACE TYLKO ZA PRZESYLKE TZN NASZYNKI ZA DARMO , MINELO PARE MIESIECY A DO DZISIEJSZEGO DNIA NIE OTRZYMALEM MASZYNEK TYLKO PRAKTYCZNIE SAME UPOMNIENIA , PONAGLENIA A TERAZ OD FIRMY INKASSO I TERAZ MUSZE ZAPLACIC 42 ZŁ ZA COŚ CZEGO NIE OTRZYMAŁEM CO MAM ZROBIC ????,

Gość pike
Jestescie naprawde ,do mnie tez dzwonila bardzo mila pani co prawda troche natretna ale grzecznie jej podziekowalem za oferte i mam spokuj,a pozatym ona wyraznie tlumaczy jakie sa warunki koszty z tym zwiazane. Najpierw sie napalacie na cos darmowego a potem pieprzycie ze was naciagneli...

Gość Pikrel
Pierdzielicie glupoty, Pike ma racje nikt nikomu niczego nie wciska ,najpierw oferuja darmowy prezent nalezy oplacic tylko przesylke ,nastepnie dostajesz list potwierdzajacy zamowienie w ktorm jeszcze raz informuja jak to sie odbywa ,podaja numer tel..i numery potrzebne zeby sie zalogowac na ich stronie i odrazu mozna zrezygnowac z tego zamowienia tylko nalezy to zrobic odrazu a nie czekac az zaczna przysylac wklady za ktore nalezy juz placic 44.90.Ja odebralem prezent darmowy oczywiscie zaplacilem przesylke wyprobowalem ostrza nie sa najgorsze ale i tak nie maja startu do mojego MACH3 ktorego uzywam od lat jedyna przewaga to cena ,natepnie zalogowalem sie na ich strone i zrezygnowalem z dalszych zamowien dostalem potwierdzenie o rezygnacji i nic sie nie dzieje.Wy ludzie albo sluchajcie co do was mowia albo uwaznie kliajcie po klawiszach bo najpirw sami ladujecie sie w jakies g...no napalacie sie na darmoche albo jakas wygrana a potem pleczecie ze was nabito w butelke.. .

Gość MISIEKVIP84
tak tylko ja otrzymałem list na stronie ktorej mam sie zalogowac , ale po recenzjach na temat tej firmy dalem sobie spokój , rzecz wtym za co ja mam placic jak nie otrzymalem poczki powitelnej ?????????

Gość MISIEKVIP84
a upomnienia przychodzą na 9.90 plus koszty upomnienia co mnie bardzo irytuje !!!!!!

Gość trerthfhc
Moja mama coś takiego zamówiła, ale zadzwoniła tam żeby nic jej już nie przesyłali (czyli tylko maszynka + ostrza za te 9,90) O dziwo fajna jest ta maszynka, używam jej :D

Gość Trancelator
hmm.. Ktoś wcześniej pisał, że podane konto jest zagraniczne. Bzdura na resorach. Tylko adres jest zagraniczny, ale konto jak najbardziej polskie :)

do mojej mamy też to przyszło, wręcz "Pani" w nią to wcisnęła.. Przyszło po tyg. ale wpakowaliśmy i odesłaliśmy do nich poleconym z kartką w środku, że nie chcemy tej "subskrypcji" i aby łaskawie wypisali nas z tego ich całego śmiesznego klubu:O Żałośni są:O

Gość Trancelator
Heh.. jak wczesniej ktoś napisał: oni sami tego nie przysyłają. Musiał ktoś wcześniej z nimi rozmawiać i ZGODZIĆ SIĘ na przesyłkę. Teraz oczywiście "poszkodowani" udają, że o niczym nie wiedzą..

Gość MISIEKVIP84
A JAK KTOS NIEDOSTAL PRZESY\LKI TYLKO DOSTAJE UPOMNIENIA DO ZAPLATY NA CORAZ WYZSZA SUME ??????

Gość kulka19782
Ja tam dzisiaj zadzwoniłem do nich i zrezygnowałem. Mily facet powiedzial że juz nic nie będzie wysyłane i na całe szczęście

Gość pirelli
Ja też to dostałem - ostrza całkiem całkiem - jakość normalnej jednorazówki., Jednak jak dostałem po 2 tygodniach ponaglenie do zapłaty razem 24,90 to się wkur... i zrezygnowałem. Sprawa jest jasna , ktoś się decyduje myśli, że tanio to sporobuje albo zgadza się na odczep. Ktoś kto dzwoni od nich jest dobrze wyszkolony w sprzedaży. Firma to jest pic na wodę fotomontaż - kązdy moze tak handlować. Produkt za pewne made in china lub coś w tym stylu., Jeżeli chce ktos się w to bawić to prosze bardzo - ja osobiście wole maszynki kupować w sklepie., Mniej nerw i nie trzeba się bawić w przelewy. A jak gdzieś przesyłka zaginie to co? trzeba płacić - jak udowodnić, że się nie odebrało? jak jest wysłana listem zwykłym z zagranicy.

Gość jedrek12
ja tez sie nabralem na te gowno ale czytajac kometarze zadzwonie i jak ta pani tak milo zachwalala ich produkt ja jej terz tak samo podziekoje za ich gowniany produkt i powiem ze ta maszynka nawet do jajcow golenia sie nie nadaje

Gość Romania
Ja skorzystałem z oferty i jestem bardzo zadowolony.Mogę dowolnie zmieniać termin dostawy ostrzy,a sama maszynka jak i ostrza są bardzo dobre.

Gość Agevip
a jak by na przesyłce wpisać adresat nieznany????

Gość TiTak
A ja wam powiem ; moze i nie takie zle ale wole wydac 45PLN na 4 wkladki do MACH 3 i tak oszczedze bo juz po drugim goleniu musialem sie poprawiec wlasnie swoim MACH 3 a jdna wkladka do niego chciaz mam miekki zaros ale zato gesty wystarcza mi conajmniej na 1 1/2 miesiaca

Gość małakk
matko, czy wy w ogóle nie słuchałyście rozmawiając z tymi ludźmi? tej pierwszej paczki nie trzeba odsyłać, bo jest za darmo (poza tymi kosztami przesyłki 9,90) :D a rezygnuje się z dalszych albo przez internet albo telefonicznie, wszystko jest proste jak drut i nie ma żadnych powikłań :D czytając was mam wrażenie, że wasze iq jest poniżej przeciętnej. bez urazy.

Gość abdul191
ale jestescie ludzie tepi. nie umiecie sluchac do mnie babka zadzwonila z oferta maszynki koszt to jedynie oplata pocztowa. nastepnie powiedziala ze po ok 3 tygodniach przyjdzie paczka z ostrzami jesli nie bede zainteresowany to po otzrymaniu maszynki wystarczy zadzwonic i poinformowac o odmowie ostrzy i po sprawie. nauczcie cie sluchac ludzi

Gość rafal27
jak dzwonia z ta oferta to mowia ze po 30 dniach wysla 12 dodatkowych ostrzy,jezeli nie wyslesz im rezygnacji na e-mail to trzeba bedzie za to zaplacic.Prostujac dlaczego;( rozmowa ta jest nagrywana a jezeli dostaliscie gadżety od nich to zgodzilisci sie na ich warunki):

Gość PERU77
Ja dzis zrezygnowalem z dostawy maszynek i spytalem sie czy wiarza sie z ty jakies koszty mila pani powiedziala ze nie i juz zadna z paczek domnie nie dotrze podziekowala i nareszcie koniec z tymi maszynkami