Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola21Kraków.

Żonaty 38 letni Facet i Ja...

Polecane posty

Gość wiosenna bryza 3465
Tak Olka sie zestarzeje ale wtedy jej facet bedzie totalnym starcem. To co maja powiedzieć kobiety które maja młodszych mężów? Idąc twoim torem rozumowania ZAWSZE po latach wymienia sie partnera .. Zauwaz że kobiety tęz partnerów wymieniają i tez na młodszych (często)

ale wiesz olu hahahahahahaha mój facet mnie nie zdradzi na starość bo i tak zawsze będę dla niego młodziutką dziewczyną:) A ciebie widocznie zżera w środku że w kimś takim jak ja mógł by się i twój facet zakochać:) żadnej solidarności uczyć się nie muszę, bo nie mam zamiaru całe życie szukać kółka wzajemnej adoracji jak Ty:) Idź lepiej dalej się użalać na forum zdradzonych ok:) wiosenna bryza 3465 dziękuję za zrozumienie, ale mi do 40 jeszcze ho ho:)jeszcze tyle samo lat ile mam. Bryzo czytaj ze zrozumieniem szkoda że nie piszesz pod stałym nickiem:) weź się uspokój bo ci kolejna zmarszczka wyskoczy:) wiosenna bryza 3465 tamta poprzednia histeryczka po prostu ocenia wszystkich po sobie:) ją całe życie faceci zdradzali i porzucali więc wykreowała sobie taki model związku Powtarzam raz jeszcze, mój mnie nie zdradzi:) on już ma 38 lat:)taka jak ja zawsze będzie dla niego łakomym kąskiem.A jak będę już stara jak Ty:) to mój będzie miał 60 lat:)

Gość ale wiesz olu
oj olu olu pewna siebie istotka z ciebie:-) Niestety nie masz racji:-) to ja zdradzam( ale rozwodzić się nie zamierzam:-) tylko informuję Cię, jaki będzie twój losik:-) to Tobie znudzi się Bogaty Pan:-) potem sie w kimś zakochasz , bo nie jesteś refleksyjna wogóle , ten Ktoś Cię dopiero wystawi:-) wiem , bo tak robię:-) A ordynatorka zostawisz , nawet jak będzie miał kaskę- daję wam GÓRA 10 lat:-) bawi Cię zdobywanie, cukierek w garści tak już nie smakuje , zapewniam Cię kwiatuszku:-)

Gość całkiem zielona
ja pierdolę ale prowo, żal.pl. Po przeczytaniu peirwsej strony miałam odruch wymiotny :o

Gość zinnka
Takie Ole sa tylko kochankami, i niczym wiecej....naiwne, glupiutkie dziewczatko, ktore nie ma pojecia o zyciu...zal cie czytac, dziecko....ale jezeli sadzisz, ze pozjadalas wszystkie rozumy, a tu siedza tylko sfrustrowane stare baby, ktore ci zazdroszacza, to radze - idz zapytaj wlasna matke, co mysli o takich dziewczynach, jak ty, czy akceptuje twoje zachowanie, czy ucieszy sie z takiego ziecia, jak nieuczciwy, zaklamany pan doktor? ....a moze ona tez jest za glupia na twoje madrosci, i nie warto je sluchac?

Gość AaliyahHaughton
oj dajcie Oli popisac, te jej fantazje sa takie zabawne ;)

Gość tomek63
Do autorki tematu Zwykła ździra z Ciebie,gdybym Cię spotkał to napluł bym w twarz.Po 1 facet robi to wszystko tylko i wyłącznie po to żeby sobie Ciebie poruchać.Po 2 nigdy nie będziesz dla niego ważniejsza niż jego żona, bo z żoną ma wszystko a z Tobą jedynie młode ciałko które daje się mu ruchać kiedy on tylko rzuci głupim tekstem a to już kolejny dowód na to że jesteś zwykłą tanią szmatą w dodatku tak głupią że głowa boli.Po 3 jak się jego żona o tym dowie to myślisz że ten prostak Cię uratuje ? haha zwali wszystko na Ciebie a Ty będziesz się po sądach szlajać.Przegrywasz swoje życie dziewczyno i masz jeszcze szansę to naprawić ale widać po Twoich postach że jesteś zbyt pusta na ten krok.

