Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menalind

kuleczki rozkoszy

Polecane posty

Gość menalind

zastanawiam sie nad kupnem kuleczek gejszy :) ponoc sa swietne, dzieki nim nie ma sie tylko przyjemnosci, ale rowniez cwiczy sie miesnie pochwy co powoduje wieksze doznania obojga partnerow a takze kobieta podczas stosunku moze doprowadzic mezczyzne samymi skurczami bez poruszania miednica a facet odlatuje z rozkoszy hehe co o tym myslicie? mojakolezanka jest bardzo zadowolona a jej facet jeszcze bardziej :) podam link to takiego bajeru http://allegro.pl/item925601289_kuleczki_do_cipeczki_akcesoria_gejszy_srebrny_hit.html

Gość anida
mam juz je rok, chodze z nimi w srodku na specer!! jest bosko, polecam kazdej kobiecie!!

Gość klaudia-sloneczkooo
naprawde very fun!! swietne orgazmy w pojedynke oraz lepsze zycie erotyczne z partnerem!! kobietki!! zyjemy w XXI wieku kazda z nas powinna pomyslec o sobie i zakupic takie cudenko! :D

Gość solar--boy
wy kobiety jestescie nienormalne, macie facetow a wolicie same sobie dobrze robic! to po co wam wogole mezowie czy chlopacy????????????????????????????????????? chyba tylko dla spermy!!

Gość menalind
solarboy! co ty wygadujesz?? a mezczyzni to niby sami sobie dobrze nie robia? facetom wolno a kobietom juz nie?? a z reszta kuleczki gejszy to takze dla przyjemnosci faceta, wiec samolubne to to nie jest, mozna tez uzywac ich w celach leczniczych, by miec ciasniejsza pochwe ;)

Gość ...ciekawska...
niech ktos powie jak sie ich uzywa?

Gość klaudia-slonieczkooo
wkladasz sobie dwie kuleczki do cipki najglebiej jak mozesz tak aby sznureczek wystawal, kiedy chodzisz obijaja sie o scianki pochwy a ty w tym czasie musisz zaciskac miescnie pochwy cwiczac miesnie kegla, dzieki wysportowanym tym miesniom ltwiej rodzic dzieci, odmlodzic pochwe, oraz miec bardziej udane zycie erotyczne, takze polecam serdecznie

Gość prawdziwy_facet-wie-co-dobre
jestem gejem i mam takie kuleczki tylko że analne ;)) są boskie, polecam mężczyznom , wy też możecie mieć trochę przyjemności! :P

Gość cosmopolitksa
nie mialam orgazmu nigdy z partnerem... od kad kupilam te kulki, po miesiacu cwiczen teraz mam orgazmy przy kazdym stosunku!! dziekuje japonczykom za wymyslenie tego cudu!

Gość lubię nieco większe
i używam kul bilardowych. Odkąd zobaczyłam filmy ze strony www.laylaextreme.com zaczęla ćwiczyć cipkę i dwie kule bilardowe sobie po domu noszę ;). Pozdrawiam.

Gość ja30
oj dziewczyny chyba sama się na nieskusze

Gość anida
sa tanie, ok 20zl a rozkosz jaka daja jest bezcenna, moj maz jest zachwycony seksem, robie mu masaz moimi wytrenowanymi miesniami ;p;p a on odlatuje podnieca go fakt gdy mu mowie ze mam je w srodku kiedy np sprzatam ;) a ja dzieki nim jestem ciagle napalona

Gość cucusekmalinowy
boze! przez to diabelsto przezylam mega orgazm w sklepie! jeknelam na caly sklep i przykucnelam, ptem wybieglam zawstydzona bo wszyscy sie gapili!!!

Gość menalind
przekonalyscie mnie, dzis je zamawiam :))))))

Gość zadowolona)(mamuska
po porodzie lekarz mi je zalecił by moja wagina odzyskała dawną sprężystość , kupiłam w celach medycznych :D jestem bardz zadowolona :))

Gość zonaty-zaciekawiny
chyba kupie zonie, troche sie luzna zrobila moze jej to pomoze bo sama jes smutna, od porodu uwaza sie za rozjechana... tylko jak by jej tu to sasugerowac by sie nie obrazila jak jej kupie....

Gość menalind
cucusekmalinowy ---- naprawde mialas orgazm w sklepie??????

Gość anida
hmmm ... moze kup je i powiedz ze chcialbys by miala troche przyjemnosci i ze zrobiles to by ja uszczesliwic ;) zeby w domu miala troche przyjemnosci kiedy ty jestes w pracy ;p TYLKO NIE MOW JEJ ZE TO PO TO BY BYLA CIASNIEJSZA , WTEDY MOZE SIE OBRAZIC

Gość cucusekmalinowy
naprawde!! wlozylam kuleczki tam gdzie ich miejsce , poszlam do skleu przekonana ze to pic na wode a tu nagle jak mnie ogarnelo cieplo i skurcze to myslaam ze odlece! orgazm w sklepie i jeki ze wszyscy sie patrza! myslalam ze zapadne sie pod ziemie, nadal je uzywam ale tylko w domu by mnie nie spotkal niespodziewany orgazm publiczny xD

Gość toototomopo
to jakie sa najlepsze?

Gość klaudia-sloneczkooo
najlesze sa te kulezki co maja po jednej kuleczce w sobie :D czuje sie takie wspaniale wibracje:))

Gość sexy-bith-its-me
az sie napalila mmmmmmmmmm wlasnie je zamowilam , bede czekac jak na szpilkach az przyjda :D zamowilam nawet kurirem wiec w poniedzialek powinny byc :D:D:D:D:D przez was nabralam ochoty na sex! a nie mam faceta ;(

Gość drongalekbiggg
ja cie zaspokoje dziweczko ;] wpadnij do gdynii

Gość ustaustakiss
to zart czy one naprawde sa takie super jak opisujecie? hehe nie mam faceta wiec troche bym sobie przyjemnosci zafundowala:D

Gość sexy-bith-its-me
spadaj za daleko a poza tym ne jestem dziweczka kutafonie maly

Gość anida
to nie zart kochana ale swietna rozkoszna zabawa:P facet moze cie zawiesc ale kuleczki gejszy nigdy :D:D

Gość nimfomaniakuleczek
codziennie je nosze i nie moge sie powstrzymac, do kosciola na zakupy do rodzicow itd itp UWAGA UWAGA ONE UZALEZNIAJA!! ALE ZA TO JESTEM SPELNIONA I PIEKNA, BO KAZDY CHYBA WIE ZE SEKS I ORGAZMY CZYNIA KOBIETE PIEKNA, ZDROWSZE WLOSY,CERA I GOLNIE WSZYSTKO!!

Gość tomek29 rz
ty masz twarz jak kulka...