Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola21Kraków.

Żonaty 38 letni Facet i Ja...

Polecane posty

nie napisalam ze ode mnie, tylko takie jak ty nigdzie nie maja szacunku latwa sikso :D:D A poza tym nawet mi do piet nie dorastasz razem z tym durnym provo

z tego co wiem to od jakiegoś czasu nie kochają się, fam mu na słowo. Wiem że ma żonę bardzo bardzo atrakcyjną ja bym powiedziała wręcz modelkę, zgrabna figura osy, długie nogi, piękne długie włosy, bardzo ładna twarz. Ubiera się dość elegancko w markowe ciuchy. Ale po co w takim razie to wszystko ze mną? Wiem że gdyby nie planował nic, nie było by tej całej szopki. Ona na razie o nas nic nie wie.

zonie mowi, ze jest czysty jak lza, a tobie, ze z nie spi. To jest zdrowy facet, musi gdzies zasadzic, a moze jest ta trzecia?? :D Ten topic jest zenujac, takim jak ty powinni pozaszywac szpary

Gość IMHO>>>
moja znajoma kiedyś umawiała się z dzianym facetem który właśnie też miał żonę, on z nią w delegacje wyjeżdżał i takie tam....później rozwód i teraz są po ślubie, mają 3 dzieci a ta żyje jak księżniczka. Ja osobiście nie popieram takich układów, ale co człowiek to inne myślenie.

Gość IMHO>>>
moja kumpela miała o tyle skomplikowaną sytuację, bo jej facet miał dziecko z tamtą żoną, no ale jakoś sobie poradziła z tym.

a nie pomyślałaś że jego żonie może być przykro że ją oszukuje w taki perfidny sposób?? Ona musi sama spędzać czas gdy on dobrze się bawi w towarzystwie innej

Jego żona zapewniam cię, nie nudzi się w domu. na co dzień pracuje w kancelarii prawnej, a po południami chodzi na zajęcia z jogi i coś tam jeszcze, dokładnie nie powiem bo nie wiem. Każdy niech martwi się o siebie, ona o mnie na pewno by się nie zamartwiała, więc dlaczego ja mam to robić?

Gość Kayy
a jak sie nazwa jego zona wiesz chociaż?

Gość flatka
Anna? Już go wiecej nie zobaczysz.

Gość pfymrrr
narazie jestes zauroczona, a to robi z Ciebie naiwna i to jak... tez miałam podobną sytuacje, on starszy, z zona u boku. zaczęlismy sie spotykac, byłam wielce szczesliwa. mówil, ze nic go nie łączy z zoną, ze jej nie kocha, a ja durna w to wierzyłam. wiesz dlaczego tak zrobił? bo to typowy cham... w domu kochał sie ze swoją zoną, a po pracy ze mna. znosiłam to, mówil,ze mnie kocha, bizuterii dostałam całą mase. i zyłam w takiej niepewnej sytuacji. całe 2 lata. załuje bardzo, i Ciebie przestrzegam... on Cie bedzie wykorzystywac, myslisz ze nie wie, jak zaczarowac młodą dziewczyne? wie doskonale. ja przejrzałam na oczy i powiedziałąm: DOSYĆ!! taki facet nie będzie sie mną bawił, było ciezko, do tej pory jest ze swoją zona, czyli widocznie ją kocha, ja tez go kochałam, ale po tym co zrobił znienawidziłam go. byłam głupia i młoda, przestrzegam wszystkie dziewczyny takie jak TY: nie bierzcie sie za zajetych!

Gość karykaturalnejajo
boze jak ja wam zazdroszcze, ze mozecie byc ze soba...ja jestem w takiej sytuacji, ze popraostu byc razem nie mozemy...dlatego ja zyje z narzeczonym, on z zona i tak jest mega ciezko.... ja zastanawiam sie czy nie rzucic wszystkiego i z nim byc, ale moja i jego rodzina nie moze sie dowiedziec o naszym zwiazku....

Gość oazowiczka z pokoleniaJP2
sranie w banie, chce zrobić karierę jak ta żona Pazury Czarka.

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bo znalazł nawiną psiutę na dymanie czyli ciebie ;]

Gość ewuuuniaaaass
ujawiaczka to znaczy 'moja milosc zwyciezy wszystko' nie wiem dziewczyno jakie masz wyksztalcenie, ale takich rzeczy ucza w szkole sredniej na polskim .. no ale mniejsza. Ile jestescie razem? no popatrz a ja jestem w szkole średniej i niczego takiego nie uczą :o widze,że zazdrośnica jakaś...

Gość Luca Brasi
A ja bym chciała wiedzieć co się stanie droga Olu jak będziesz miała 36lat :) Absolutnie powodzenia nie życzę, znajdź sobie wolnego, fajnego chłopaka w swoim wieku, zwłaszcza, że nie jesteś zbyt dojrzałą osobą... może inaczej, w ogóle nie jesteś dojrzała. Fajny sex po jakimś czasie też nie spełni pierwotnego zadania - Ty będziesz chciała więcej, on już nie będzie mógł. Cechą dzieci jest egoizm a Ty masz go aż nadto. W momencie, kiedy rozbijasz komuś związek (a rozbijasz bo nie starasz się temu zapobiec) myślisz o tym co jest napisane na pierścionku... acha i na dodatek w ogóle nie wiesz co masz o tym myśleć:) I nie pisz tu o wielkiej miłości, zauroczeniu, szaleńczej chemii, bla bla bla bla bla bla. Cechą ludzi jest też umiejętność myślenia, zrozumiałabym naturalnie takie postępowanie u zwierząt. U ludzi jest to tylko prymitywizm, nic więcej.

