Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę i myslę

tuż przed 40 tką uda się .....

Polecane posty

nie szaleję z tymi świętami, spędzamy je w ścisłym gronie rodzinnym tzn. ja, mąż i córa a zaraz po świetach czeka nas remont mieszkania więc nawet sprzątać mi się nie chce:)

ja też mam w pracy ....ale niestety nie korzystam w spawach prywatnych ....po pierwsze sama nie pracuje a po drugie wszystkie kompy sa tak skierowane,ze widac co kto robi.....

zmykam już...byłam dzisiaj w mieście, a to mnie męczy, te spaliny, tłumy ludzi...odzwyczaiłam się, cenię świeże powietrze i spokój. Jutro rano trzeba wstac bo do pracy...uhhh. Pozdrawiam serdecznie! Dobrej nocy!

hej, pewnie już szalejesz po sklepach w poszukiwaniu seksownego ciuszka na wiosnę, co?:) a może nie tylko tak przyziemnie poszalejesz? może jakieś szaleństwo duszy się przydarzy?:) pozdrawiam!

cześć :) miło,że zaglądasz :) :) :) dopiero jutro sie wybieram......zapowiada sie przyziemnie a kobiecie zawsze zakupy poprawiaja humor :) ......a ile sie trzeba nabiegac aby cos znaleśc....choc półki sie uginają dzis robiłam za doradcę dla innych......zadowolone były kolezanki :) a ja wole sama bez doradczyń w/g własnego gustu ......

Gość roxana446
Witam i życzę wszystkim Wesołeych Świąt. U mnie nastroje podłe. Mam kłopoty w domu, nerwy stres. Dlaczego nie może być zawsze cudownie ?????? Życie jest niesprawiedliwe

roxana dz za życzenia :) tobie również życzę WESOŁYCH ŚWIAT!!!!!! bo tak to bywa w życiu....:( ale zobaczysz wszystko sie ułoży......głowa do góry a nerwy na wodzy ,trzymaj sie 🌻

"siedzę i myślę czy byłybyscie dla miłości zaryzykować wszystko? np wyjechać na drugi kraniec polski,swiata? zostawic wszystko i zacząc wszystko od nowa...... " Jeżeli chodzi o świat to mam wątpliwości ale w Polsce może być:classic_cool:.

Radosnych, zdrowych Świąt! Smacznego jajeczka i...wesołej kiełbaski! Obfitego polania wodą w poniedziałek i słoneczka podczas spacerów! Dużo wrażeń i pozytywnego myślenia! :)

Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy a wszystkie nasze życzenia aby okazały się do spełnienia ... aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości ... abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności a niech symbol Boskiego Odrodzenia bedzie dla nas - celem do spełnienia. WESOŁYCH ŚWIĄT!!! ******@--@--@ ******@------------@ ****@-----------------@ ***@--------------------@ **@-----------------------@ **@-(\(\-----------/)/)--@ **@-(=':')-------(':'=)----@ **@(..(")(")..(")(")..)----@ ***@---------------------@ *****@----------------@ ********@--@--@

Witam wszystkich po świetach :) 🖐️ jak tam u was?....nie wiem dlaczego ale zawsze mnie nachodzą czarne myśli w święta,że życie w pojedynkę jest do niczego :(

Gość roxana446
U mnie wszystko OK. Przed świętami miałam bardzo nerwowy okres - problemy z synem a przez syna i z mężem sie pokłóciłam. Wszystko wróciło do normy tylko pracować sie nie chce. Obijam sie w pracy

Gość roxana446
Co do pytania z poprzedniej strony. To zalezy od okoliczności. Gdybym na 100% miała zapewniony byt gdzie indziej to może byłabym w stanie zmienić miejsce zamieszkania. W ciemno na pewno nie. Dla faceta chyba tez nie - boje sie uzależnienia od kogoś. Lubie mieć komfort że nawet jak sie rozstaniemy to ja mam pracę mam gdzie mieszkać i dam sobie rade sama.

pozdrawiam po-świątecznie! pogoda sprzyja i troszkę kalorii zrzucić nie zaszkodzi wiec pracuję na działce, marchewka, pietruszka tudzież inne nasionka czas wysiać :) a Wy, kobietki rozsiewajcie swój urok osobisty, może spadnie na podatny grunt...czego Wam oczywiście życzę z całego serca:)

five oclock .....nie dość,że zgubisz kalorie to jeszcze będzie co zdrowego do garnka włożyć :D......nie zapomnij o fasolce szparagowej którą uwielbiam.....oj zjadłabym już młode ziemniaki z koperkiem i fasolka z bułką tartą no i moze być do tego jajko sadzone....tylko problem z tym sadzonym bo nigdy mi sie nie udaje :D ooo właśnie to jest myśl ;) mój facet musi posiadać tą zdolność....... a ja póki co muszę przesadzić swojego bambusa bo mi marnieje w oczach ,lecę więc zakupić nową doniczkę i ziemię pozdrawiam słonecznie :)