Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę i myslę

tuż przed 40 tką uda się .....

Polecane posty

Gość roxana446
ararra ja niestety szukałam przystojnego. Nie potrafiłabym byc z kimś kto mnie nie pociąga kto mi sie nie podoba. Wygląd ma dla mnie duże znaczenie bo zwiazek to nie tylko rozmowy, przyjaźń to tez sex, a jak uprawiać sex z kimś kto nam sie nie podoba?? ważny dla mnie tez jest szacunek, aby facet mnie szanował, abym czuła że jestem dla niego ważna i jedyna.

Gość siedzę i myslę
witajcie dziewczyny :) a wiec stwierdzamy ,ze wyglad ma znaczenie....ale kazdy ma swój gust i kazda zapewne inny .....jeszcze trzeba dodać ,ze musi cos zaiskrzyć ,trzeba też sie polubic..... araara co druga osoba jest przecietna....a dla kogos kogo kocha jest wyjatkowa ! znacie tą piosenke brzydka ona brzydki on a taka miłosc :) jeżeli chodzi o zainteresowania każdy moze miec swoje...nie widzę nic w tym złego ....wazne aby to zakceptowac

Gość roxana446
No jasne że ma w naszych oczach być przystojny a gust każdy ma inny. ja np. mam dość specyficzny gust. Lubić się - tak to bardzo ważne, nawet w pewnym wieku ważniejsze od tego "iskrzenia" motylków w brzuchu. przyjaźń i bliskość psychiczna - to dla mnie bardzo ważne.

cześć dziewczyny :) czy mogę sie przyłączyć do waszego klubu? mam tak samo - dojrzała, w miare niezależna, atrakcyjna, z małego miasta i wciąż sama - bo jak trafiam to na dupków. Bo chyba - jak też roxana - chciałabym faceta który mi sie podoba - a jak jest przystojny to patałach najczęściej - i jak tu żyć - :)))

Gość siedzę i myslę
magda drzwi szeroko otwarte :) witaj

Gość siedzę i myslę
magda życ trzeba z ufnościa na lepsze jutro :) musze teraz zmykac 🖐️ do potem :)

no to zyję - inaczej bym juz zwariowała :) ale zaczynam sie nad tym wszystkim zastanawiać nad zyciem i sobą - no i nad facetami :)

Gość roxana446
Magda myślisz że ja tak od razu znalazłam? Musiałąm troche poczekać troche przejść rozczarowań, bezsensownych randek, bezsensownych związków zanim znalazłam 2 połówkę, ale warto było. Samo nic nie przyjdzie, trzeba szczęściu pomóc to tylko w filmach miłośc przychodzi nagle i niespodziewanie, w zyciu trzeba samemu sie postarać, wyjśc do ludzi, chodzic na imprezy, randki, zalogowac sie na jakiejś stronie randkowej itp..

witam "siedze i mysle" ja tez z zachodu") Fajnie, że już nas więcej, cały czas trzymam za Was kciuki, żebyście znalazły swoją" połówke" i były szczęśliwe.

Gość 999888777
dlaczego miałoby się nie udać? w każdym wieku mozna spotkać miłość nawet po 60 ale z wiekiem trudniej o coś stałego szczególnie kobiecie wkurzające to bo kobiety są dłużej atrakcyjne nie dopada ich kryzys wieku sredniego, nie głupieja na starośc a jednak coraz trudniej o normalnego partnera

roxana masz rację.Tak Magdo święte slowa.Ja też dorzucę się do tych wypow.ileż przeżyłam rozczarowań,nie,nie szukałam Bog wie jakich ideałów,tylko odpowiedzialnego faceta.Już straciłam nadzieję powiedziałam sobie i bliskim,że już nie szukam.I nawet się z tym pogodziłam.Jak nie dziwak,to mieszka z matką (prawie 40lat) i tłumaczy,że nie chce by mamusia była sama.:)Noż... I zjawił się On,że fruwam w obłokach,no i mamy siebie. I dla każdej z nas przyjdzie ten wyśniony:)

hello :) jest tu dzisiaj ktoś :) dziewczyny - ja to wszystko przerabiałam - dwa razy po rozwodzie - i za każdym razem dupek - jeden kochał pieniądze drugiej kobiety a drugi - nie wie czego chce jeszcze od zycia - kocha mnie bardzo ale nie jest tym moim wymarzonym bo lubi zabawę itd. itp. - szok - 35 lat :) chodze do ludzi, chodze się bawić, portal randkowy tez był - porażka - sex sex i tylko sex - przynajmniej ja tak trafiałam :) ale cieszę się, że są jeszcze kobiety którym się ułożyło - czyli jest cień szansy :) :)

Gość roxana446
Magda, ja też trafiałam głównie na facetów którym chodziło tylko o sex, jak byłam na portalu randkowym to 90% maili miałam od razu z konkretnymi propozycjami, głównie od facetów 20 lat młodszych ode mnie, ale sa tez mężczyźni którzy chcą kogoś bliskiego, trzeba szukać a na pewno sie znajdzie. Ja nie potrafię być szczęślwa będąc samotną, bardzo chciałam mieć normalną rodzinę, mieć z kim jeździć na wakacje, wychodzić, porozmawiać o wszystkim, po prostu bratnią duszę.

no to jest juz nas dwie :) jestem identyczna :) i tez już mi ręce opadają :)

Gość siedzę i myslę
hej! :) ja jeszcze nigdy nie korzystałam z portali randkowych....mam nadzieję,że nie będę musiała..... ale nie mam nic przeciwko ,wiele osób sie odnajduje w ten sposób....a tym którym chodzi tylko o sex, to tak jak i w życiu i tak jak piszecie w portalach za długo sie nie ukryją bo nie wytrzymają :p to tak samo jak faceta mieszkajacego z mamą nie mozna skazywać na przegraną....no chyba,ze żyje z jej renty :p i jest to typ spędzajacy najwiecej czasu w ogródku piwnym ;)

Gość 999888777
to gdzie znaleźc partnera? w obecnych czasach najłatwiej przez internet, bo gdzie indziej?

Gość siedzę i myśleć
rozejrzyj się uważnie ;) są wszędzie.....np na dyskotece,pub,siłownia... i t d

Gość 999888777
na dyskoteki nie chodzę bo same gówniarstwo tam chodzi, nie ma w moim mieście dyskotek dla ludzi powyżej 30-35 lat. Do pubu sama tez nie pójdę, na siłownie nie chodzę, zreszta w takich miejscach jest sie narazonym na zaczepki obcych ludzi o których nic nie wiemy. Przez internet jest lepiej bo chociaż wiadomo jakie sa intencje drugiej osoby, wiadomo że oboje szukamy partnera. jestem na jednym z portali. Byłam już w jednym związku z internetu dla mnie to jedyny sposób.

Czesc Wam .Dolaczam do Was dziewczyny.Mam ten sam problem .

Gość siedzę i myslę
999888777 no tak samej to głupio w takich miejscach,ale zawsze mozna zabrac ze soba koleżankę czy znajomych...no chyba,że takowych brak :( napisz coś o tym jak sie spotkałaś pierwszy raz z facetem z internetu....nie miałaś obaw? Tofu witaj....:)