Gość katrin7474
Moja przyjaciółka jest w związku z zonatym facetem juz 5 lat,ciagle obiecuje jej ze sie rozwiedzie,czeka a latka leca.Tak jest zaangazowana ze nie potrafi z nim skończyc.Uciekaj dziewczyno puki jest jeszcze czas,nikt jeszcze nie zbudował szczescia na cudzej krzywdzie.Wszystko to porzyczone,moze sie układać nawet 10 lat,ale pamiętaj ze jezeli ktos zdolny jest do zdrady raz moze to powtórzyc i Ty zostaniesz ofiara.Jestes młoda osoba i mozesz poszukac sobie wolnego faceta,bez zobowiazań,i problemow.Pamietaj człowiek z przeszłoscia to same problemy.

Gość ailezmozna?
nie kazdy facet z przeszloscia to problemy... zalezy jaka to byla przeszlosc... ja jestem z facetem z tzw. przeszloscia... mial zone, byli razem 6 lat, dzieci nie mieli... od rozwodu mija wlasnie 13 lat... oni nie maja ze soba zadnego kontaktu; ona juz od dawna ma tez wlasna rodzine, dzieci... ja ja widzialam raz, na zdjeciu... tyle... :)

Gość katrin7474
Tez rozbiłas małzenstwo?to naprawde wspaniała z ciebie osoba.Mi sumienie nie pozwoliło by zyc ze zniszczyłam komus zycie.Moja sąsiadka jak ja maz opuscil odebrała sobie zycie.Nie mogła sie pogodzic z swiadomoscia ze jakas małolata 15 lat młodsza odebrała jej szczescie.Kochanke oblała kwasem,nastepnie sie otruła,dziewczyna jest oszpecona,i takiej mezulek jej juz nie chciałl.Dlatego wiem ze kobiety w amoku,robia rozne głupie zeczy.Bałabym sie zemsty zdradzonej zony.

Gość każdda taka ssama
czemu każdego mierzycie jedną i tą samą miarą? czemu każda baba pieprzy ,że to własnie ona rozbiła małżenstwo? Czemu nie winicie za to faceta? jeżeli nie ona by "rozbila to malzenstwo" to zrobil by to kto inny. skoro facet szuka tej drugiej to znaczy,ze nie kocha zony proste. albo chociaz nie kocha jej tak jak powinien. może zona przejrzy na oczy i się rozwiodą -i dobrze. chyba lepiej rozbic malzenstwo,ktore nie dazy sie wielką miloscia niz nie rozbijac czegos tylko po to zeby sobie bylo.

Gość co on w tobie pokochał?
Zastanów się co on w Tobie pokochał. Czy tylko ciało, czy macie może wiele wspólnych zainteresowań i uwielbiacie spędzać czas poza łóżkiem? Bo to, a nie fascynacja wyglądem i seks jest podstawą związku. Tym bardziej, że jak już pisałaś, ma on piękną żonę. Więc to wyraźnie pokazuje, że sam wygląd temu facetowi nie wystarcza. Wiesz o tym, tylko sobie to uświadom. Bardzo możliwe, że on popada co jakiś czas w ten schemat, fascynacja ciałem nowej kobiety przez rok, lub dwa a potem zaczyna w nim wszystko wygasać. Mam takiego kolegę, co się co kilka miesięcy zakochuje w nowej dziewczynie i to naprawdę i szczerze szaleje na jej punkcie, a potem inna. Naprawdę chcesz się związać z takim typem? Piszesz, że masz "już" 21 lat i czas się ustawić, tylko co, jak on się od Ciebie zacznie oddalać za 5 lat, a Ty już będziesz mieć "aż" 26 lat? Na siłe spędzisz kolejne 30-50!!! lat przy facecie, który tak naprawdę nie potrafi kochać?!? On nie jest Ciebie wart, po za tym facet już widać, że świetnie umie oszukiwać (teraz swoją obecną żonę potem przyszłą) i manipulować, natomiast faceta w swoim wieku możesz jeszcze zmienić, możecie się dotrzeć. Tego starego faceta już nie ma szans nikt zmienić, w tym wieku, ma już w pełni ukształtowaną psychikę.

Gość ailezmozna?
katrin? pytasz mnie? kiedy poznalam mojego faceta on byl juz 7 lat po rozwodzie.

Gość każdda taka ssama
a najlepsze jest to,że ta piękna żona ,która codziennie chodzi na joge etc pewnie też ma na boku kochanka :D

Powiedz mu, że też go strasznie kochasz ale będziesz z nim po jego rozwodzie bo poglądy nie pozwalają Ci na seks przedmałżeński. Ja tak kiedyś zrobiłam, oczywiście z wiadomym skutkiem. Facet z podkulonym ogonem wrócił na łono rodziny, ale słyszałam, że teraz szuka wrażeń gdzie inndziej;)