Gość ds543
Boże co za kurestwo się szerzy na tym pierdolonym świecie..autorko zgiń

Ola, kotus...tak juz abstrachujac od wszystkiego, czy Ty naprawde jestes az tak naiwna wierzac, ze dorosly mezczyna, zonaty, z bagazem doswiadczen na karku bedzie chcial stworzyc powazny, dorosly zwiazek z takim podlotkiem jak Ty, ktoremu wydaje sie ze wie wszystko o zyciu a tak naprawde nie ma bladego pojecia o tym, jak zycie moze naprawde czasem dokopac do dupy? Czy Ty kotus naprawde jestes az tak naiwna, wierzac, ze facet bedac zonatym przez lat nascie jest w stanie podjac decyzje o rozwodzie w przeciagu kilku dni, w zasadzie dla kogos kogo tak naprawde nie zna? Czy Ty kotus naprawde wierzysz, ze jestes az tak dojrzala emocjonalnie, ze wiesz tyle o zyciu, ze jestes w stanie stworzyc powazny zwiazek z mezczyzna ktore jest starszy od Ciebie o prawie 20 lat? Wiecie co? To chyba jest prowokacja. Po prostu nie moge uwierzyc, ze ktos moze byc po prostu az tak naiwny i/badz tak niedojrzaly emocjonalnie.

snoepje czytaj całość a nie tylko pierwszy post, i nie nazywaj mnie kotusiem.../ zamiast siedzieć tutaj to lepiej byś się zajęła własnym facetem, bo w między czasie może zacząć się ogląda za jakimiś fajnymi laseczkami, a takich nie brakuje:)

Gość moniczka1-2-3
hehehe tam gdzie brakuje argumentow, tam zaczyna sie agresja....Oluniu, dziecinko, wroc do zabawek i piaskownicy:):):)

Gość AaliyahHaughton
Ola pomarzyc kazdy moze, tylko nastepnym razem w tym marzeniach buduj szczescie z wolnym facetem :D

snoepje piszesz na forum że dla ciebie to są zajebiste zarobki 2950 euro brutto w holandiii buahahaha to mój facet na dzin dzisiejszy ma kilka razy tyle, tyle e w Polsce) hahaha W Holandii takie pieniądze to nie pieniądze....

Gość moniczka1-2-3
Oluniu, zajmuje sie swoim facetem, i dziecmi, i forum...robie to co lubie, kiedy moge i to co musze, kiedy trzeba.....i nie potrzebuje rad od takiego glupiutkiego dziewczatka jak ty.

Gość kaddarka
Twoj facet zarabia dla dzieci i zony....wiec z czego sie cieszysz? To zona pomagala mu w robieniu kariery, to ona go wspierala, wiec wara ci od ICH kasy....

Gość kaddarka
ustalilas juz stawke za kazdy numerek?

kaddarka a ty widze masz już stała taxe za numerek , bo skad bys inaczej wiedziała o takich rzeczach, ja na szczęście nie musz sie szmacic jak ty:)

Gość megakarolcia
hehehe facet ppderwal mloda dupe i kusi ja rozwodem....historia stara jak swiat...bedzie pieknie do czasu, az zona sie nie dowie heheheh a potem poczyramy nowy topik Oli, jak leczyc zranione serduszko:)

Gość AaliyahHaughton
Ola idz juz robic lekcje dziecko

megakarolcia aha rozumiem, mówisz o sobie i o tym temacie zdradzona żona buahahaha, otóż muszę cię poinformować że żonka się o nas dowiedziała, w dniu wczorajszym:) Pozew z jego strony jest jak najbardziej akutualny:)

Gość ale wiesz olu
nie przedstawiam sie bo...hmm-chce być osobą anonimową?;-) a mnie się olu wydaje, że tobie się właśnie może udać tego faceta odciągnąć od Żony i Rodziny, mogą mieć kryzys, on dużo pracuje, Żona go nie rozumie i nagle pojawiasz się ty. To się zdarza i często konczy rozwodem:-) tyle że ten ordynatorek słabo sobie radzi z psychiką...ale to nic , ma pozycję , kasę a tobie wydaje się że złapałas PAna Boga za nogi... Brnij w to dalej , a przekonasz się, jaki to miód:-) zapamiętaj moje słowa- albo 3 lata i kopnie cię w śliczną dupcię, albo 10 lat i ty kopniesz jego sflaczały 50 letni zad.pamiętaj że jak to mówią młodość musi się wyszumieć a starość........WYPIERDZIEĆ:-) ale masz fajnie:-)

Gość malalaal
wybzyka cie i kopnie w dupe,przynajmniej tak mi sie wydaje

Gość megakarolcia
megakarolcia aha rozumiem, mówisz o sobie i o tym temacie zdradzona żona buahahaha, otóż muszę cię poinformować że żonka się o nas dowiedziała, w dniu wczorajszym Pozew z jego strony jest jak najbardziej akutualny glupich nie sieja, sami sie rodza....nic nie wiesz o kobietach tu piszacych, a mimo to sie na ich temat wypowiadasz, za to my sporo wiemy o tobie, bo sama z wlasnej woli o sobie pisalas....masz dziecinko problemy z logicznym mysleniem:) Zona wczoraj sie dowiedziala? To zycze ci duzo szczescia, bo bedzie ci potrzebne hihihihi

megakarolcia widzę że regularnie na kafeterii gnijesz, tak to bywa gdy z wiekiem, ludzie znudzeni swoimi szarymi dniami, zaczynają żyć cudzym życiem, odbitym światłem z braku własnej, jasno płonącej lampy. U mnie na szczęście się układa coraz lepiej